Bildirim
elmorad sembol!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap yokmu beyler -
hadi ya merak ettim bak_?? ne olabilir kiquote:
Orijinalden alıntı: sananebeadam
cevap yokmu beyler -
yanılmıyorsam 10m ex veriyor o bir görev humansan raiba (yada onun gibi bir yer hiç human olmadım işgalde gördüğümü söylüyorm ) orcsan linatede arch mage var ona veriyorsun -
Karuslar için elmorad sembolquote:
cevap yokmu beyler
ex verio -
quote:
Orijinalden alıntı: ~VeNoM~
yanılmıyorsam 10m ex veriyor o bir görev humansan raiba (yada onun gibi bir yer hiç human olmadım işgalde gördüğümü söylüyorm ) orcsan linatede arch mage var ona veriyorsunquote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
yanılmıyorsam 10m ex veriyor o bir görev humansan raiba (yada onun gibi bir yer hiç human olmadım işgalde gördüğümü söylüyorm ) orcsan linatede arch mage var ona veriyorsun
+1
belli bi lvl den sonra olması lazım
kestigin yaratıkta lich olması lazım
-
invasiondan sonra elmorada girip lich kestiysen içinden düşmüştür... arch mage drakeye verirsen oda sana 10m ex verirquote:
Orijinalden alıntı: SexOnTheBeach
Karuslar için elmorad sembol
ex verio
Alıntıları Göster -
ewet ondan kestim de ben humanım nereye verecem onuquote:
Orijinalden alıntı: K A İquote:
yanılmıyorsam 10m ex veriyor o bir görev humansan raiba (yada onun gibi bir yer hiç human olmadım işgalde gördüğümü söylüyorm ) orcsan linatede arch mage var ona veriyorsun
+1
Alıntıları Göster
-
quote:
ewet ondan kestim de ben humanım nereye verecem onu
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sananebeadam
el moradsan karus sembol, karus isen el morad sembol lazım. yani kendi nationunda kestiğin lichden düşen sembolle 10m ex yerine 3ün 1ini alırsın invasionda lufersona girip orada lich kesmen lazım
-
Bu arada yanlışlık olmasın orc isen elmorad işgal sorasında el moradda kesmen human isen karus işgal sırasında lufersonda kesmen gerekiyor.Yani karşı ırkın alanında kesiceksin humansan karus sembol orc isen elmorad sembol almış olman gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: K A İquote:
+1
Alıntıları Göster
Eğer humansan ve elmorad sembol çıkarmışsan kendi bölgende onu çöpe at bi işine yaramaz üstünde kalır bankaya tradeye pazara konmaz
-
arch magene nerde daha yeni duydum -
Asgada yada raibada ikisinden birinde olması lazımquote:
Alıntıları Göster
Arc mage drake die apostleye benzeyen bi adama veriyorsun
Oda sana 10 000 000 exp veriyor
Sonrada uçuyorsun
Sevinçten -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
malesef hiçbiyere vermeyeceksin arkadaşım sana karus sembol lazım.karşı ırkın sembolünden alınıyor o 10m exp.
işgale gittim bide orda exp kastım off havama bak beeeaa görevi o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehnsucht.tr -- 11 Temmuz 2006; 14:26:46 >
-
ha beyler ozaman şöle sorayım savaşa girdik diyelim yendikden sonra orc ları onların bölgeye nasıl gidiyoruz otamatik savş bittikten sonra geçiyomuquote:
arch magene nerde daha yeni duydum -
quote:
arch magene nerde daha yeni duydumquote:
arch magene nerde daha yeni duydum
Raibada deruvish tipli birisidir arch mage drake ayrıca magenin masterinide orda acıyosun -
Edit:Yanlış konuya Yazmışım pardonquote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeN-G -- 11 Temmuz 2006; 14:28:25 > -
lich ler nası kesilio_? yani cok mu vuruo_? ben priestim int ciyim yaklasık 200ı vuruorum (ash e) ve 2300 (buffla) canım war birkac kere maneste invasiona gittim... peki ben tek basıma kesebilirmiyim bu lich leri_??quote:
Orijinalden alıntı: ZeN-G
Edit:Yanlış konuya Yazmışım pardon
Alıntıları Göster
ve her kesetiinden cıkıomudur -
quote:
Orijinalden alıntı: fig00
lich ler nası kesilio_? yani cok mu vuruo_? ben priestim int ciyim yaklasık 200ı vuruorum (ash e) ve 2300 (buffla) canım war birkac kere maneste invasiona gittim... peki ben tek basıma kesebilirmiyim bu lich leri_??
ve her kesetiinden cıkıomudur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fig00
lich ler nası kesilio_? yani cok mu vuruo_? ben priestim int ciyim yaklasık 200ı vuruorum (ash e) ve 2300 (buffla) canım war birkac kere maneste invasiona gittim... peki ben tek basıma kesebilirmiyim bu lich leri_??
10 tane kes 1 tane cıkarırsın.. cok kolay değil cok zor değil ama o atakla kesemezsin.. yanına bir 55+ asas alırsan ikinizde yaparsınız görevi 10 tane kestiğinizden 1 tane sembol %100 cıkıyor.
.
-
Lich Kesmişsin Sen Onu Linatede veya Raibada Arch Mage Drake ye Ver 10m Exp Kazan.quote:
Orijinalden alıntı: Echelionquote:
Orjinalden alıntı: fig00
10 tane kes 1 tane cıkarırsın.. cok kolay değil cok zor değil ama o atakla kesemezsin.. yanına bir 55+ asas alırsan ikinizde yaparsınız görevi 10 tane kestiğinizden 1 tane sembol %100 cıkıyor.
.
Alıntıları Göster
-
saolquote:
Orijinalden alıntı: Drizz
Lich Kesmişsin Sen Onu Linatede veya Raibada Arch Mage Drake ye Ver 10m Exp Kazan.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X