A101 Ürünü Göndermiyor Paramı Da Vermiyor
Ayın 02.09.2020 tarihinde yapmış olduğum siparişim eksik olarak 17.09.2020 teslim edildi şarjlı süpürge Xiaomi Deerma Handheld aldığım ürün teslimatı yapılmadı.
A101 gönderdik diyor ürün ortada yok birden fazla bilgi verip ürünün ortada olmadığını paramın iadesini istediğimi söylememe rağmen para iadesinde yanaşmamaktadır.
Aras kargo firmasını suçladılar Aras kargo firması ürünün kendilerinde olmadığını ifade ediyor iki firma arasında yaşanan sorun benim sorunum olmamasına rağmen ürün gönderildi mi ne olduğu belli değil ama A101 parayı aldığı için 599 TL parayı vermek istemiyor sürekli araştırıldığı söyleniyor.
Hiçbir gelişme bulunmamakta paranızın çöp olmasını istemiyorsanız. Dolandırılmak istemiyorsanız A101 online kullanmayın kullandırmayın lütfen
Müşteri hizmetleri tam bir rezalet sürekli bir üst merci bilgi verildiği söyleniyor ama hiçbir şey olmuyor.
Şu an maalesef dolar artışından kaynaklı aynı ürünü başka bir firmadan aynı fiyata da almamaktayım. Beni mağdur etmiştir acil çözüm üretilmesini 599 TL paramın acil iadesini istemekteyim ama kapı duvar. Artık dolandırıldığımı düşünüyorum ben yandım sizler yanmayın
letgo konum sorunu
saygı değer arkadaşlar ufak bir yardım alabilir miyim
Letgo sitesini bilgisayardan her açışımda Ankara'da olmama rağmen konum sürekli fatih,istanbul çıkıyor sene kaç olmuş bunu insanların konumuna göre ayarlamak bukadar zormu yada varda benmi bilmiyorum bazen sinirimden çıldıracak gibi oluyor biliyorum anlamsız ama çok saçma birşey yada ben iyi değilim
|
D-smart dolandırıcılı DİKKAT HD Cihaz Almayın
|
skoda octavia'mı yoksa ? tavsiye lütfen
|
Tipo 2.0 Alıcam Yardımlarınızı bekliyorum
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 7.910 (Bu ay: 257)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası