Şimdi Ara

Elma Diyeti,Deneyen var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
35.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama beyler şunuda belirteyim ben dün başlayım dedim sabah kahvaltısı 8e kadar 2 saatte bir 1 elma yaptım eve geldim (sporda yaptım tabi)midem başladı kazınmaya ben yemiycem dedikçe mide daha çok kazınıyor psikolojik ama dayanmak çok zor eğer o ilk 3 4 günü atlatırsanız vücut alışıyor ve 2 hafta sonra 15 kilo garantibu irade meselesi en can alıcı tarafı kendimden biliyorum dayanamadım ve yedim yapcak bişe yok siz siz olun dayanın bende elma stoğu yaptıktan sonra başlıycam bu arada yukarda dediğim gibi 7 gün belirleyelim ve 7 gün sonunda kiloları yazalım okey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLeT^#

Ama beyler şunuda belirteyim ben dün başlayım dedim sabah kahvaltısı 8e kadar 2 saatte bir 1 elma yaptım eve geldim (sporda yaptım tabi)midem başladı kazınmaya ben yemiycem dedikçe mide daha çok kazınıyor psikolojik ama dayanmak çok zor eğer o ilk 3 4 günü atlatırsanız vücut alışıyor ve 2 hafta sonra 15 kilo garantibu irade meselesi en can alıcı tarafı kendimden biliyorum dayanamadım ve yedim yapcak bişe yok siz siz olun dayanın bende elma stoğu yaptıktan sonra başlıycam bu arada yukarda dediğim gibi 7 gün belirleyelim ve 7 gün sonunda kiloları yazalım okey mi?

Yarın başlıyorum verdiğim değerleri buraya yazacağım forumda bir kaç sayfaya baktımda hep vermişler.

1 ayda 20 kilo 6 günde 8 kilo bilmem ne

iyi bence köprüyü geçene kadar

• kaç kilosun şuan
  • quote:

kaç kilosun şuan

1.79 90KG

Veririz hocam inşallah
  • ben de 180 101 kiloyum 20 kilo yeter bana
  • quote:

ben de 180 101 kiloyum 20 kilo yeter bana

Bende ayniyim 1.80 civari 102 kiloyum.yarin basliyacam haftaya persembe yurtdisina cikacagim icin persembe yazacam kilomu ama ben aksam yemeginede kahvaltidaki gibi yarim ekmek tost yemeyi dusunuyorum.baslayan varsa yarin hepbirlikte baslayalim neler yedigimizi dakika dakika foruma yazalim.
  • Çok sağlıksız bir diyet bence. Zaten spor yapmadan kilo verme fikri yanlış. Sadece kısa süreliğine egonuzu tatmin edebilirsiniz bu şekilde. Kısa sürede verdiğiniz kiloları geri alırsınız. Sporu hayatın bir parçası haline getirip, hergün yapmak lazım. Spor deyince de hemen gözünüzün önüne spor salonlarında aerobik yapan insanlar gelmesin, yürüyüş yapmak da çok faydalı bir spordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Çok sağlıksız bir diyet bence. Zaten spor yapmadan kilo verme fikri yanlış. Sadece kısa süreliğine egonuzu tatmin edebilirsiniz bu şekilde. Kısa sürede verdiğiniz kiloları geri alırsınız. Sporu hayatın bir parçası haline getirip, hergün yapmak lazım. Spor deyince de hemen gözünüzün önüne spor salonlarında aerobik yapan insanlar gelmesin, yürüyüş yapmak da çok faydalı bir spordur.

Bende sporda var ama 3 yıldır kilom aynı yemeğim düzenli okul zamanı günde 40 dakka yürüyüşüm var ayrı yetten ufak çaplı body yapıyorum ama değişen birşey yok.
    Sağlıksızda olsa insanın biryerden sonra canına ''TAK'' ediyor. Ben bunu uygulayacağım ondan sonra kilomu idare edip almamaya bakacağım
    Sporun hertürlüsü yararlıdır çok haklısın spor ile versek daha güzel olacak ama her dakka fırsat bulamıyoruz

Umarım sözlerimi yanlış anlamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 5 Şubat 2010; 22:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman27

quote:

Bende ayniyim 1.80 civari 102 kiloyum.yarin basliyacam haftaya persembe yurtdisina cikacagim icin persembe yazacam kilomu ama ben aksam yemeginede kahvaltidaki gibi yarim ekmek tost yemeyi dusunuyorum.baslayan varsa yarin hepbirlikte baslayalim neler yedigimizi dakika dakika foruma yazalim.

akşam onu yaparsan alışmamış vücut zaten 2 öğün yediğin için o geçen saatteki elmaları bir anda silecektir onun yerine salata yaptırsan veya yapsan istediğin kadar çatlıyana kadar ye hem doyarsın ama bence akşam tost yeme alışkın olmayan vücut hemen ters teper bu sefer moralin bozulur önce bir alışsın vücut artık akşamları aç hissetmemey başlarsan ozaman yapabilrsin çünkü değişen birşey olmaz vücut bir düzene alışmış olur.ama yinede sen bilirsin

• Benim eniştem gençliğinde üniversite de okurken 125 kilodan 68 kiloya inmiş sadece elma yiyerek ve 6 ayda gelince annesi bile tanımamış sabah öğle akşam 3 er tane elma ve çay içmiş sadece
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliosman27

quote:

akşam onu yaparsan alışmamış vücut zaten 2 öğün yediğin için o geçen saatteki elmaları bir anda silecektir onun yerine salata yaptırsan veya yapsan istediğin kadar çatlıyana kadar ye hem doyarsın ama bence akşam tost yeme alışkın olmayan vücut hemen ters teper bu sefer moralin bozulur önce bir alışsın vücut artık akşamları aç hissetmemey başlarsan ozaman yapabilrsin çünkü değişen birşey olmaz vücut bir düzene alışmış olur.ama yinede sen bilirsin

Dogru soyluyosun en iyisi aksam tost yerine salata yerim biraz veya bir kac gun salata bile yemem bakalim ise yarayacakmi

• quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Benim eniştem gençliğinde üniversite de okurken 125 kilodan 68 kiloya inmiş sadece elma yiyerek ve 6 ayda gelince annesi bile tanımamış sabah öğle akşam 3 er tane elma ve çay içmiş sadece

süpermiş
    bu arada elmalı diyetin 4. günü ve 1 kilo verdim dikkatinize
  • Dikkatli olun, takipdeyim bende yapacağım bir kaç günlüğüne. :) Bu arada elmanın kilosu ne kadar?
  • Ben başladım bugün ve miğdem kazınmaya başladı :D

Edit : An itibari ile dayanamayıp,önünden geçtiğim lokantaya dalıp kuru ve pilav yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohhshiny -- 10 Şubat 2010; 15:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohhshiny

Ben başladım bugün ve miğdem kazınmaya başladı :D

Edit : An itibari ile dayanamayıp,önünden geçtiğim lokantaya dalıp kuru ve pilav yedim.

kötü ettin,dayanabilseydin vücut alışacaktı ve artık kazınmıycaktı bak ben sabah kahvaltısı ile durabiliyorum saat 8 e kadar çünkü alıştı bünye 3 gün sürdü alışması kötü etmişsin,sonuç olarak irade baş gösteriyor her konuda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohhshiny

Ben başladım bugün ve miğdem kazınmaya başladı :D

kötü ettin,dayanabilseydin vücut alışacaktı ve artık kazınmıycaktı bak ben sabah kahvaltısı ile durabiliyorum saat 8 e kadar çünkü alıştı bünye 3 gün sürdü alışması kötü etmişsin,sonuç olarak irade baş gösteriyor her konuda.

abicim iyi diyorsunda 102 kiloluk bünyeye 2 dilim ekmek,2 zeytin,1 domates verirsen tabi dayanamaz..Diyete devam ediyorum ancak biraz değiştirme yaptım aksi takdirde hayatta dayanamam.

• Arkadaşlar akşama kadar neden 1 elmayla idare ediyosunuz, böyle zayıflanmaz, madem ekmek, yemek yemeyecem diyosunuz, dilediğiniz kadar sebze yiyin, kilo aldırmadığı gibi bazı sebzelerin sindirimi ekstradan kalori yaktırır, yani yedikçe zayıflarsınız. Mesela tam mevsimi; havuç ve kara lahanadan salata yapın, tuzlamadan koyun buzdolabına kapaklı bir kapla. Dilediğiniz kadar yiyin gün boyunca. Sadece elmayla olmaz, vitaminsiz kalmayın, her türlü sebzeden yiyin ama meyvelerde durum biraz farklı, bazılarında aşrı derecede şeker var, en iyisi yeşil biber, domates, havuç, lahana, ıspanak gibi tok tutucu, aynı zamanda vitaminli sebzeler tüketmek. Baklagiller konusunda bir fikrim yok, bol miktarda protein içerir fasulye,mercimek,nohut; ama kilo konusunda ne yaparlar emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Arkadaşlar akşama kadar neden 1 elmayla idare ediyosunuz, böyle zayıflanmaz, madem ekmek, yemek yemeyecem diyosunuz, dilediğiniz kadar sebze yiyin, kilo aldırmadığı gibi bazı sebzelerin sindirimi ekstradan kalori yaktırır, yani yedikçe zayıflarsınız. Mesela tam mevsimi; havuç ve kara lahanadan salata yapın, tuzlamadan koyun buzdolabına kapaklı bir kapla. Dilediğiniz kadar yiyin gün boyunca. Sadece elmayla olmaz, vitaminsiz kalmayın, her türlü sebzeden yiyin ama meyvelerde durum biraz farklı, bazılarında aşrı derecede şeker var, en iyisi yeşil biber, domates, havuç, lahana, ıspanak gibi tok tutucu, aynı zamanda vitaminli sebzeler tüketmek. Baklagiller konusunda bir fikrim yok, bol miktarda protein içerir fasulye,mercimek,nohut; ama kilo konusunda ne yaparlar emin değilim.

domates ile salatalık mantıklı aslında istediğin kadar ye

• Arkadaşlar bbc de food and truth diye bir program vardı ,ezber bozan.

Herşeyi kökten değiştiriyordu diyet ve yediklerimizle ilgili.
    Deneyler bir grup ikiz arasında biri diğerinden aksi yönde beslenerek doğru bilinen gerçekleri çarpıcı ve sapmalara mahal vermeyerek uzmanlar huzurunda ispatlıyorlardı.

Diyete ana fikir mümkün olduğu kadar az kalorili mesele yağı az yiyecekle kişinin kendisini tok tutması açlık hissinin giderilmesi.
    Bunun için özellikle kişiyi tok tutan protein özellikle kırmızı et ve beyaz etin yararsız şekilde kalorisini çok arttıran yağdan arınmış olarak tokluk hissini desteklyecek şekilde tüketilmesinin yararaı deneyde ispatlandı.

Ayrıca aptal ebru şallının ne kadar saçma bir şekilde beslendiği de ortaya çıktıki sadece otçul beslenme özellikle hafıza ögrenmede hayvansal gıdaların önemini ortaya koyuyor.

Hiçbir değişkenle oynamadan sadece kalsiyum açısından zengin beslenmenin ne kadar Fazla yağ bağlayıp attığını deneyle ispatladılar dikkat çekerim kilo değil YAĞ yani 1 kilosu 9000 kalori olan madde.Az yağlı süt içerek bunu 1 ylda 5,5 kg olduğunu gösterdiler.

Detksu hiçbir işe yaramadığını hayvansal gıdalar açısından yoksun beslenen vejeteryanların sporcu ikizler arasındaki testte sürecin sonunda ne kadar fizikasel olarak zayıf oldukları ortaya çıktı.

Performans açısından karbonhidrat gereken çalışmalarda karbonhidrat alımının değilde ağızı karbonhidratlı su ile uyarıp dildeki duyargaları harekete geçirip vücuttaki stokları ivedilikle performans vermek için yürürlüğe koyan metabolizma karbonhidrat tüketen diğer ikizleri performansta açık şekilde yendiler.

Yağ yakmak için tempolu geğilde yavaş yürümenin geçerli olduğu ki hızlıda glikojen depoları kullanılıyor.

Sonuçta harcadığından az yemek ve kendini açlık moduna sokmadan genlerimizden gelen kıtlık durumunu uyarmadan vücudu işletmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Arkadaşlar bbc de food and truth diye bir program vardı ,ezber bozan.

Herşeyi kökten değiştiriyordu diyet ve yediklerimizle ilgili.
    Deneyler bir grup ikiz arasında biri diğerinden aksi yönde beslenerek doğru bilinen gerçekleri çarpıcı ve sapmalara mahal vermeyerek uzmanlar huzurunda ispatlıyorlardı.

Diyete ana fikir mümkün olduğu kadar az kalorili mesele yağı az yiyecekle kişinin kendisini tok tutması açlık hissinin giderilmesi.
    Bunun için özellikle kişiyi tok tutan protein özellikle kırmızı et ve beyaz etin yararsız şekilde kalorisini çok arttıran yağdan arınmış olarak tokluk hissini desteklyecek şekilde tüketilmesinin yararaı deneyde ispatlandı.

Ayrıca aptal ebru şallının ne kadar saçma bir şekilde beslendiği de ortaya çıktıki sadece otçul beslenme özellikle hafıza ögrenmede hayvansal gıdaların önemini ortaya koyuyor.

Hiçbir değişkenle oynamadan sadece kalsiyum açısından zengin beslenmenin ne kadar Fazla yağ bağlayıp attığını deneyle ispatladılar dikkat çekerim kilo değil YAĞ yani 1 kilosu 9000 kalori olan madde.Az yağlı süt içerek bunu 1 ylda 5,5 kg olduğunu gösterdiler.

Detksu hiçbir işe yaramadığını hayvansal gıdalar açısından yoksun beslenen vejeteryanların sporcu ikizler arasındaki testte sürecin sonunda ne kadar fizikasel olarak zayıf oldukları ortaya çıktı.

Performans açısından karbonhidrat gereken çalışmalarda karbonhidrat alımının değilde ağızı karbonhidratlı su ile uyarıp dildeki duyargaları harekete geçirip vücuttaki stokları ivedilikle performans vermek için yürürlüğe koyan metabolizma karbonhidrat tüketen diğer ikizleri performansta açık şekilde yendiler.

Yağ yakmak için tempolu geğilde yavaş yürümenin geçerli olduğu ki hızlıda glikojen depoları kullanılıyor.

Sonuçta harcadığından az yemek ve kendini açlık moduna sokmadan genlerimizden gelen kıtlık durumunu uyarmadan vücudu işletmek gerekiyor.

yazını okudum ama bu yazının bir yanisi olması lazım,kısacası yani özeti ,önemli kısımı ,yapılması gerekenlerin ne olduğu kısacası yani sorusu işte
    cevaplayabilirmisin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.