Steelseries Arctis Prime ses ve mikrofon kurulumunu yapamadım
Merhabalar, bir kaç gün önce Steelseries'in Arctis Prime kulaklığını satın aldım. Aldıktan sonra öğrendim ki Steelseries Engine (yeni adıyla Steelseries GG)'e bağlanamıyormuş.
Ben de internetten kurulumunu aradım bulamadım satın aldığım kutunun içinde kurulum için steelseries.com/pro bu sitede de Arctis Pro'nun kurulumu bulunmakta, bende ona göre yaptım.
Şöyle ki ses denetim masasında 4 tane bağlantısı gözüküyor bunun 3 tanesi hoparlör (Kayıttan Yürüt) kısmında biri Steelseries Sonar Gaming diğeri Chat ve Microphone var fakat bu hoparlör aygıtları kısmında ki microphone hakkında bir şey bilmiyorum internette belirtilmemişte, neyse denilene göre Gaming i varsayılan aygıt, Chat i de varsayılan iletişim aygıtı yapmak gerekli, bunları yaptım, ayrıca mikrofon aygıtları (Kayıt) kısmında da SteelSeries Sonar
Microphone var, onun da varsayılan mikrofon yapılması isteniyor, onu da yaptım.
Fakat bu ayarları yapmama rağmen ne ses geliyor ne de ses verebiliyorum.
Kabloları da yanlış takmadığımı düşünüyorum.
İnternette de pek bir şey yok sadece bir arkadaş Arctis 3'ünde ses alamama ve verememekten şikayet etmiş sonra da kabloları yanlış takmış olduğunu doğru takınca düzeldiğini söylemiş fakat ben yanlış taktığımı düşünmüyorum, her şey yerli yerinde görünüyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim, sorun kabloyla alakalıysa doğru takılımı nasıl?
Hearts Of Iron 4 Mavi Bölge
Dlcsiz oynadığım zamanlarda böyle bir şey yoktu. Son çıkan Battle for the Bosporus dlcsiyle beraber bütün dlcleri aldım ve oynamaya başladım.
Normalde oyunda askerden arındırılmış olan bölgelerin etrafı kırmızı çizgi ile olur hepinizin bildiği gibi fakat bu dlcler ile birlikte oyun ilerledikçe bazı yerlerde mavi bölgeler çıkmaya başladı ve bu bölge bazen genişleyip başka şehirleri de içine alıyor, bazen de küçülüyor ama bu bölgenin içine asker de koyabiliyorum askerden arındırılmış bir yer değil yani.
İnternette de ne yabancı ne de Türk kaynaklarda bununla alakalı bir şey bulamadım bilgisi olan bir arkadaş cevaplayabilirse çok sevinirim.
The Outer Worlds Pak Dosyası Nasıl Açılır
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.473 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun