Şimdi Ara

Elo hell yok evet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Şu elohell yok diyenler ad carry build gidip topta Olaf'a 5 kere öldükten sonra "OMG NO SS" diyen Xin görmemişler daha.

1 maçı kaybedersin 2 maç kaybedersin emin ol her maç takıma o tür kişiler gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

evet elo hell diye birşey yoktur yetenekli/yeteneksiz oyuncu vardır

True.

Verdiğim gif görüntüsünü izlerken şu şarkıyı dinlemeniz önerilir;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QtxJg0e2aIs#!

/>

Süper :D

• http://www.xfire.com/profile/h4n9m4ntr/screenshots/?view#126711397
     Elo hell yok evet
    buda dün oynadığım ranked.farm yapamayan carry'ler vardı takımda 30 dk'lık oyunda 80 minionun ötesini göremediler.support ve ad premadeydi haliylede oyun boyunca hep bir penta peşindeydiler

• elo hell nedir biliyor musun? Takımındakiler troll pick yaptığı halde ( master yi tryndamare bot lane gibi) yada rakip ulti combo sahibiyken( kennen wukong amumu leona graves 5lisi gibi) hala o oyuna girmeye çalışmaktır. Tabi first pick dariuslar, ne olursa olsun teemo oynucamcıları da unutmamak lazım. Ayrıca her zaman hatayı kendinde ara. Yetenekten çok oyun tecrübesiyle alakalı elo hell den çıkmak. Ayrıca oyuna gireceğin adamlara lolking den bak mutlaka

Not: Benim elom 1254 yüksek bi elo değil ama yeterli tecrübe sahibi olmadan ranked girdiğim için uzun süre 1000 1200 arasındaydım tecrübeliyim elo hell konusunda.

2. Not: Pick herşey değil bu oyunda ama elo helldeysen bunları göz önünde bulundurmak zorundasın hiç birimiz süper değiliz bu oyunda elohell sakinleri olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 26 Aralık 2012; 16:47:42 >
  • Valla ben ilk 10 oyundan sora 1300 düm afk ve leaverların yardımıyla 1100 lere düştüm hısr ettikçe düştüm hırs ettikçe bi afk geldi hırs ettikçe daha da battım elo hell e 1000lere kadar düştüm. Sonra aman dedim ve yavaş yavaş artmaya başladı. Genelde sup oynarım oyunu çevirme gibi bi gücüm yok ne kadar güzel oynasamda benim oyun yanımdakilere bakar. Fakat sup oynamanın en güzel yanı pek sana laf atmazlar wardımı koyarım adcye focusumu olurum skillerimi yanımdakine atarım creplere 1 kere bile atack yapmadım daha sup oynarken. Bırakırım adc ne ... yerse yesin böle rahat oynarım o zamandan beri artıyor yavas yavas yani kasmayın germeyin rahatca oyununuzu oynayın :)
  • az önce yine bi oyundan çıktım takım rezaletti oyunda supprot hiç ward almadı ben bütün takımdan fazl ward aldım oyun boyunca yinede gank yemeyi başardılar göz göre göre.olaf dps gitti karşısında mundo olmasına rağmen ultisini sadececanı az kalınca team fightlardan kaçmak için kullandı.soraka 12 dk boyunca afk kaldl sonra gelincede boş boş dolandı.ashe ie için para toplayana kadar item almadı dk 15 olana kadar sadece bot ile dolaştı.malp jungle gitti ne kadar benle beraber ganklere gelsede genius top ve ad lanerlarımız sayesinde oyunu kaybettik ( gragas mid oynamıştım )
  •  Elo hell yok evet

Elo hell yok evet

iki yeni saçma sapan oyun corki oyunumda takımımdaki morde 0/5 gitti 6dk da khazix e karşı oynadı bide maçın başında khazix top my favorite yazmasına ragmen.
    graves oyunu zaten klasik elo hell. iki oyunda -34 elo saçmalık

edit : suçu kendinde ara diyenler boşuna yorulmasın. ne zaman corki oyunumdaki morde gibi oynarım, o zaman suçu kendimde ararım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iBest -- 29 Aralık 2012; 15:24:02 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.