Şimdi Ara

elitetorrents açıldı koşuuunnn (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    torrentbytes sitesi artık bitcomet kullanımını serbest bıraktı
    yasaklamıstı lavuklar bende bisey indirmiyodum ordan...

quote:

2005-04-14 22:04:06
    Bitcomet has been unbanned from the tracker due to recent code additions. //Staff
  • 2 tane üyelik aldim sizler icin
  • ben daha önce üye olmuştum ama daha sonra üyeliğim silindi torrentim yarım kalmıştı (4.25gb). şimdi tekrar üye
    oldum kalanını da indireceğim. dikkat edin ratio yüzünden üyeliği siliyorlar ama ne yapalım 64kbit upload ile istedikleri
    ratio u elde etmek de neredeyse mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

ben daha önce üye olmuştum ama daha sonra üyeliğim silindi torrentim yarım kalmıştı (4.25gb). şimdi tekrar üye
    oldum kalanını da indireceğim. dikkat edin ratio yüzünden üyeliği siliyorlar ama ne yapalım 64kbit upload ile istedikleri
    ratio u elde etmek de neredeyse mümkün değil

senden kalkıp da rationu 1 yap demiyolar. 0.4ün falan üstünde olsun yeter. bigün dosyayı indirirsin öteki gün de sadece seed edersin. hiç böyle atılma derdin olmaz. rationun atılma sınırından yüksek olmasının tek esprisi gittikçe yeni dosyalar için bekleme süresinin azalmasıdır.
  • @AcHeRoN Benim ration : 0250 gibi bişeydi 2 hafta önce üyeliğimi iptaledildiğini öğrendim 0.500 altına düştüğünüzde size uyarı email i gönderiyolar *Leech* oluyosun diyolar

Edit : aynı zamanda davetiyem varken davetiye yolladığım tüm kullancıların hesaplarınıda benim hesabımla birlikte kapatmışlar bu nasıl iş anlamadım o yüzden ET ye yaşasınwww.Filelist.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menalfa -- 22 Nisan 2005, 12:02:57 >

• filelist de üyelik mi istiyodu elitetorrents gibi...?
    sınırlı sayı fln var mı onda da
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcin

filelist de üyelik mi istiyodu elitetorrents gibi...?
    sınırlı sayı fln var mı onda da

evet o da üyelik gerektiriyo ve sınırlı sayı var ama sanırım şu anda üye kabulediyor bi bak istersen
  • Üye oldum şimdi :)
  • burası ET ye göre çok daha iyi bir yer mesela oyunlar öncewww.filelist.org da yayınlanır sonra ET de yayınlanır.
  • yaw ET ye uye olduk neyse iyi guzel hosta indirdigim torrentlere baglanmiyor bitcomet nedendir?ilk 2 taneye baglanabildim.1000 tane seed gosteriyo sitede aman indirince baglanmiyor.nedendir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.