|
Elon Musk’a verilecek rekor maaş için onay çıkmadı
-
-
Ben hala mahkemenin bu olaya neden engel olduğunu anlamadım.
Tamam yargı sistemi dünyanın en büyük organize çetesidir de bu olaydan ne çıkarı var ki sürekli engel oluyor hiç anlamadım :) :)
-
Hakim feminist evde kalmış solcu karı.
Secim mağlubiyetinin hıncını böyle gösteriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halka açık bir şirkette istediği gibi at koşturamaz diğer yatırımcılarında hakkını gözetiyorlar. tüm hisseler kendine ait olsa o zaman karışmazlardı.
-
Zenginin malı züğürdün çenesi mevzusu.
-
iyi de %75 in üzerine destek oyu çıktı geçen sefer, yani 2 kere ayrı ayrı olarak onay aldı hissedarlardan, zaten ödül sebebi de hisseleri 10 kattan fazla büyütmesi gibi bir şeydi, bu arada ödülün mevcut değeri 100 milyarı geçiyor ( yaklaşık 300 milyon hisse) yönetim kurulu kendi başına böyle seçtik sadece biz karar veririz vs demiyor yani, ek olarak da haber sonrası hisseler düştü yani yatırımcıları negatif etkiliyor ( geçen sefer oylama sonrasında yükselmişti)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160149140
Alan razı veren razı
Bu alışverişte, kendileri dışında herhangi bir insana/canlıya zarar verme veya kötü örnek olma ihtimalleri de yok
Yargı denen organize çeteye ne oluyor.
Üstteki arkadaşın dediği gibi bence. Haracını alamayan bir sjw delirmesi sendromu var büyük ihtimalle
Delaware mahkemesinde dalavereye getirmişler. (Elon bitir işlerini bebeğim)
-
yorumlarda bazı arkadaşlar ne konuştuğunun farkında veya değil! 56 milyar doları yanlış okumadıysam eğer adama verilecek o maaş çok fazla değil mi arkadaş! yani mahkeme kararı ile verilmiyorsa bence doğru bir kara çıkmış, çünkü bu paralar azımsanacak paralar değil...
-
Benim anlamadığım bu adam patronmu maaşlı elemanmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adama zamanında uçuk şartlar sundular karşılığında bu ödüller için. Hepsini yaptı. Şimdi yan çizip engelliyorlar ödüllerini almasını.
Ee haksızlık bu
57 Milyar Dolar maaş değildir, başka bir şeydir o. Maaş olsa duramazsın.
Mahkeme haklı bence, bu super zenginlerin, güçlerini kullanarak daha fazla güçlenmek gibi kötü bir alışkanlıkları var. Musk da hem Trump desteği hem de şirket genişlemeleri, ekonominin ve rekabetin genel ilkelerine aykırı, çıkar çatışması örnekleri oluşturuyor.
-
yine cahil yuvasi donanim haber sasirtmadi. asagari ucretli inceller gelip dunyanin en zengin adaminin maasini savunuyorlar. ki bu adam isci sinifindan, calisanlar nefret eden, ahlaksiz, kadin dusmani, para icin butun iscileri oldurulmesini savunabilecek biri.
bu adam tam bir cahil turnosolu. zenginlerin kopegi olmayi savunan bu engellilerle ayni ortamda bulunmak bile istemem.
-
Asgari ücretle geçinenler, Elon Musk’ı ‘gardaşım’ diye savunuyor. Adam uzaya roket fırlatırken bunlar evde tüp taksitini düşünüyor, ama neymiş, Musk çok çalışıyormuş. Vallahi cahillik düzey ölçer olsa patlatır bunlar. Neyse, burada biraz daha takılırsak IQ’muz erir, beynimizi kurtaralım."
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hakim feminist evde kalmış solcu karı.
Secim mağlubiyetinin hıncını böyle gösteriyor |
Halka açık bir şirkette istediği gibi at koşturamaz diğer yatırımcılarında hakkını gözetiyorlar. tüm hisseler kendine ait olsa o zaman karışmazlardı.
|
iyi de %75 in üzerine destek oyu çıktı geçen sefer, yani 2 kere ayrı ayrı olarak onay aldı hissedarlardan, zaten ödül sebebi de hisseleri 10 kattan fazla büyütmesi gibi bir şeydi, bu arada ödülün mevcut değeri 100 milyarı geçiyor ( yaklaşık 300 milyon hisse) yönetim kurulu kendi başına böyle seçtik sadece biz karar veririz vs demiyor yani, ek olarak da haber sonrası hisseler düştü yani yatırımcıları negatif etkiliyor ( geçen sefer oylama sonrasında yükselmişti) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X