Şimdi Ara

Elo hell yok evet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• evet elo hell diye birşey yoktur yetenekli/yeteneksiz oyuncu vardır
  • Elohell : kötü oyuncunun kendini iyi oyuncu zanetmesidir , sana sorsak 5k eloyu hakediyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

evet elo hell diye birşey yoktur yetenekli/yeteneksiz oyuncu vardır
    Kötü maçlar olabilir adamlara kızdıkça daha kötü olur ama oyun sonunda rahatça küfür edebilirsin :D
  • cikamiyosan eglen biraz kendinizde sorun arayin(hersey icin degil genel olarak).
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

cikamiyosan eglen biraz kendinizde sorun arayin(hersey icin degil genel olarak).
    20dk da takım 23 kill veriyosa sorunu kendimde aramam. Üstüne konuşunca cevap vermeye kalkanlar varki onlara daha beter şeyler yapasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

cikamiyosan eglen biraz kendinizde sorun arayin(hersey icin degil genel olarak).
    Elo hell yok fakat -1200 elo da afk-leaver gelme oranı kesinlikle +1200den daha fazla,kimse inkar etmesin daha 2 gün önce 800den 1.1k eloya çıktım ardından 6 oyun afk-leaver geldi hadi oyunu oynayıpta kaybetsek neyse fakat sürekli bu yüzden kaybetmek cidden koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Elo hell yok fakat -1200 elo da afk-leaver gelme oranı kesinlikle +1200den daha fazla,kimse inkar etmesin daha 2 gün önce 800den 1.1k eloya çıktım ardından 6 oyun afk-leaver geldi hadi oyunu oynayıpta kaybetsek neyse fakat sürekli bu yüzden kaybetmek cidden koyuyor

Alıntıları Göster
    lanenindeki mf 8 1 , 4 kill i nerden aldın support focus op
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Alıntıları Göster
    Şu elohell yok diyenler ad carry build gidip topta Olaf'a 5 kere öldükten sonra "OMG NO SS" diyen Xin görmemişler daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nauihS

Şu elohell yok diyenler ad carry build gidip topta Olaf'a 5 kere öldükten sonra "OMG NO SS" diyen Xin görmemişler daha.

Alıntıları Göster
    beyler 1400 lerdede counterpick bilmeyen sadece darius oynayan adamlar var.Kurtulamıyorum .

Not:Varsa kendine güvenen supp-jungle 1400-1500 arası duo girebiliriz.pm atın

• quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Elohell : kötü oyuncunun kendini iyi oyuncu zanetmesidir , sana sorsak 5k eloyu hakediyorsundur.

Forum silinebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

beyler 1400 lerdede counterpick bilmeyen sadece darius oynayan adamlar var.Kurtulamıyorum .

Not:Varsa kendine güvenen supp-jungle 1400-1500 arası duo girebiliriz.pm atın

Trde isen support olurum. Eloyu sorma denersin bi

• Olmadi bu. Westteyim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Olmadi bu. Westteyim ben
    Sanırım sinir hastasısın. Oyun oynuyorsun oyun ekmeğinin peşinde koşmuyorsun
  • quote:

True.

Verdiğim gif görüntüsünü izlerken şu şarkıyı dinlemeniz önerilir;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QtxJg0e2aIs#!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * KıL -- 26 Aralık 2012; 4:58:21 >

• Elo hell yok.

Senin takımındaki oyuncuların skoru kötü, kabul. Ama karşı taraf rahat bir win almasına rağmen OP farmer malzahar 64 farm yapmış... Hepsi kötü oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Elo hell yok.

Senin takımındaki oyuncuların skoru kötü, kabul. Ama karşı taraf rahat bir win almasına rağmen OP farmer malzahar 64 farm yapmış... Hepsi kötü oyuncu.

Elo hell yok evet

Elo hell var ancak 1400-1700 arasi. Iyi oyuncuysan 1000 civarindan cikarsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 26 Aralık 2012; 7:11:50 >
  • Elo hell VAR. Daha çok insanlara uzuuuun uzuuuun yazmıyorum artık neden var falan diye. Maç başına 100 cs(jungle giderim genelde) 6 kill 5 death 9 asist ile oynayan biriyim. 28 Victory 27 defeatim var. Sorunu kendimde arayan biriyim. Oyunu genelde iyi oynarım ama her maçımın iyi geçmemesi kadar doğal birşey yok. Ve elohelldeyim. Çıkmaya çalışmak nafile buranın o... olduk resmen. Sizde çıkmaya çalışmayın zamanla zevk alırsınız bu rezillikten(sözüm benim gibi olanlara).
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

True.

Verdiğim gif görüntüsünü izlerken şu şarkıyı dinlemeniz önerilir;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QtxJg0e2aIs#!

Lan bu sahneyi ilk görünce ne gülmüştüm yaa :D Breaking Bad akar :D

• Ap carry jungle evelyn denen birde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.