Şimdi Ara

ELİTE KİTKAT GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Resim alıntıdır
     ELİTE KİTKAT GELDİ
     ELİTE KİTKAT GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyserirsm -- 13 Nisan 2015; 19:22:42 >

• bugünmü geldi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

bugünmü geldi hocam

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu kullanmıyorum ama düşümüyorda değilim açıkcası tam karar kılamadım
  • Hayırlı Olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

telefonu kullanmıyorum ama düşümüyorda değilim açıkcası tam karar kılamadım

bende kullanmiyorum ama uzun zamandir bekleniyordu yazayim dedim habersiz kalmasinlar

• bende lg g2 vardı telefon tamamen çökçerttik costüm rom yükledikten sonra bugün burda kayseride bi telefoncu var uzman ona bıraktım kaldırabilirse ayağa eşime vericem kullansın telefon gözümden çıkardım o değilden gm eliteye bakıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelledim pişman oldum tekrar Jelly beane nasıl geri dönerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanasd

Güncelledim pişman oldum tekrar Jelly beane nasıl geri dönerim?

Neyinden pişman oldun. On numara güncelleme olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: hasanasd

Güncelledim pişman oldum tekrar Jelly beane nasıl geri dönerim?

Neyinden pişman oldun. On numara güncelleme olmuş.
    aslında çok beğendim ama ekran kilitlenince yani tel. uyku moduna geçince tekrar uyanmıyordu. güç butonun basıp uyandırmak istediğimde hiçbir tepki vermiyordu. çeşitli yollar denedikten sonra en son hard reset atarak sorunu çözdüm.
  • Bu telefon neredeyse G2 ile aynı fiyattı bence bu telefon alınmaz alan arkadaşlara tabi ki niye aldın demem fakat rom desteği olsun marka olsun tasarım olsun batarya süresi ekran kalitesi vs G2 çok daha iyi. Şuan büyük bilindik markalar LG Sony vs hepsi amiral gemileri lolipopa geçmişken adamlar kitkatı yeni vermişler. GM discoveryden sonra biraz fazla havaya girdi bence. Ama kullanan kişiler memnun olduktan sonra sıkıntı yok tabi

• hasanasd kullanıcısına yanıt
    Adam haklı banada oldu aynısı hard resetten başka çare yok sistem sorunlu

• kyserirsm K kullanıcısına yanıt
    HOCAM BEN YÜKLEDİM SORUNU YAZDIM AMA CEVAP OLSUN DİYE TEKRAR AYNINI YAZAYAM (KOPYALAMIŞ DIM) YENİ BİR ÜYEYİM, ARKADAŞLAR GENERAL MOBİL DİSCOVERY ELİTE KULLANIYORUM 1 YILDIR, MENÜ TUŞUNU ÇOCUK KALDIRDI NASIL GERİ GETİRİRM
    ASLINDA KALDIRILAMIYORDU DAHA ÖNCE BİRKAÇ GÜN ÖNCE BİR GÜNCELLEME GELDİ, GÜNCELLEDİM SANIRIM KALDIRILABİLİR HALE GETİRMİŞLER. MENÜYE TEK GİRİŞ
    BURADAN YAPILIYOR DU, KALDIRILABİLİR YAPMALARI ÇOK YANLIŞ OLMUŞ. YOKSA BEN Mİ GERİ ALAMIYORUM. ŞUAN AYARLARDAN BAŞKA HİÇ BİŞEY YAPAMIYORUM
    (ASLINA BAKARSANIZ BUNUN İÇİN ÜYE OLDUM NE ZAMANDIR, ZAMAN YO DU ÜYE OLMAYA , ŞİMDİ TELİ KULLANAMAYINCA ZAMAN OLDU) ACİL VE AÇIKLAYICI BİR CEVAP OLURSA ÇOOOOK SEVİNİRİM.
  • ilkem su arıtma İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlardan bluetooth u açıp başka cihazdan herhangi bir launcher gönderip kurun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.