Şimdi Ara

EliteTurks Artık Level 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gün geçtikçe güçleniyoruz..Athens serverının ilk türk guildi EliteTurks artık level 2 oldu...Emeği geçen herkese teşekkürler...

• Tebrikler bu sekilde giderse athens serverinin en iyi guildi olursunuz gibi geliyo bana basarilarinizin devamini dilerim eee artik sira 3 de hadi bakalim
  • Ya ben sizin guilde girmek istiyodum ama lideri görüyorum arada bi nedense lvli düşük biraz.Neyse hayırlı olsun yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 6 Mart 2006; 18:11:30 >
  • liderimizin leveli çok dusuk degil zaten bizim için onemli olan yavas ve saglam bir sekilde ilerlemek yani bizi 18 lvl bir som yada sos bir item gibi dusunebilirsiniz level dusuk olsa bile 25 lvl ile kafa tutariz kii level ortalamamiz düsük degil suan ... Bizim hedefimiz iyi ve saglam bir guild olmak ben sahsen yavas ve saglam adimlarla bu hedefe ilerledigimizi düsünüyorum.. zaten liderimizin leveli yazisinin altinda yazio 35 ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baRCo -- 5 Mart 2006; 22:44:20 >

• master ANIL lvl i 35 pek düşük deil sanırm.

Hepimiz için hayırlı olsun.
  • Pardon ben lideri mr.cowboy olarak biliyodum.Kusra bakmayın
  • ben tahmin ettim zaten ama genel olarak level ortalamasi hizla ilerliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Ya ben sizin lideri görüyorum arada bi nedense lvli düşük baya.Ondan sizin guilde girmedim.Neyse hayırlı olsun yinede.

Öncelikle iyi dileklerin için sana teşekkürü bir borç biliyorum...

Şu an sen kaç lvlsin bilmiyorum ama benim kadar oynayıpta bu levelde olmayacaına iddiaya girebilirm.. şu anda 29 levelim. Ancak haftaiçi oyuna giremiyorum. Girsem bile 1 saati geçmiyor. Yani senin anlıycaın az zamanda çok iş görebilmek ayrı bi konu. Onu herkes başaramaz başaramayanlar böyle laf atar.. Laf anlayana..

Ayrıca şu sizin guilde girmedim lafı yanlış olmuş... İnsanları yanlış bilgilendirme yapmışsın... Kim seni kabul etti? Ya da bizden sana bir teklif mi geldi illa gel bizim guilde gir diye_? Guildimize giren her eleman kalıyo gibi bi kural da yok... Guilde önceden de dediğim gibi ADAM GİBİ ADAM alıyoruz.. level ortalaması o kadar da önemli deil bizim için... şu an 15 level de olan adamımız bile var ama o bile senin mantığından daha ileride olduğu için bizim guildde şu an... Tek kelime ile mükemmel bir guild kurduk.. 15 arkadaşımla birlikte çok güzel bir ortamımız var... Bu ortamımızı bozmaya kimsenin gücü yetmeyeceği gibi saçma sapan yazılarla da bizleri küçük düşürmeye çalışanların ağzının payını vermeyi en iyi şekilde başaracağımıza emin olabilirsin...

Bir de şu konuya değiniyim... Tamam belki ben master olarak görünmüorum bu guildi anıl arkadaşımla beraber kurduk o nun adıyla kuruldu diye o görünüor.. Bizim aramızda o tarz konuşmalar söz konusu bile olamaz... İstersen kendisine de sorabilirsin...

Neyse artıq konu başlığına gelince... Anılla birlikte bayaı emek harcadık son zamanlarda üyelerimizin yardımına başvurduk... işin kısası sağlam adımlarla geliyoruz...

Mr.CoWbOy

• Kesinlikle katiliyorum bizim guildimizde su kisi baskan bu kisi bilmemne diye bir olay yok tabiki yetkisi biraz daha fazla olan kisiler var ama bizim guildde hiçbir sekilde bu hissettirilmez hissedilmez güzel samimi bir ortam içinde dahada iyi olmak için herkes keyifle oyununa bakar...
  • kovboy arkadaşımın da dedigi gibi master ben görünüyorum ama clanın 2 masteri wardır.. ortak kurduk kendisiyle... bunun aramızda mevzusu bile olmadı şimdiye kadar..bundan sonra olacagını da sanmıyorum.. ayrıca leveli düşük gibi bişey demişsin fakat kendisiyle partide karşılaştın da mı bu kanıya vardın anlamadım açıkçası..sadece kıyafete bakarak level düşük demek biraz garibime gitti..clana level atlatabilmek için leveline uygun kıyafet almadı kendisi.. Bundan sonra karşılaştıgında sanırım fikrin değişir..Geri kalan konular için zaten gerekli yanıtı vermiş kovboy arkadaşım..hayırlı olsun demişsin teşekkürler bunun için...saygılar..
  • Beyler bu guildi lvl 2 yapmanın getirisi nedir ve nasıl yapılır ?
  • HayırLı OLması DiLeğiyLe
  • frksn oyun içinde h tuşuna basıp helpe gir.. oradan guild system/guild growing kısmında sade anlaşılır bi ingilizce ile açıklamışlar..oradan öğrenebilirsin..

Argeln saol bu arada.. seninde emegin war zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

Ya ben sizin lideri görüyorum arada bi nedense lvli düşük baya.Ondan sizin guilde girmedim.Neyse hayırlı olsun yinede.

Şu an sen kaç lvlsin bilmiyorum ama benim kadar oynayıpta bu levelde olmayacaına iddiaya girebilirm.. şu anda 29 levelim. Ancak haftaiçi oyuna giremiyorum. Girsem bile 1 saati geçmiyor. Yani senin anlıycaın az zamanda çok iş görebilmek ayrı bi konu. Onu herkes başaramaz başaramayanlar böyle laf atar.. Laf anlayana..

Ayrıca şu sizin guilde girmedim lafı yanlış olmuş... İnsanları yanlış bilgilendirme yapmışsın... Kim seni kabul etti? Ya da bizden sana bir teklif mi geldi illa gel bizim guilde gir diye_? Guildimize giren her eleman kalıyo gibi bi kural da yok... Guilde önceden de dediğim gibi ADAM GİBİ ADAM alıyoruz.. level ortalaması o kadar da önemli deil bizim için... şu an 15 level de olan adamımız bile var ama o bile senin mantığından daha ileride olduğu için bizim guildde şu an... Tek kelime ile mükemmel bir guild kurduk.. 15 arkadaşımla birlikte çok güzel bir ortamımız var... Bu ortamımızı bozmaya kimsenin gücü yetmeyeceği gibi saçma sapan yazılarla da bizleri küçük düşürmeye çalışanların ağzının payını vermeyi en iyi şekilde başaracağımıza emin olabilirsin...

Bir de şu konuya değiniyim... Tamam belki ben master olarak görünmüorum bu guildi anıl arkadaşımla beraber kurduk o nun adıyla kuruldu diye o görünüor.. Bizim aramızda o tarz konuşmalar söz konusu bile olamaz... İstersen kendisine de sorabilirsin...

Neyse artıq konu başlığına gelince... Anılla birlikte bayaı emek harcadık son zamanlarda üyelerimizin yardımına başvurduk... işin kısası sağlam adımlarla geliyoruz...

Mr.CoWbOy

Her lafın altında mana aramana gerek yok.Yanlış anlaşılmaya neden olduysam mesajımı editliycem

• Hayırlı olması dileğiyle
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

Mr.CoWbOy

Her lafın altında mana aramana gerek yok.Yanlış anlaşılmaya neden olduysam mesajımı editliycem

Görünen köy k£avuz istemez... İsteyerek veya istemeyerek beni küçük düşürmeye ça£ışmışsın... Hatanı an£adığına sevindim... Gereğini yapsan da o£ur yapmasan da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.