Şimdi Ara

elite screen designer cut perde seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://www.elitescreenshop.com/Elite-Screens-A1080P3-Screen-Material-p/zrm-135hw-a1080p3.htm
    Linteki perdeyi getirtme şansım var.Fakat bi türlü karar veremedim.
    bu mu yoksa cinewhite gain 1.1 modelinimi kullansam daha iyi olur görüntü açısından.
    Odam müsait akustik perdede kullanabilirim.

• Şahsi fikrim perde arkasın da kalan bir hoparlör yoksa akustik modele gerek olmadığı...
  • Teşekkür ederim serdar bey.
    contrast,keskinlik ve renk doğruluğu bakımından cinewhite daha doğru tercih olacak galiba.
  • Ya çok baktım ben de bunlara hatta üreticiye soru bile sordum katlayıp getirsek sıkıntı olur mu diye. Olabilir yapmayın diye yanıt verdiler.

Nasıl getireceksiniz acaba merak ettim? Zira THY uçağına o uzunluktaki boru şeklindeki parçayı almıyorlar. 2 metre gibi birşey oluyor uzunluğu.

Sırf nasıl olacak bir performansını göreyim diye Cinegrey e niyetlenmiştim. Şaka gibi zira fiyatı.
    https://www.amazon.com/dp/B00MJGHJRK/ref=twister_B00VBII0RA?_encoding=UTF8&psc=1

Elitescreen Fixed frame Cinewhite zaten hali hazırda kullanıyorum. Şöyle bir çerçevesine koyup deneyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 14 Nisan 2017; 12:26:28 >

• Ruloya sarılı değil valizle gelecek. Bende başlangıçta cinegrey düşünmüştüm ama karanlık oda olduğu için gerek görmedim.

Arkadaş Mayıs ayında dönecek. Çerçeveyi kendim yapacağım hatta eğik çerçeve düşünüyorum.

Bakalım gelsinde hayırlısıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok, çatlama kırılma olmaz umarım. Çünkü adamlar kesinlikle önermiyor. Sizinki gelince bilgi verirsiniz bir zahmet kondüsyonu ne durumda oluyo katlanıp taşınınca.

Ona göre yaza ben de getirtirim bir tane..
  • İnşallah bişey olmaz. Bende fiyatın nispeten çok düşük olmasından dolayı risk aldım biraz. Sonucu yine forumda paylaşacağım zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.