+9 wood baba gibi alet hiçbişeye değişmem bence tamamen papaer kal +8 elixir sat paran olsun
şimdi bi açıklık getirmek lazım paper olmak 62 altı için idealdir harikadır güzzel kasarsınız wizard +8 de idare eder daha sonra master olursunuz 160 int verrisniz shell giyersiniz en az elixir +7 alırsınız olay da budur şimdi paper ii vururu neden mp verir belli bi lvldan sonra mp farkı azalıyo intcinin staff da ii oldugundan bi yerden sonra intci ustun oluyo benim görüşüm bu şekilde 80 lvl açılsa 80 lvlda pet üstün olur bence...yine de siz bilirsiniz hem daha şekil olur hem daha ii defansı olur... ama paper kalın kasın derim... mutluysanız ne diyem zevk meselesi.. ben su an petim 55im ezigim bunu biliyorum eizk gibiyim idare ediyoruzu para bulunca güzel olacka.. neyse herkes kendi bilir bu benim görüşüm..
kardeşim elexir e verdiğin parayla bi wood alırsın üstüne bide paper olursun ve üste paran artar artı bide daha çok damage verirsin
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
woood +9 her türlü elixir +8 den daha iyi vurur staff larda sadece verdiği damage önemlidir attack etki etmez.elixir sadece 42 skill inde işe yarar .
Tam tersi... Stafflarda en çok atak önemlidir mesela lycaon +3 wizard +8 den daha çok vurur...
quote:
Orjinalden alıntı: SiR MaNiaC
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
heee bu oyunda o kadar 70 + salak mage varki hepsi 70 olmuş elinde +9 wood var elixir daha iyi vursa elixir almazlarmı sen int te olsan wood staffla daha iyi damage vurusun stafflar attacktan etkilenmez.
biraz saçmalamışsın kardeş
stafflar atactan etkilenmez miş :)
hiç denemedin herhalde
Ewt eskiden etkilenmiyodu.O da bi bug dı.Sonradan patchler le düzellttiler caktırmadan.
paper ol daha ii vurursun ama ateşsen tabikide ;)
eger staff büyüsüyle fire blade vs ile vuracaksan elixir in attack power ı fazla oldugu için onunla vurursun diger skillerde ise wood +9 flame damage i yüksek oldugu için onunla daha ii vurursun.Ama paper olup wood +9 en iisidir
wood +9
bence elexrı
ii de +9 wood giyen biri mutlak paperdir paper da daha ii vurmak için olunur .bu durumda +8 elixir kullanacaksan int e olacaksın.bölece paperin vurduğu damageyi asla yakalayamazsın.Misal : Cz de int shell i mage SuperNova ile vuruor 400-500 paper gelior vuruor 750 - 900 .
quote:
Orjinalden alıntı: _:___:_
HANGISI DAHA IYI VURUR ?BENDE WOOD +9 VAR AMA ELIXIRI YANARKEN GORUNCE CANIM KALIYO ACABA ELIXILEMI WOOD LAMI DAHA COK VURURUM?
Tabikide +8 Elixir Kardeş
elixir +8 i paper kullansa paper
iyi tamam siz haklısınız elixir daha iyi ama yinede bizim mageler wood staff kullnıo fazla bilmiolar çünkü oyunu biri 68 biri 64 ezikler yane daha
valla papersan +8 wizard ii gider pet sen +8 elixir tabikide.
quote:
Orjinalden alıntı: _:___:_
ANLAMADINMI KI SOYLUON.YANİ DEMEK İSTİOMKİ İNT OLUP ELİXİR +8 ALSAMMI PAPERKEN WOOD +9 LAMI DAHA COK VURURUM?
yazmamışsın herif anlamayabilir bizim telepatik güçlerimiz yok
ayrıca int dön eline elixir +8i al
paper her zaman intten iyidir paper fazla dmg için.int defans dondurma veya stun yapmak içindir.ama elixira verceğin parayla bi lycaon alırsın gibi ama+ kaç olur bilemem.yada bi +9 wood alıp üstünü başını donatırsın
saçma sapan topic açma biri intci silahı diğeri paper ama görünüş olarak diyorsan elixsir +8 attack olarak wood +9
Sormana Gerek Yoq
quote:
Orjinalden alıntı: spoiled31
tabiki +8 elixsir
elixir +8 olsa bende onu kullanmak için mage açarım