Ayın 02.09.2020 tarihinde yapmış olduğum siparişim eksik olarak 17.09.2020 teslim edildi şarjlı süpürge Xiaomi Deerma Handheld aldığım ürün teslimatı yapılmadı. A101 gönderdik diyor ürün ortada yok birden fazla bilgi verip ürünün ortada olmadığını paramın iadesini istediğimi söylememe rağmen para iadesinde yanaşmamaktadır. Aras kargo firmasını suçladılar Aras kargo firması ürünün kendilerinde olmadığını ifade ediyor iki firma arasında yaşanan sorun benim sorunum olmamasına rağmen ürün gönderildi mi ne olduğu belli değil ama A101 parayı aldığı için 599 TL parayı vermek istemiyor sürekli araştırıldığı söyleniyor. Hiçbir gelişme bulunmamakta paranızın çöp olmasını istemiyorsanız. Dolandırılmak istemiyorsanız A101 online kullanmayın kullandırmayın lütfen Müşteri hizmetleri tam bir rezalet sürekli bir üst merci bilgi verildiği söyleniyor ama hiçbir şey olmuyor. Şu an maalesef dolar artışından kaynaklı aynı ürünü başka bir firmadan aynı fiyata da almamaktayım. Beni mağdur etmiştir acil çözüm üretilmesini 599 TL paramın acil iadesini istemekteyim ama kapı duvar. Artık dolandırıldığımı düşünüyorum ben yandım sizler yanmayın |
A101 Ürünü Göndermiyor Paramı Da Vermiyor
-
-
Geçmiş olsun hocam.
Az kalsın buradan mi box alacaktım iyi ki de almamışım.
-
bankaya ödeme itirazında bulunun, neden firma ile muhatap oluyorsunuz anlamış değilim .
-
Başlığı okuyunca istemsice kahkaha attım hocam hakkını helal et -
Hocam adamlar tezgahı iyi kurmuş ürün gönderim süresi 5-10 arası birde bu süreyi biraz aşıyorlar sonra o arada adamlar parayı çoktan bankadan almış oluyor telefon ettim bankaya ama iş işten geçmişti keşke sizin dediğiniz kadar kolay olsa
-
ketenpereye gelmissin. Tr'de ki is ahlaki. Bi an once tuketici haklarini arayin.
-
Sahtekar bir firma. İnternetten bilgisayar alanların, bilgisayarları çeşitli nedenlerle gönderilmedi.
Alış işlemi onaylananlar bilgisayar beklerken son dakikada çeşitli nedenlerle bilgisayarlarını alamadılar. -
Chargeback denen islem var, islem tarihinden itibaren en az 4-6 hafta sonrasina kadar yapabilirsiniz, daha uzun da olabilir bu sure. Butun dunyada boyle. Bankaniza gidin ve chargeback surecini baslatin. Online bankacilikta secenek varsa o da olur.
-
arkadaş bu kurumların birbirine suç atıp çözüme gitmemesi Türkiye'de felaket bir hal almış durumda.
bu arada gerekirse 5 tl fazla veriyorum ama aras kargo ile bir ürün sipariş vermiyorum. Mng ve aras ile felaket sorun yaşadım hep ya getirmiyor ya geç getiriyor forumlarda da dolu aras kargo şikayeti var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X