Şimdi Ara

Elixir ile başlamanin mantigi nedir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladım ward için aslında safe oynuyosan warda gerek var mı
  • Rengar ve Renekton için demirbaş itemım.Güzel combosu ve burst hasarı olan her şampiyona alınmalı bence.
    Kullanmanın 2 yöntemi var:
    1- Tam ölmek üzereyken basarsın canını kurtarırsın
    2- Tam adama saldırı sırasında basarsın büyük ihtimal FB alırsın.

Eğer erken kullanıp, minion kesmeye başlarsan adam yaklaşmaz zaten sana.
  • Bende support haric her role doranla basliyorum bagimlilik yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

Anladım ward için aslında safe oynuyosan warda gerek var mı

Warddan zarar gelmez. Rakip jungle tanksa ve caninda azsa beklemedigin anda double dive yiyebilirsin. Kule alti rahatim derken rammus gelip taunt atar kendini bir anda 1v2 bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

İtemi alıp lane girer girmez kullanırsan işine yaramaz.Lee Sin'e , Renektona falan hep onla başlıyorum.Renekton 2-3 LvL de aşırı agresif zaten 100 fury fullediğinde adamı stunlamadan hemen önce basıyorsun çok işe yarıyor.Yada adam elixirinin olduğunu unutuyor bi giriyor , bi açıyorsun saf gibi kalıyor.Aşırı yararlı bi item dene bence.

Renekton veya rengar ile bir ara deneyeyim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

İtemi alıp lane girer girmez kullanırsan işine yaramaz.Lee Sin'e , Renektona falan hep onla başlıyorum.Renekton 2-3 LvL de aşırı agresif zaten 100 fury fullediğinde adamı stunlamadan hemen önce basıyorsun çok işe yarıyor.Yada adam elixirinin olduğunu unutuyor bi giriyor , bi açıyorsun saf gibi kalıyor.Aşırı yararlı bi item dene bence.

Renekton veya rengar ile bir ara deneyeyim o zaman

Riven , Jax gibi herolardada deniyebilirsin.250 gold iken apclere bile alınıyordu verdiği candan dolayı.
  • Rakibe gözdağı vermiş olursun fazla trade giremez ve az psuhlayarak rakip jungler ı üstüne çekip diğer lanelere rahatlatmak. Genelde kaçış mekanizması olan ad karatkerler alır. Riven , renekton , zed. Rengar ise fb almak için alır. 2-3 lwlde verdiği müthiş hasarı katlar.
  • ani hasar veren ve true damage atan herolara kesinlikle elixir ile başlanmalı,eğer takasa girersen rakibini kesememe ihtimalin yok gibi oluyorç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.