Şimdi Ara

Olimpia'daki Savaşta Katliam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olimpia da bu saatlerde savaş oldu. (Şimdi bitmiştir) Mage'tim 2 tane party e girdim sadece tp yapıyordum (hepsinde 1 tane komutan vardı) İyi güzel hoş np para geliyor sonradan kafama 5 tane nova yedim ölmedim 6. da geberdim (buff, resist ) Sonra orc mage ler hapishanenin kapısının önünde pusu kurdular restmen kapı açılınca içeridekiler nalları dikiyordu. (Buradan çok para ve np kaybettim) Sonra keeperi kestiler (Halbuki sayıca öndeydik) sonra kaleye daldılar.

Sonra town u bi bastılar nova arası nova ketçap mayonez yani öyle bi şey yaptılar ki bir ekrana ne kadar nova sığabilecekse 2. katını koydular OK a basan anında ölüyordu yani o re-spawn mesajı kaybolmuyordu Saymaya çalıştım ama o kadar çok Karus Mage vardı ki saymayı bırak novadan etrafı bile göremiyordum Supernova, frostnova, inferno, blizzard, thunder cloud... hepsi üst üste yani bi siz düşünün. (Staticnova görmedim belki o da arada kaynamıştır )

O süper novaların üst üste olduğu anın resmini çekemedim ama millet tekrar ölmemek için OK a basmıyorlardı, sonlara doğru bi' resim çekebildim Burada çoğu kişi (Karus mageler dahil) yerde. Irk değiştirmeyi bile düşünüyorum ama insandan vazgeçemem. Savaş esnasında TamTam a rastlamadım ya da benim önüme çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 31 Mart 2006; 21:38:22 >

• kahretsin işte karus olmanın ayrıcalıkları ( ben giremedim savaşa para bitti )
  • quote:

Orjinalden alıntı: emresqq

kahretsin işte karus olmanın ayrıcalıkları ( ben giremedim savaşa para bitti )

İnsan worm keser parayı yine bulur madem 60 lvl sın 2 tane novayla pooka indiremedin mi
    ehuehuehu savaşta 200k ya yakın para geldi de o aoe ler tarafından hepsi yok oluverdi

quote:

� Nick : Sh0TxD
    � Server: Olympia
    � LeveL: 60 %85+
    � Clan : GraniT
    � Job : Elemental LorD
    � Irk : Orc
    � Np: 15xxx

Burada da reklam yapıyon galiba

Harbi karus mu olsam acaba

• quote:

İnsan
    demişim pardon Orc dicektim ehuehu

Düzeltiyim: Orc worm keser parayı yine bulur.

• quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

İnsan worm keser parayı yine bulur madem 60 lvl sın 2 tane novayla pooka indiremedin mi
    ehuehuehu savaşta 200k ya yakın para geldi de o aoe ler tarafından hepsi yok oluverdi

quote:

hehe sen yanlış anladın cafedeydim para bitti gerçek para

• eheuhuehu İyi savaşta 1 nova eksik oldu
  • quote:

eheuhuehu İyi savaşta 1 nova eksik oldu

ne mutlu sana

He bu arada benim novam manyaqtır:P

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hehe sen yanlış anladın cafedeydim para bitti gerçek para

• Koysana resmini Ney o supernova mı? Insan staticnova atar pardon orc. (Hep karıştırıyorum )
  • demekki orclar daha kuvvetli ve orclar beraber çalışabiliyor.
  • quote:

Olimpia da bu saatlerde savaş oldu. (Şimdi bitmiştir) Mage'tim 2 tane party e girdim sadece tp yapıyordum (hepsinde 1 tane komutan vardı) İyi güzel hoş np para geliyor sonradan kafama 5 tane nova yedim ölmedim 6. da geberdim (buff, resist ) Sonra orc mage ler hapishanenin kapısının önünde pusu kurdular restmen kapı açılınca içeridekiler nalları dikiyordu. (Buradan çok para ve np kaybettim) Sonra keeperi kestiler (Halbuki sayıca öndeydik) sonra kaleye daldılar.

Sonra town u bi bastılar nova arası nova ketçap mayonez yani öyle bi şey yaptılar ki bir ekrana ne kadar nova sığabilecekse 2. katını koydular OK a basan anında ölüyordu yani o re-spawn mesajı kaybolmuyordu Saymaya çalıştım ama o kadar çok Karus Mage vardı ki saymayı bırak novadan etrafı bile göremiyordum Supernova, frostnova, inferno, blizzard, thunder cloud... hepsi üst üste yani bi siz düşünün. (Staticnova görmedim belki o da arada kaynamıştır )

O süper novaların üst üste olduğu anın resmini çekemedim ama millet tekrar ölmemek için OK a basmıyorlardı, sonlara doğru bi' resim çekebildim Burada çoğu kişi (Karus mageler dahil) yerde. Irk değiştirmeyi bile düşünüyorum ama insandan vazgeçemem. Savaş esnasında TamTam a rastlamadım ya da benim önüme çıkmadı.

harbi katliam ama

• Adamlar soykırım yaptılar neredeyse insanları kökten temizlediler Güzel bi savaştı ama en son yaptıkları darbe ile kazandılar (Hep mage'ler)
  • quote:

Koysana resmini Ney o supernova mı? Insan staticnova atar pardon orc. (Hep karıştırıyorum )

Frost Nova
    quote:

Rahatladınmı resmide koydum imzaya ama resimdeki SS i önce çekmiştim şimdi ice ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresqq -- 1 Nisan 2006; 8:59:11 >
  • nazi katliyamı gibi
  • evt fena bişeydi

Ice da ss ini koy onu da görelim
    Yok ya sen en iyisi skilleri tekrar sıfırlat lr ol staticnova görelim biz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.