arkadşlar ben poseidonda ve diğer serverlardaki elixir lerin satış fiyatlarındaki yükselişin gold farmer firmalarının yüzünden olduğunu düşünüyorum önce fiyatlar sabitti öyle bir weapon 1m ye satılmıyodu :D ama şimdi bakıyorum stallarda 1m lik wepler 800 k lık protectorlar NEREYE GİDİYO BU FİYATALR ben poseidonda sürekli olarak elixir satıyorum stall charlarıyla 105 lwl cap gelmesiyle bir staller olarak fiyatların sonunu hiç iyi görmiyorum
Evet öyle çünkü 10 liraya 100m alıyor insanlar. Düşün çalışan bi insan 100 lira yatırsa 2 milyar gold bile satın alabilir. Oyun goldu değersizleşti. Joymax durumu çakınca goldbot katliamı yapmaya başladı. Goldbotların sonu gelmez ama fiyatlar düzelir.
helios serverında weapon elixir hariç. diğerlerinin fiyatları cok oynak.bi gün 150k dan giden elixir acc, ertesi gün 600k dan alıcı bulurken, shieldlar 100k a kadar düşüyor, ertesi 1-2 gün sonra 450-500k dan satılıyor. weapon elixir ise 750k, 1m civarı.
shield 300 wep 700 acc 250 pro 400 k
Walla kendim satıyorum Alps'de;Weapon=500k,Shield ve Acc=100k,Pro=150k Süper gidiyo valla bu fiyatlara.
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Walla kendim satıyorum Alps'de;Weapon=500k,Shield ve Acc=100k,Pro=150k Süper gidiyo valla bu fiyatlara.
yağla bal gibi gidiyodur tabi, %100 indirimle satıyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: tevez
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
yağla bal gibi gidiyodur tabi, %100 indirimle satıyosun.
Bugün ne var ne yoksa sattım.Ne bankada yer kaldı ne de inv de.Canıma tak ediyo yaw.Şansım olsa + basacam da hayatımda +5'i görmemiş adamım.Hep hazır alıyorum.O bakımdan sat gitsin.Eğer Alps'deyseniz ayırabilrim...
daha dün 550k protector satıyodum budün alsınlar diye DW hotan elixir proc 400k diye dolanıyom ;D haksızlık
elimde patladı 60 70 tane elixir neyse satarsam bundan sonnra weapona yönelecem çok sıcak gidiyor :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme