Şimdi Ara

EloHell' den çıkmak için şampiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben elohellde sıkışıp kalmış durumdayım. ranked oyunlarda genelde thresh ve lee sin oynarım.
    hangisi elo hellden çıkmama yardımcı olur. thresh aldığımda adc çok kötüyse takımı taşıyamıyorum.
    lee sin' de pek iyi değilim.
    sizin önerdiğiniz ustalaşsan çıkmak çok kolaylaşır dediğiniz şampiyonlar nelerdir ?
    teşekkürler şimdiden.

edit: adc oynamak zor geliyor yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatrox -- 5 Temmuz 2013; 23:08:30 >

• Jungle ya da mid daha rahat oyun tasır hele de mobil champsa mesela nunu -elise-jarvan jungleda iyidir.mid icinse fizz ,kha,zed,diana,Ms rune masterla ryze önerirım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seju udyr xin j4

• Kennen alıp mid ya da topa geç. Summoner olarak tp al all-in savaş olduğunda tp at. Snowball gg-wp.
  • Şampiyon seçimi senin iyi olmanı sağlamaz.
    Eğer takımca bir combo oluşturacaksanız o zaman önemli olur.
    Ama yükselmek istiyorsan orman da oynamalısın.
  • Elo hellden çıkabilecek champion yoktur, elo hellden çıkabilecek player vardır.
  • Sejuani
    Nunu
    Akali
    Jax
    Elise
    Kennen
    Ryze
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Elo hellden çıkabilecek champion yoktur, elo hellden çıkabilecek player vardır.

ya bilader op samp yok op player vardır tamamda bu laf ne şimdi sen 10-0 oynuyorsun takımındakiler 1-12 3-15 falan olunca birsey yapamıyorsun kapis yani tekbasına çıkamazsın taşıyamazsın

NOT : Nasus oynayarak çıkabilirsin solo top veya jungle özellikle jungle fena oluyor gank gelince w koyunca adama hayattan beziyor kendini kulelere vuruyor öleyimde şu slow gitsin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

quote:

ya bilader op samp yok op player vardır tamamda bu laf ne şimdi sen 10-0 oynuyorsun takımındakiler 1-12 3-15 falan olunca birsey yapamıyorsun kapis yani tekbasına çıkamazsın taşıyamazsın

NOT : Nasus oynayarak çıkabilirsin solo top veya jungle özellikle jungle fena oluyor gank gelince w koyunca adama hayattan beziyor kendini kulelere vuruyor öleyimde şu slow gitsin diye

Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.
  • quote:

quote:

quote:

alaka ?

• Evelynn.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

alaka ?

Valla bence elo hell championu diye bişey yok, iyi oynarsan kazanıyorsun.Arkadaşa tavsiyem jungle oynasın bol bol gank atsın hangi championla oynadığının önemi yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alaka ?

Valla bence elo hell championu diye bişey yok, iyi oynarsan kazanıyorsun.Arkadaşa tavsiyem jungle oynasın bol bol gank atsın hangi championla oynadığının önemi yok.

tek basına birtek sen iyi oynasan dahi elohellden çıkamazsın senin dediginin üzerine elohell sampiyonuda yok ozaman sonsuza kadar elohelldemiyiz nasus ciddi kasarsan late kalırsa q asiri stacklediysen skorlar nekadar kotu olursa olsun dalarsın araya nasusla

• Konuyu yanlış foruma açmışsın, buradaki hiç kimse elo hell'i bilmiyor, herkes challenger burada.
  • Valla kardeşim nasusa lafım yok late game'de kral hero ama ben tavsiye etmem.Nasusta stack mi yapacaksın gank mi atacaksın bu sıkıntı, ayrıca elo hellde kazma dolu gank gidersin lane'e slowu atarsın lane'deki herif minyon keser görmez seni, middeki adam gank yer 2 kere seni suçlar afk olur takım surrender verir.Elo hellde oyunlar late game'e kalmıyor genelde.Early'de işi bitirecek herolar çok işe yarıyor shaco,eve,lee sin tarzı ama ben sejuaniyle kanser ola ola bronzedan çıkmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 6 Temmuz 2013; 0:22:00 >
  • İki heroda ustalaşırsan takım için aşırı yarrlı olursun gayette iyi oyun taşırsın birisi mid birisi adc ; orinna,vayne oriannada çok iyiyim çok takım taşıdım karşıma kim gelirse gelsin kolay kolay vermem o lane i, ultisi takım için aşırı iyi bana göre en iyi apc kendisi özellikle focuslanmadığında o tf kesinlikle bizimdir sürekli kalkan basarak takıma çok yararlı. Vayne yeni alışıyorum oda takım için çok yararlı late game diyecek söz yok tankları çok güzel eritiyor daha yeni olmama rağmen rankedte vayne ile 8-0 win oranım var 8 oyundada çoğunu taşıdım kaybedeceğimiz oyunların çoğunu taşıdım hatta penta attığım bile oldu hiç ummadığın oyunda skorlarında hep 14-5 felan bence bir dene derim ama alışman zaman alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Konuyu yanlış foruma açmışsın, buradaki hiç kimse elo hell'i bilmiyor, herkes challenger burada.

+1
  • Konu ve birazdan atacağım yorum ciddi manada eleştiriye açık,farkındayım.Fakat TR sunucusunda 'Acınası' durumda olan kimseler var.Tamam,forum ahalisini 'Challenger' tier'dan aşağısı kesmiyor olabilir,fakat şu bir gerçek ki,Bronze V'te oynayan da var Challenger da vardır belki.
    Challenger' Tier'e ulaşmış bir kimsenin oyunculuk yetenekleriyle,Bronze V'te olan bir kimsenin oyunculuk yeteneklerini kıyaslamanın pek mantıklı olabileceğini düşünmüyorum.(Ha yetenekli bir oyuncu smurf açar,plat-diamond vs. taşır hesabını,orasını bilemem,ki bu bile oyuncu kalitesiyle ilgili bir durum)
    Bende düşük liglerde bazı championların özellikle daha fazla picklendiğinin ve oyunlarda diğer championlara nispeten biraz daha aktif,oyunda rol alabilen champler olduğunu düşünmekteyim.Doğrudur,yanlıştır,yorumlaması size kalmış.
    Ki,oyunun 'Client' inde bile,'Ligler' sekmesine girdiğinizde 'Top Played Champions' diye bir ibare var.
    Şu konuya da değinmek istiyorum:
    'Efendim işte sen çok iyi oyuncu isen oyunu alırsın vs vs.'
    Bahsettiğim 'Acınası' kimselerle çok fazla karşılaştım,ki bunlar bana birkaç çıkarım yapacak kadar yeterli oldu.Bronze V'e düşmüş,Challenger Tier'a layık olabilecek bir oyuncu olsan bile,(kendim için bahsetmiyorum,halen gelişmekte olan bir oyuncu olduğumu düşünmekteyim)takımda 'Acınası' hareketlerde bulunan 1 veya 2 kişi,oyunu mahvedebilir.
    Sonuca gelirsem:
    TR Sunucusunda oyunların büyük bir kısmı tamamen şans işi.Oyuncu kitlesinin kalitesi yükselmezse,daha çok böyle konular görülecek.Ayrıca TR Sunucusundaki Dereceli ('Ranked') Sistemi'nin gerçekten oyuncu 'Kalite'sini ölçüp,hakettiği yere getirdiğini düşünmüyorum.
    'Silver-Bronz Ligdesin daha sen,bi Gold'a falan çık ta öyle konuş bari!' diyebilirsiniz,çıkamıyorum kardeşim işte,anlayın.

• Twisted Fate öneririm.
  • Shaco al dakika20 bd basla inhibe kadar gidersin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.