Şimdi Ara

elitetorrents açıldı koşuuunnn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

site acılırken bazen sorun oluyor refresh yapın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizican -- 20 Nisan 2005, 18:26:56 >
  • Ya biraz şu torrenti anlatırmısınız..ben şimdi bu programı kurdum pcye bu programla ben nası download yapacam....bide bu üye olayı ne işe yarıyo
  • sayfayı açıyor .sing up formu dolduruyorum.ama bir türlü olmadı.failed sing-up diyor.oradaki sorularla mı ilgili acaba??
  • olmuyor..... olmuyor..... olmuyor..... olmuyor..... olmuyor.....
  • koşuun koşuuun şimdi kaydolduuumm
    doğru cevaplar yukardan aşşa
    24 saat
    en altta ve en üstte yazan portlar(80 ve 49152-65535) hariç bütün portlar işaretli olacak
    ve declarationstaki herşeyi işaretleyin
  • Teşekkürler santacruz.Cevaplar için.kayıt olmayı başardım sonunda.saol..
  • quote:

Ya biraz şu torrenti anlatırmısınız..ben şimdi bu programı kurdum pcye bu programla ben nası download yapacam....bide bu üye olayı ne işe yarıyo

programı kuduysan torrents sitelerine uye olman lazım. uye olduktan sonra orada ki torrent dosyalarından istediklerini bilg indir. program kendisi yuklemeyi başlatacaktır
    sana tavsiyem dosyayı indirdikten sonra hemen silme biraz upload yap
    ration yuksek olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

Siteye olup SWAT 4'ü 24KB/s ile 16 satte çektim,bu torrent dosyasıyla siteye üye olmayan bir kişi de bu hızda çekebilir mi??

cevap yok mu? :)

torrenti kendi hesabınla pc ne indir. arkadışına yolla çeker.
  • www.filelist.org
    www.torrentleech.org
    www.torrentbytes.net
    www.torrentreactor.net buralarıda deneyin elitetorrents bol bol upload isterken buraları daha makul

• sonunda bende kayıt oldum,yaşasın.şimdi tamamda bu program nasıl kullanılıyor.kayıt olduktan sonra ne yapıyoruz.ben kendiliğinden bi şeyler olmasın bekliyordum.yani üye olmak bu kadar zorsa diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguradam1

sonunda bende kayıt oldum,yaşasın.şimdi tamamda bu program nasıl kullanılıyor.kayıt olduktan sonra ne yapıyoruz.ben kendiliğinden bi şeyler olmasın bekliyordum.yani üye olmak bu kadar zorsa diye

• Arkadaşlar ben www.filelist.org sitesine üyeyim bu siteye üye olan arkadaşlar bu sitede nasıl upload yapılacağını açıklayabilirlermi...?
  • Filelist üyelik te açıldı
  • Uzun zamandan beri açık zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menalfa

Uzun zamandan beri açık zaten

hadi ya ben uyuyom demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

quote:

uyan ey gençlik uyan. millet dışarda karı kız kovalasın siz burada yok bura üye alıyor yok şura almıyor. ey amele uyan artık !
  • quote:

Orjinalden alıntı: §

quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

quote:

uyan ey gençlik uyan. millet dışarda karı kız kovalasın siz burada yok bura üye alıyor yok şura almıyor. ey amele uyan artık !

Yengenin sana selamı war...

Karı kız yüzünden internete mi giriyozda takip edelim.

• şu topic ten bişe anladıysam arapoğlu arap olayım şimdi ben buraya üye oldum diyelim torrent i nereden indirecem yaçok karışık bişe galiba bu iş
  • quote:

şu topic ten bişe anladıysam arapoğlu arap olayım şimdi ben buraya üye oldum diyelim torrent i nereden indirecem yaçok karışık bişe galiba bu iş

kardes tabi anlamassın bu topic te torrent nasıl kullanılır diye anlatmıyoruz...
    50 tane torrent topici var arat bi, öğren, sonra sömür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

şu topic ten bişe anladıysam arapoğlu arap olayım şimdi ben buraya üye oldum diyelim torrent i nereden indirecem yaçok karışık bişe galiba bu iş

siteden browse kısmına girip istediğin dosyayı aratabilirsin (veya kategori kısmına tıklayarak o kısımdaki dosyalara bakabilirsin) olanlardan istediğni tıkla pc ne kaydedicek ufak bi dosya. Sonra bittornado veya bitcomet gibi torrent programı ile dl ye başlıycaksın bu kdr basit
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.