Merhaba arkadaşlar, yeni elmas oldum, 1 maç kazandım, ondan sonra ardarda tam 12 kaç kaybettim. Ha düştüm, ha düşecem derken Elmas IV 0 LP de bekliyorum hala.
Lig düşme diye bir şey yok mu artık? 2 yıldır oynamıyordum sistem değişti mi? Elmastan plata düşmek mümkün mü?
şimdiden teşekkürler
oyna ve gör babayiğit
NateRuessN
kullanıcısına yanıt
13 oldu, yine düşmedim. oyunda birisi düşme yok gibi bir şey söylemişti emin olmak için buraya sormak istedim ? yok mu fikri olan ?
filozof07
kullanıcısına yanıt
nası yok yav. elmastan kimse düşmeyecekse e bu plat 1ler napacak? yığılma oluşur çok mantıksız ilk defa duyuyorum ki var da zaten
EgrinoE
kullanıcısına yanıt
hocam normalde en fazla 5 maç falan kaybedince düşmesi lazım 13 oldu yani var bir şeyler. yeni çıktığım için koruma gibi bir şey mi var acaba
filozof07
kullanıcısına yanıt
Hocam elmas 4 0 lpbiken profile girdiginizde sarı bir ünlem görürsünüz dediğiniz gibi 13 15 mac kaybetseniz dahi o ünlem durur sonra o ünlem kırmızı olur o kırmızı olduktan sonra bikac mac daha kaybedersen elmasa veda edersin :) saygılar.
Bide on Hush
kullanıcısına yanıt
evet hocam aynı dediğiniz gibi oldu şu an sarı ünlem duruyor neyse ki leona oynuyorum son zamanlarda az kaldı elmas 3 serisine çıkcam teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme