Şimdi Ara

Elmas IV den Plat 1 e düşmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni elmas oldum, 1 maç kazandım, ondan sonra ardarda tam 12 kaç kaybettim. Ha düştüm, ha düşecem derken Elmas IV 0 LP de bekliyorum hala.

Lig düşme diye bir şey yok mu artık? 2 yıldır oynamıyordum sistem değişti mi? Elmastan plata düşmek mümkün mü?

şimdiden teşekkürler

• oyna ve gör babayiğit
  • NateRuess N kullanıcısına yanıt
    13 oldu, yine düşmedim. oyunda birisi düşme yok gibi bir şey söylemişti emin olmak için buraya sormak istedim ? yok mu fikri olan ?
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    nası yok yav. elmastan kimse düşmeyecekse e bu plat 1ler napacak? yığılma oluşur çok mantıksız ilk defa duyuyorum ki var da zaten
  • Egrino E kullanıcısına yanıt
    hocam normalde en fazla 5 maç falan kaybedince düşmesi lazım 13 oldu yani var bir şeyler. yeni çıktığım için koruma gibi bir şey mi var acaba
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Hocam elmas 4 0 lpbiken profile girdiginizde sarı bir ünlem görürsünüz dediğiniz gibi 13 15 mac kaybetseniz dahi o ünlem durur sonra o ünlem kırmızı olur o kırmızı olduktan sonra bikac mac daha kaybedersen elmasa veda edersin :) saygılar.
  • Bide on Hush kullanıcısına yanıt
    evet hocam aynı dediğiniz gibi oldu şu an sarı ünlem duruyor neyse ki leona oynuyorum son zamanlarda az kaldı elmas 3 serisine çıkcam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.