Şimdi Ara

Elon Musk’ın hukuk müşaviri Martı Yönetim Kurulu’na katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elon Musk’ın hukuk müşaviri Martı Yönetim Kurulu’na katıldı
    Türkiye’de ticari faaliyetlerine scooter kiralama hizmeti ile başlayan Martı, daha sonra devreye aldığı Martı TAG araç kiralama hizmeti ile adeta kıyameti koparmıştı. Korsan taşımacılık iddiasıyla mahkemeye verilen ve uygulamaya erişim engeli getirilen Martı TAG, yıl bitmeden lehine aldığı kararla yeniden faaliyetlerine başlamıştı.

Elon Musk’ın sağ kolu Martı’da

Gelen bilgilere göre Elon Musk’ın baş müşaviri ve avukatlığını da üstlenen Alex Spiro, Martı Yönetim Kurulu’na katıldı. Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem tarafından da doğrulanan katılım, 2025 yılında şirketin ölçeklendirilmesi ve kârlılık hedefine ulaşılması adına yapıldı. 

Ayrıca Bkz.Mahkemeden Martı'ya erişim engeli kararı!

Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine New York’ta savcı olarak başlayan Alex Spiro, uluslararası davalardaki başarıları ile biliniyor. Son zamanlarda X (Twitter) davasındaki etkin rolü ile adından sıklıkla söz ettiren Alex Spiro, halihazırda Tesla’nın avukatlığını da yapıyor.

• Hadi bakalım. Destekliyorum martı'yı. Taksi plakası sahibi olup taksiyi başkasına sürdürenler ve keyfekeder takılan, uberi döven, kısa mesafe almayan, müşteri beğenmeyen, sigara içen vs. taksicilere karşı vatandaşın yanında duran ender insanlardan.
  • Zihniyet sorunu var dünyanın en iyi avukatını getirsen ne olur, hem ekonomist hem hakim yargıç olan bir tek adam var.
  • Oğuz Alper ofis ortasında birkaç kez millete sayıp sövsün adam durmaz zaten.
  • RichesMen kullanıcısına yanıt

Suçluların veya usulsüzlerin olduğu şirketlerin en iyi avukatları tutması gibi olmuş. Üstelik yönetim kurulunda ...

Birşeyler ters gidiyor anlaşılan! Yoksa ne gerek vardı ?! ...

• Şu ceo bana hep yapmacık geliyor umarım yanılıyorumdur.
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    Yerine İstanbul olarak seçtiğimiz başkanda aynı şekilde taksi lobicisi çözümü 2500 yeni taksi yapmakmış.

İşi daha da işin içinden çıkılmaz hale getirirken iyi para götürecekler ama tabi siyasetçi olarak ona bakıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para parayı çeker
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.