Şimdi Ara

elmorad sembol!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hadi be uyurmayın çok kolay be ben lwl58 rogueyim 4 veya 5 vurusta oldurdum
  • o elmorad sybol ü görev için dir kesitign canvar leach tir o aybol görevini yapınca 10 000 000 ex alırsın tabi istersen ayrıca görevi bir kez yapabilirsin
  • bu gorev için lwl sınırı ferkıomu
  • karus symbol ve 10m ex
    http://www.resimekle.com/view/22157

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion_heart_burak -- 11 Temmuz 2006; 16:00:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananebeadam

ha beyler ozaman şöle sorayım savaşa girdik diyelim yendikden sonra orc ları onların bölgeye nasıl gidiyoruz otamatik savş bittikten sonra geçiyomu

bende bu soruyu sormak istiyorum beyler invision a nasıl gidicez??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: BartuC

quote:

ha beyler ozaman şöle sorayım savaşa girdik diyelim yendikden sonra orc ları onların bölgeye nasıl gidiyoruz otamatik savş bittikten sonra geçiyomu

bende bu soruyu sormak istiyorum beyler invision a nasıl gidicez??????

50+ savaşında karussan karuslar savaşı kazandıgında el morad ı basarlar o zamn lich lerde bu görev yapılır
    savaş kazanıldıktan sonra düşman kalesine girip orda tp kapısı var ordan ışınlanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion_heart_burak -- 11 Temmuz 2006; 16:14:31 >
  • savaş bitti yazdıktan sonra orclar kendi bçlgelerine ışınlamıyor ama biz savaş yerindemi kalıyoz
  • Yahu Warderleri kesitiniz keeperide kestiniz girin karşı nationun kalesini victory gate var. ordan paianaya veya breth e geçiyosunuz
  • quote:

savaş bitti yazdıktan sonra orclar kendi bçlgelerine ışınlamıyor ama biz savaş yerindemi kalıyoz

Karşı tarafın kalesindeki Victory Gate sağ tıklayıp karşı ırkın yerleşim birimine ışınlanıyorsun. Tabu bu arada Guardlar seni kesmeden yapman lazım bu işi. Çünkü victory gate in çevresi guard dolu oluyor
  • saol aga
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.