elo hell puanım 961. benim gibi noob takımlar maduru iseniz elo hellden beraber çıkalım. tek başıma çıkabilmem mümkün değil gibi gözüküyor. hazır bir takıma da katılabilirim yeni bir takımda oluşturabiliriz. duo partnerde olur. kısacası oyun arkadaşları aranmaktadır.
server: Eu East nick: Besvikelsen
wight01 ekleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Randy Blythe*
wight01 ekleyebilirsin
benim elo da o civarlarda bende aynı şeyi düşünüyordum.Bu arada P4RTiZAN ekle oynarız
quote:
Orijinalden alıntı: phazeX
benim elo da o civarlarda bende aynı şeyi düşünüyordum.Bu arada P4RTiZAN ekle oynarız
Alıntıları Göster
801 elo,iyi jungle yaparım, nickim aynı
quote:
Orijinalden alıntı: Besvikelsen
elo hell puanım 961. benim gibi noob takımlar maduru iseniz elo hellden beraber çıkalım. tek başıma çıkabilmem mümkün değil gibi gözüküyor. hazır bir takıma da katılabilirim yeni bir takımda oluşturabiliriz. duo partnerde olur. kısacası oyun arkadaşları aranmaktadır.
Allah kmseyi düşürmesin :-)
Bi kere girdim sağlam bi jungler arkadaşla win aldık oyunu ikimiz çevirdik arkadaşınla girmek büyük bi artı gerçekten güzel konu faydalı yani :D
quote:
Orijinalden alıntı: ata1676
quote:
Amin
quote:
Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner
quote:
Orijinalden alıntı: ata1676
quote:
Amin
Alıntıları Göster
Zaten siz prosunuz adamlar hep noob
İmzada var.
quote:
Orijinalden alıntı: Diamond Lie
İmzada var.
burdan eklediğim arkadaşla attık bi ranked ve sonuç: evet bildik birileri ile oynamak önemli. kazandık oyunu mf ile 18/8/8 bitirdim.
Benim dusuncem o elolardan tek basina cikmak cok daha kolay
BarnicLee, ekleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Nihonto
yolunu söyle bizde çıkalım sırrı neymiş...
quote:
quote:
Flamerligi ve 2 kere olunce omg surrender laflarini azaltmaniz
iesuport ekleyebilirsiniz east
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Zaten siz prosunuz adamlar hep noob
+1 hahaha
quote:
quote:
quote:
Flamerligi ve 2 kere olunce omg surrender laflarini azaltmaniz
+1
Carry veya fighter bir solo top ile daha da mümkün. Beyinsiz ev arkadaşımın deli gibi download yapmasından ötürü draft ekranında 40 küsür kere oyundan düştüm. İnanılmaz değil mi ? Tam internet düzgün diyorum giriyorum bir bakıyorum torrent'e abanmış hayvan. 780 eloya düştüm. Solo ve duo karışık olarak girdim ve tekrar 1200'e çıktım. Çok zor bir şey değil. O elodaki adamlar ya çok kötü oynuyor ya da yaşları küçük bebeler.
Zaten iyi bir oyuncuysan ve 900'lere düştüysen bunun nedeni bu rezil oyuncular ve bebeler oluyor.
Oyuna 2-3 ay önce başlattığım arkadaşlarım ranked oynayamaya başladılar. Ben de spectate ediyorum geçen gün bunları. Duo olarak oyuna girdiler. Bunların takımdaki teemo mid gitti. Dedim herhalde AP oynayacak olabilir falan. Bir baktım adam PD rush yapıyor. 0-8 oynadı. Onunla duo giren eleman da 0-9. Sonra adamlar Türk çıkmış arkadaşların söylediğine göre. Birinin nicki de ZazaHaki1998. Güler misin ağlar mısın ? Zaten ilk 10 oyunda 1400+ yapan adamların hepsi şans ile çıkıyor.
800-900'lerden çıkmak çok kolay ranked rehberim var benim aratın bulursunuz. GP ve Rumble solo top oynadığım 20 oyunun 15-16 sını kazanıyordum. GP ile 10 oyun üst üste oynadım 9'unu kazandım. Çok zor değil. O elodaki rezil oyuncular ve bebeler bu tür heroları counter'lamayı bilmiyor. Alın Teemo , GP , Rumble gibi counter melee heroları. Arkadaşınız da Jungle gitsin anasını ağlatın adamların.
Ben de yavas yavas 1200 eloya yaklasirken simdi kendimi 950 elolarda buldum resmen :/
quote:
Orijinalden alıntı: coCloud
Ben de yavas yavas 1200 eloya yaklasirken simdi kendimi 950 elolarda buldum resmen :/