Şimdi Ara

elmorad sembol!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler geçen cuma günü elmoradda savaş çıktı tam savaş biti karşıma bir cnavar geldi 1dakkada felan kestim tek baıma içinden elmorad sembol diye bişi çıktı ne işe yarıyor????

• cevap yokmu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sananebeadam

cevap yokmu beyler
    hadi ya merak ettim bak_?? ne olabilir ki
  • yanılmıyorsam 10m ex veriyor o bir görev humansan raiba (yada onun gibi bir yer hiç human olmadım işgalde gördüğümü söylüyorm ) orcsan linatede arch mage var ona veriyorsun
  • quote:

cevap yokmu beyler
    Karuslar için elmorad sembol

ex verio
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

yanılmıyorsam 10m ex veriyor o bir görev humansan raiba (yada onun gibi bir yer hiç human olmadım işgalde gördüğümü söylüyorm ) orcsan linatede arch mage var ona veriyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

yanılmıyorsam 10m ex veriyor o bir görev humansan raiba (yada onun gibi bir yer hiç human olmadım işgalde gördüğümü söylüyorm ) orcsan linatede arch mage var ona veriyorsun

+1

belli bi lvl den sonra olması lazım
    kestigin yaratıkta lich olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: SexOnTheBeach

Karuslar için elmorad sembol

ex verio

Alıntıları Göster
    invasiondan sonra elmorada girip lich kestiysen içinden düşmüştür... arch mage drakeye verirsen oda sana 10m ex verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: K A İ

quote:

+1

Alıntıları Göster
    ewet ondan kestim de ben humanım nereye verecem onu

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sananebeadam

el moradsan karus sembol, karus isen el morad sembol lazım. yani kendi nationunda kestiğin lichden düşen sembolle 10m ex yerine 3ün 1ini alırsın invasionda lufersona girip orada lich kesmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: K A İ

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Bu arada yanlışlık olmasın orc isen elmorad işgal sorasında el moradda kesmen human isen karus işgal sırasında lufersonda kesmen gerekiyor.Yani karşı ırkın alanında kesiceksin humansan karus sembol orc isen elmorad sembol almış olman gerekiyor.

Eğer humansan ve elmorad sembol çıkarmışsan kendi bölgende onu çöpe at bi işine yaramaz üstünde kalır bankaya tradeye pazara konmaz

• arch magene nerde daha yeni duydum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Asgada yada raibada ikisinden birinde olması lazım

Arc mage drake die apostleye benzeyen bi adama veriyorsun

Oda sana 10 000 000 exp veriyor

Sonrada uçuyorsun

Sevinçten
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

malesef hiçbiyere vermeyeceksin arkadaşım sana karus sembol lazım.karşı ırkın sembolünden alınıyor o 10m exp.

işgale gittim bide orda exp kastım off havama bak beeeaa görevi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehnsucht.tr -- 11 Temmuz 2006; 14:26:46 >

• quote:

arch magene nerde daha yeni duydum
    ha beyler ozaman şöle sorayım savaşa girdik diyelim yendikden sonra orc ları onların bölgeye nasıl gidiyoruz otamatik savş bittikten sonra geçiyomu
  • quote:

quote:

Raibada deruvish tipli birisidir arch mage drake ayrıca magenin masterinide orda acıyosun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Edit:Yanlış konuya Yazmışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeN-G -- 11 Temmuz 2006; 14:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeN-G

Edit:Yanlış konuya Yazmışım pardon

Alıntıları Göster
    lich ler nası kesilio_? yani cok mu vuruo_? ben priestim int ciyim yaklasık 200ı vuruorum (ash e) ve 2300 (buffla) canım war birkac kere maneste invasiona gittim... peki ben tek basıma kesebilirmiyim bu lich leri_??

ve her kesetiinden cıkıomudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fig00

lich ler nası kesilio_? yani cok mu vuruo_? ben priestim int ciyim yaklasık 200ı vuruorum (ash e) ve 2300 (buffla) canım war birkac kere maneste invasiona gittim... peki ben tek basıma kesebilirmiyim bu lich leri_??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fig00

10 tane kes 1 tane cıkarırsın.. cok kolay değil cok zor değil ama o atakla kesemezsin.. yanına bir 55+ asas alırsan ikinizde yaparsınız görevi 10 tane kestiğinizden 1 tane sembol %100 cıkıyor.
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: Echelion

quote:

Orjinalden alıntı: fig00

10 tane kes 1 tane cıkarırsın.. cok kolay değil cok zor değil ama o atakla kesemezsin.. yanına bir 55+ asas alırsan ikinizde yaparsınız görevi 10 tane kestiğinizden 1 tane sembol %100 cıkıyor.
    .

Alıntıları Göster
    Lich Kesmişsin Sen Onu Linatede veya Raibada Arch Mage Drake ye Ver 10m Exp Kazan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizz

Lich Kesmişsin Sen Onu Linatede veya Raibada Arch Mage Drake ye Ver 10m Exp Kazan.

Alıntıları Göster
    saol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.