Şimdi Ara

Elixir+8mi Lighting Ere.+8 mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardreamda elixir+8mi lighting erenion+8 mi daha iyi gider.42 skilini çok kullanıcağım için elixir+8 daha iyi vurucagını sanıyorum elixir 120 ap l.e 100 ap yoksa yanılıyormuyum?

• Ewet daha fazla vurmak ve kitlemek ıstıyosan elixir

saten lr pek bir işe yaramıyo
  • ardeamda mage iş yapmaz.ancak paper mage olacaksın paper dd si alacaksınki baya palıdır paper silahı cekecen bide woe filan olur wood9 dahi olur.ardeamda int mage hiçbirşey yapamaz.

2 silah karsılaştırırsan lr lightening silahı yani flame skilleri vurdugunda atak alamazsın sadece adam kilitlersin elixri tabiki atak daha fazla ama int mage atagı cok az zaten cithin geymek için baya inte vereceksin atak çok düşer..... bak sana 2secenek vereyim...

ardeamda parti elemanı olmak istersen glasier ol yani buzcu sen yine cithin gey cithin dd filan +7 oasis staf al işini görür zaten buzu yiyen donar kalır iyi bir parti elemanı olursun ama.ben tek dolascam adam alacam diosan paran yetmez keza iron set olmalı iron set bide paper olursan alamıyacagın adam olmaz :)
  • benim akarada iron set dual ssem var, dual rol alcak paramda var yan charımda priest
    int lr olsam elime dd veren staff alsam dd 15 alsam
    crimson 7 setle iş yaparmıyım 2 mage takılcaz ben lr arkadaşım flame
  • kanka iron set varsa tek gez ne lr oılcan git paper ol papaer dd gerek tok in ib yeter zaten.rol dion magele rol ne alaka onları alcana papaer dd yada ske belt al vide gitt wood9 al ucuzadan ama paper ve wwod 9 la bile kesmecen asas warior olmaz. sonra daha iyiş bi papar silah alırsın iron ser varsa paper ol flame
  • ya 1 vs 1 de lighting ile kesemiceğim asas cıkarmı bilmiyorum
  • Ardreamde mage iş yapmaz diyenler bi pathos ardreame gelsinler.Vallahi bücürler boylarından büyük iş yapıyor.
    Elixir daha iyi olur gibi.Ama 2sini de denemek lazım aslında bakcaksın kitlemeye ve damagelere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano16 -- 12 Temmuz 2008; 20:20:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecraxp

ardeamda mage iş yapmaz.ancak paper mage olacaksın paper dd si alacaksınki baya palıdır paper silahı cekecen bide woe filan olur wood9 dahi olur.ardeamda int mage hiçbirşey yapamaz.

2 silah karsılaştırırsan lr lightening silahı yani flame skilleri vurdugunda atak alamazsın sadece adam kilitlersin elixri tabiki atak daha fazla ama int mage atagı cok az zaten cithin geymek için baya inte vereceksin atak çok düşer..... bak sana 2secenek vereyim...

ardeamda parti elemanı olmak istersen glasier ol yani buzcu sen yine cithin gey cithin dd filan +7 oasis staf al işini görür zaten buzu yiyen donar kalır iyi bir parti elemanı olursun ama.ben tek dolascam adam alacam diosan paran yetmez keza iron set olmalı iron set bide paper olursan alamıyacagın adam olmaz :)

Banlanıcam ama bunları söylemessem içimde kalıcak.Gerizekalı arkadaşım benim.Paper diyosun woe diyosun +9wood diyosun.Sen int mage ol +8crimson set rom+ep+ske+agate cek bakalım kesilebiliyomusn.300 ac ile 900 yakın defansın olucak bide dd25 ekleyince seni kimse kesemez.Bu arada ardream asas larının 580 i pp+elf belt kullanıyo.Yani resis yönünden zayıf oluyorlar.Tabi sen bu oyundan dedem kadar anladıgın için ne kadar anlatsam boş

• Ardreamda mage için en iyi silah +7 Elxiirdır. Ondan sonra ise +8 i gelir. Eğer +8 L.e +8 iyidir dersiniz, ilk cümlemize bakmanızı dilerim. Yani bir rouge açıp elinize +8 l.e almanın bi yolunu bulmanız gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

quote:

ardeamda mage iş yapmaz.ancak paper mage olacaksın paper dd si alacaksınki baya palıdır paper silahı cekecen bide woe filan olur wood9 dahi olur.ardeamda int mage hiçbirşey yapamaz.

kardesim servere göre itemler fiyat lar değişir sen dd 25dion senin o tarif ettin adamı elfbet wp+1 fp+8 set dul +9 cleverle ezerim ayrıca ardeam bir asas en az cift minorle 1000+ hp depolar öğren gel canı indiremezsin bir int mageyle hee ben ezükler keserim diosan o başka.....asası gectim bi warioruda siktim sene kesmezsin o defansla int iken ardeamda :) ne gerikezkalı adamısın amk bitonm item saymısın karsındaki asasta armutmu topluo onda item yokmu

git asası öğren gel 1 1920 le 1000 hp depolanıyor amk canını indremen istiosan gel manes ardema kapısalım adım Sexcalibur
    Banlanıcam ama bunları söylemessem içimde kalıcak.Gerizekalı arkadaşım benim.Paper diyosun woe diyosun +9wood diyosun.Sen int mage ol +8crimson set rom+ep+ske+agate cek bakalım kesilebiliyomusn.300 ac ile 900 yakın defansın olucak bide dd25 ekleyince seni kimse kesemez.Bu arada ardream asas larının 580 i pp+elf belt kullanıyo.Yani resis yönünden zayıf oluyorlar.Tabi sen bu oyundan dedem kadar anladıgın için ne kadar anlatsam boş

• Orjinalden alıntı: mecraxp

Orjinalden alıntı: Romst3r

kardesim servere göre itemler fiyat lar değişir sen dd 25dion senin o tarif ettin adamı elfbet wp+1 fp+8 set dul +9 cleverle ezerim ayrıca ardeam bir asas en az cift minorle 1000+ hp depolar öğren gel canı indiremezsin bir int mageyle hee ben ezükler keserim diosan o başka.....asası gectim bi warioruda siktim sene kesmezsin o defansla int iken ardeamda :) ne gerikezkalı adamısın amk bitonm item saymısın karsındaki asasta armutmu topluo onda item yokmu

git asası öğren gel 1 1920 le 1000 hp depolanıyor amk canını indremen istiosan gel manes ardema kapısalım adım Sexcalibur

ardemada paper mage iş yapar ama anti dd laım ya iron set ya ske belt paper dd ozman zaten magic power tawan yapcak paper silahlada adama 800 vurusun bi asasa en az.ve dd yönden damage yemezisn bile int iken dd var ama atak yetersiz.

• İyi dusunmussun lıghtıng ardream char yapmakta ama +8 Lıghtıng erenıon daha iidir +8 elixirdan +60 kascaksan nova + meteor + 72 staf vurusu kullanıcagın için elixir derim elixir saglam damage girer 72 stafla:)
  • bence +8 elixer al. Erenion staffları çok güzel ama light-glacier-flame dönüşümü mümkün değil. Bu nedenle bi süre sonra skill değiştiirmek istediğin zaman erenionlarda sorun oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.