Çok teşekkür ederim arkadaşlar son bir sorum var oyunları HDD ye atmak iççin illaki DVD ye yazıp ordan mı atıcaz yoksa bilgisayara bağlama şansımız var mı ?
Bi de şu soruya cevap alırsam
Öyle olsa forumcak Verbatimi zengin etmezdik.
Tamamdır anlaşıldı
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Evet standart hurafeler yine hortlamış ben de arkadaş için kısa bir özet geçeyim:
1) Elite ler daha az ısınır: Yanlış. 2006 üretimler hariç tüm 360 lar aynı anakart, lehim ve malzeme kullanılarak üretilir. Renkleri dışında kasa yapılarında en ufak bir fark yoktur.
2) Elite ler daha az ses çıkarır: Yanlış. Tüm 360 lar aynı fan donanımına sahiptir. Tüm fanların da dönüş rpm leri aynıdır. Dolayısıyla daha az veya çok ses çıkarmaları ancak eskimeleri, kirlenmeleri veya fan dengesnin bozulmuş olmasıyla açıklanabilir.
3) Elite ler daha az 3K görür: Yanlış. 2006 üretimler hariç tüm 360 ların 3K görme ihtimali aynıdır.
4) Elite ler daha zor banlanır: Yanlış. Tüm 360 lar FW yapıldıklarında aynı check out sistemine tabidirler ve aynı oranda banlanma riski taşırlar.
5) Elite paket içeriğini tek tek almak istersek çok daha pahalıya mal olur: Yanlış.
İçlerinde 120 GB HDD, HDMi kablo, Headset, Ethernet kablosu, HD AV kablo bulundururlar.
Tek tek hesaplayacak olursak
FW li konsol: 460 TL 120 GB HDD: 180 TL HDMi kablo: 20 TL Headset: 20 TL Ethernet kablosu: 5 TL HD AV kablo: 15 TL
Toplam: 700 TL
Tutar Elite konsol fiyatlarıyla aynı.
Hurafelere yanıt verdikten sonra sadede gelecek olursak Elite konsol alacak arkadaşlar seçimlerini "ben siyah konsol istiyorum veya ben beyaz olmasını istiyorum"şeklinde yaparlarsa çok daha yerinde bir tercih yapmış olacaklardır.
Hepinize iyi forumlar.
yapılan her elite i alıp incelemiş resmi bir ağızdan açıklama geldi dostum bn hala elite lerin daha sağlam olduğunu düşünüyorum karar senin
Bence değmez.
Çünkü elite alırsan, anakartı falcon bulabilirsin Türkiye'de. Ama falconların 3k konusunda hayalkırıklığı yarattığını hepimiz biliyoruz.
Arcade alırsan jasper alırsın ki forumda jasper arcade'i olup da 3k gören kimse yok sanırım (bir ara konsolturk'un bir cihazı vardı sadece).
Yani jasper arcade + 120 gb hdd almak daha mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: CellaTurcica
Bence değmez.
Çünkü elite alırsan, anakartı falcon bulabilirsin Türkiye'de. Ama falconların 3k konusunda hayalkırıklığı yarattığını hepimiz biliyoruz.
Arcade alırsan jasper alırsın ki forumda jasper arcade'i olup da 3k gören kimse yok sanırım (bir ara konsolturk'un bir cihazı vardı sadece).
Arkadaş Londra'dan getirteceğini söylüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mikami Teru
quote:
Orijinalden alıntı: CellaTurcica
Bence değmez.
Arkadaş Londra'dan getirteceğini söylüyor.
Pardon ilk mesajı okumamıştım . Eğer elite jasper ise değer tabii ama falconsa uzak durulmalı
ben olsam premium alırdım beyaz daha güzel bence fiyat süper 99 pound
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme