Şimdi Ara

elo hell meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben elo hele dusdum bı zamanlar bilincsiz oyunlar sayesinde şimdi çıkamıyrorum napmam gerekıyor tam 900 elo oluyor dahada ustu olmuyor ılla feed yada troll team gelıyor bır yolu varmıdır ? 2 haftadır 860 900 arasındayım

• Tek yol arkadaşlarınla girmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Tek yol arkadaşlarınla girmek
    tek yol devrim der gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

tek yol devrim der gibi :)

Alıntıları Göster
    Tek yol ELOBOOST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un1tback -- 2 Temmuz 2012; 23:14:15 >
  • Tek yol var oda romaya cikiyo uzgunuz.
  • yeni hesap açmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDettx

yeni hesap açmak
    Çok fazla ranked oynamak.İyiysen rahat taşırsın zaten o eloda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Çok fazla ranked oynamak.İyiysen rahat taşırsın zaten o eloda.

Alıntıları Göster
    elo hell meselesi memleket meselesi,memleket meselesi elo hell meselesi
  • Topla 5 adam(sen de dahil) git internet kafeye 9999999 yaparsın o eloyu
  • gece bilgisayar açabiliyorsan sana tavsiyem gece 3ten sonra ranked girmen farkı göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKarakeci

Topla 5 adam(sen de dahil) git internet kafeye 9999999 yaparsın o eloyu
    ranked game oynuyacaksın ve kazanacaksın bu şekilde yükseltebilirsin puanını
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

Daha da işe yarar bi öneri sunalım. Ranked oyna kazan ve kaybetme. Kesin işe yarar. Kazandıkça yükseliyorsun. Arkadaşla girmeye gerek yok kazan yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

Daha da işe yarar bi öneri sunalım. Ranked oyna kazan ve kaybetme. Kesin işe yarar. Kazandıkça yükseliyorsun. Arkadaşla girmeye gerek yok kazan yeter.

Evet zaten kazanmadan yükselemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

Evet zaten kazanmadan yükselemezsin.

Alıntıları Göster
    2-3 ay bekle yeni sezon gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

2-3 ay bekle yeni sezon gelicek

Alıntıları Göster
    fazla maç atıp 3 oyundan 2 sini kazanırsan elo hellden cıkarsın heralde.zaten ağustos da sezon 3 başıycak o zaman sağlam kasarsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sempatigue -- 3 Temmuz 2012; 1:51:36 >
  • quote:

evet solo/duo q ya 5 kişi gircek adamlar. ha taktik şu olabilir 2 kişi oynar 3 kişi yancılık yapar. biri minimape bakar. biri itemleri seçer falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

quote:

evet solo/duo q ya 5 kişi gircek adamlar. ha taktik şu olabilir 2 kişi oynar 3 kişi yancılık yapar. biri minimape bakar. biri itemleri seçer falan

Alıntıları Göster
    fiora, irelia, fizz, jax gibi kolay kasılıp takım taşıyacak herolar kullan zaten o eloda (hiç 1300 altına düşmedim ama tahminimce ) takım savaşı filan yapmıyordur onlar kolayca kasarsın. tavsiyem fiora, ben ilk 2 ranked maçımda fiorayla nooblarla dalga geçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

fiora, irelia, fizz, jax gibi kolay kasılıp takım taşıyacak herolar kullan zaten o eloda (hiç 1300 altına düşmedim ama tahminimce ) takım savaşı filan yapmıyordur onlar kolayca kasarsın. tavsiyem fiora, ben ilk 2 ranked maçımda fiorayla nooblarla dalga geçmiştim.

yok yapmıyorlar hacı turetin altına gidip ölmeyi bekliyor herkes 1300 ün altında sen süpersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

yok yapmıyorlar hacı turetin altına gidip ölmeyi bekliyor herkes 1300 ün altında sen süpersin

Alıntıları Göster
    TF lar oluyor trollde feederda bunların yanında güzel takım ve düzgün playerlarda oluyor ama takımda illa 2 tane muptezel oluyor bize alcagımız oyunu kaybettiriyorlar 3. sezonda elolar sıfırlanıyormu ?

• Geçmiş olsun ks yiyince report erkz diyenler oluyor mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.