HANGISI DAHA IYI VURUR ?BENDE WOOD +9 VAR AMA ELIXIRI YANARKEN GORUNCE CANIM KALIYO ACABA ELIXILEMI WOOD LAMI DAHA COK VURURUM?
tabiki elixir +8 ama sen paper mage isen elixir +8 deil +1 bile eline alamazsın bu sebeple wood +9 almak zorundasın yani paperler wood +9 kullanırlar
ANLAMADINMI KI SOYLUON.YANİ DEMEK İSTİOMKİ İNT OLUP ELİXİR +8 ALSAMMI PAPERKEN WOOD +9 LAMI DAHA COK VURURUM?
woood +9 her türlü elixir +8 den daha iyi vurur staff larda sadece verdiği damage önemlidir attack etki etmez.elixir sadece 42 skill inde işe yarar .
halt etmişn smryna tabi ki int olp elixir +8 alman ben elmde alchemy 8 varken int mageimle novayla 1.8k vuruom harpie elixir +8 varken 2.5k falan vuruom 2sinin de flame damagesi 64 ama elixir +8 130küsr atack power var bence paran varsa int ol arkadaşım yoksa ölümüne paper +8 wiz veya +9 wood
tabiki +8 elixsir
Bence Paper +9 wizard bulabilirsen sırtın yere gelmez
tabiki elixir +8 ama sen paper mage isen elixir +8 deil +1 bile eline alamazsın bu sebeple wood +9 almak zorundasın yani paperler wood +9 kullanırlar
heee bu oyunda o kadar 70 + salak mage varki hepsi 70 olmuş elinde +9 wood var elixir daha iyi vursa elixir almazlarmı sen int te olsan wood staffla daha iyi damage vurusun stafflar attacktan etkilenmez.
bazı arkadaşlar elixir dicek ama emin ol woodla aynıdır yada wood biraz daha iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
heee bu oyunda o kadar 70 + salak mage varki hepsi 70 olmuş elinde +9 wood var elixir daha iyi vursa elixir almazlarmı sen int te olsan wood staffla daha iyi damage vurusun stafflar attacktan etkilenmez.
biraz saçmalamışsın kardeş
stafflar atactan etkilenmez miş :)
hiç denemedin herhalde
HERKES FARKLI BISE DIO YAW.AMA STUFF TA ATAK ETKİLER HEMDE COOOK ETKİLER OYLE OLMASA HERKES WOOD STUFF ALIRDI FLAME DMG COK NASI OLSA.
walla wizard +9 wood la aynı qelio bana nedenini bilmiyorum ama baska serverlerde ezik char acıp kasıyorum arada 1 sunu gördüm wormden +7 wood düştü ama ben +6 damagesiz wizard yaptım wood dan daha iyi wuruyodu flame damage eklesem neler olur kim bilir bence oyundaki en kötü stafflar wood ve cesitleri (lycaon harici)
eğer elixir staff daha iyi vursaydı bu oyunda kimse paper mage olmazdı düşünsene paper mageler de magic power fazla oluyor ama defansları çok düşük oluyor madem elixir daha iyi vuruyor millet neden paper mage olup atağını vede defansını düşürüyor bunun bi açıklaması varmı.elixir daha sağlam vuruyorsa paper ve int mageler aynı vurur yada çok az damage farkı olur.sonuç olarakta kimse paper olmaz ama server larda tek tük int mage var.
quote:
eğer elixir staff daha iyi vursaydı bu oyunda kimse paper mage olmazdı düşünsene paper mageler de magic power fazla oluyor ama defansları çok düşük oluyor madem elixir daha iyi vuruyor millet neden paper mage olup atağını vede defansını düşürüyor bunun bi açıklaması varmı.elixir daha sağlam vuruyorsa paper ve int mageler aynı vurur yada çok az damage farkı olur.sonuç olarakta kimse paper olmaz ama server larda tek tük int mage var.
141+77 mp lik mage im var..elixir +6 ile +7 salamander ard arda denedim ortalamları aynı...daha sonra salamander +7 ile viper+7 yi denedim onlarda aynı çıktı..yorumu siz yapın artık bi arada tektük int çi mage fikrine katılmıyorum bana tam tersi gibi geliyo seni o gördüğün goblin giyenler oyuna yeni başlayanlar olsa gerek
Bide şu yönden bakmak lazım elixir +8=50gb wood +9 =600-700m
Mage i bırak abi sen.
quote:
eğer elixir staff daha iyi vursaydı bu oyunda kimse paper mage olmazdı düşünsene paper mageler de magic power fazla oluyor ama defansları çok düşük oluyor madem elixir daha iyi vuruyor millet neden paper mage olup atağını vede defansını düşürüyor bunun bi açıklaması varmı.elixir daha sağlam vuruyorsa paper ve int mageler aynı vurur yada çok az damage farkı olur.sonuç olarakta kimse paper olmaz ama server larda tek tük int mage var
Bide şu yönden bakmak lazım elixir +8=50gb wood +9=600-700m