Şimdi Ara

Elon Musk açıkladı: Çok gezegenli yaşam için 1000'den fazla Starship üretilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elon Musk açıkladı: Çok gezegenli yaşam için 1000'den fazla Starship üretilecek

SpaceX kurucusu ve Tesla CEO'su Elon Musk, gelecekteki Mars planları hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Daha öncesinde 2020 yılından itibaren her yıl 100 Starship roketi üretme planlarını duyuran ve Twitter üzerinden kullanıcıların sorularını yanıtlayan ünlü milyarder, Dünya’da oluşabilecek tehlikeler konusunda hazır olunması gerektiğini düşünüyor.

Nuh'un Gemisine atıfta bulundu

Bilindiği üzere SpaceX, insanların ve kargoların Ay’a, Mars'a ve farklı gezegenlere ulaştırılması için yeniden kullanılabilir bir yapıya sahip olan Starship roketini geliştiriyor. Açıklamalarında Starship ile Nuh’un Gemisi arasında bir benzerlik kuran Musk, yeni üretilecek roketlerin "dünyadaki bir felaketten hayat kurtarabilecek modern Nuh'un Gemileri" olacağını söyledi.

Ayrıca Bkz.Elon Musk, insansı robot Optimus'un prototipinin ne zaman gösterileceğini açıkladı

Ayrıca çok gezegenli yaşamın bilincin kapsamını ve ölçeğini genişleteceğini düşünen ünlü milyarder, 2050 yılına kadar insanları taşıyacak 1000’den fazla roket üretmeyi planladığını dile getirdi. Musk’a göre Starship’in yeniden kullanılabilir yapısı, Mars yerleşimi ve derin uzay araştırmalarının maliyetlerini düşürecek.

Kaynak:https://www.businessinsider.in/science/space/news/elon-musk-wants-to-build-over-1000-large-starships-to-transport-life-to-mars/articleshow/92028944.cms?utm_source=google_newsstand&utm_medium=google_rssfeed&utm_campaign=news_referral#:~:text=Billionaire%20Elon%20Musk%20on%20Monday,can%20transport%20life%20to%20Mars

• 28 senede 1.000 tane Starship. Yılda yaklaşık 36 tane eder. Ayda 3 tane eder bu da şu an başlarsa. Her 10 günde 1 tane Starship mi üreteceksin Musk, 2020 yılından itibaren her yıl 100 Starship roketi üretmeyi düşünmüştün bir de, kaç tane var? Amber ile vakit geçirmenden belliydi senin zaten durum. İdol sayılabilecekken ne laflara düştün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 6 Haziran 2022; 17:04:19 >
  • Bir an önce gitselerde kurtulsak

• Elon Musk açıkladı: Çok gezegenli yaşam için 1000'den fazla Starship üretilecekTVS Clipsyoutube
    #tvsclips #lovedeathandrobots #elonmusk #lovedeathrobots
    https://www.youtube.com/watch?v=hRvAORQLolI
  • Bu adam tam bir soytarı 🤡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigithan.kilinc -- 6 Haziran 2022; 18:10:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sallıyorum bol keseden

Sağa sola, zor değil

Atıyorum, tutuyorum

Kah tutamıyorum, zor değil

• Gelecekte şuan Dünya'da bulunan gelişmiş ülkelerin kendilerine ait bir gezegeni olacağını tahmin ediyorum. Dünyada kalanların çoğunluğu geri kalmış ülkeler olacak, belki 2050 yılında olmayabilir ama ama belki 2500-3000 yılında Dünya diye bir gezegen bile olmayabilir. Sadece son 100 yıldaki teknolojik gelişmeyi ve bizim yarattığımız kirliliği düşünün. Dünyadaki ormanların yarısı yok edildi ,hayvanların da bir çoğu tükendi ve bir kısmı da tükenme tehlikesi yaşıyor. Ormanlar yok olduğu için ne yapacağını şaşırmış vahşi hayvanlar. 100 Yıl sonra bu Dünya'nın yaşanacak bir yer olacağını pek sanmıyorum. Umarım zamanı geldiğinde , gelecekte birileri bu yazımı okur ve benim yerime küfür eder!(Kurtarmak ise çok basit her zaman yarattıklarından daha etkili biyolojik virüs kullanmak ,nüfusu dörtte birine indirmek ve tek çocuktan fazla yapmalarını engellemek yaptılarsa yapanı öldürün ve idam cezasını geri getirin niye bakarsınız ki pisliklere!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Haziran 2022; 20:41:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri şu adamı eline alıp ağzını burnunu kırsa ve haberini okusak için öyle rahat edecek ki o kadar gıcığım bu adama... sırf zevk için günde iki öğün dayak atmak isterim...
  • Anti gravite sevk motorları ve solucan deliği açan warp motorları icat olmadan o iş zor roket teknolojisi nin yakıtı dünya dolu petrol kullansa uzayın büyüklügü düşünüldüğünde aya bile gitmemiş olur. roket teknolojisi güneş sisteminden dışarı çıkamaz ışık hızı bile uzayda emekleme gibi kalır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 7 Haziran 2022; 10:55:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elon da baya sallamaya başladı artık. Ok abi seviyoruz seni ama...

• dünyanın kaynakları duzgun yonetılırse aslında herkes ıcın yeterlı.

baska bır gezegende fanuslar içinde yaşamayı niçin isteyeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.