Şimdi Ara

Elixir Depolama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle mrb. Ben 2 karakter gidiyorum fakat bankada item koycak yer bırakmıyor elixirler. 3 4 sayfa dolduruyor bunları bir yerde toplamanın felan bir yolu var mı ?

Birde bu sitede beni hatırla dememe rağmen hiç hatırlamıyor o niye ? Her girdiğimde giriş yapıyorum paso :)

• oyuna yeni başlamış birisi yazsaydı cevap verirdim fakat 2 karakter açmasını bilen.. güzel kardeşim böyle lüzumsuz konularla boşuna milletin zamanını çalma derim
  • Yahu arkadaş oyunda 2 karakteri bot programı sayesinde açıyorum kastırıyorum. Bot kullanıyorum diye oyunun bütün ceremelerini bilcek değilim. Bir şey bilmiyordum sordum. Onu yazana kadar cevap yazsan ne kaybedersin ? Neyi lüzümsuz o konunun. Milletle muhabet edemiceksem bilmediklerimi soramıcaksam ne işe yarıcak bu forum ? Biraz düşünerek konuşalım !!
  • Aynı id pw de 4 e kadar char açabiliyorsun.Kastığın charın yanına 3 tane daha char aç onların üstüne koy.Böylece bankada yer kaplamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Aynı id pw de 4 e kadar char açabiliyorsun.Kastığın charın yanına 3 tane daha char aç onların üstüne koy.Böylece bankada yer kaplamaz.

arkadaşa katılıyorum
  • 2 charından birine ozel bir guıld ac bu guılde 1 lvl char al guıldı 3 lvl kadar kas hem guıld kasası hemde 1 lvl charın ustu ve kasasını kullanırsın.
  • Kendi kullandığım depolama sistemi
    Karekterimin yanına 3 karekter daha açarım. Her birini 5 lvl yapıp arka slotunu açarım ve her karektere 5 lvl guild vererek guildd kasalarınıda kullanırım

NOT:Açtığım yan karekterlere verdiğim isimler :Wdebbo Pdebbo Adebbo yada asıl karekterimin isminin aynısını yazar başına W, A ,P ,S koyarım karıştırmamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Aynı id pw de 4 e kadar char açabiliyorsun.Kastığın charın yanına 3 tane daha char aç onların üstüne koy.Böylece bankada yer kaplamaz.

En mantıklı çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

Kendi kullandığım depolama sistemi
    Karekterimin yanına 3 karekter daha açarım. Her birini 5 lvl yapıp arka slotunu açarım ve her karektere 5 lvl guild vererek guildd kasalarınıda kullanırım

NOT:Açtığım yan karekterlere verdiğim isimler :Wdebbo Pdebbo Adebbo yada asıl karekterimin isminin aynısını yazar başına W, A ,P ,S koyarım karıştırmamak için

ben direk shiled weapon yada protector yazıyorum sonra unutuyom hangi elixerleri hangi chara verdiğimi =)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.