|
Elon Musk’ın Starlink uyduları jeomanyetik fırtına yüzünden bozuldu!
-
-
İddia ispat yok.
-
Kendi websitelerinde yazıyor, görselde de görünüyor zaten.
-
Hepsi düşer lan inşallah :)
Hala açmadın Türkiye'de interneti
-
Kendi sitelerinde yazması doğru olacağı anlamına gelmez diye düşünüyorum.
-
Turkiyeye gelen yabancı sermayeli şirketler, bu ülkede fikir hurriyeti olmadıgını ve monarşiyle yönetildini bilemicek kadar gerizekalı değiller. Bunu kabul edenler bunun pisliğini çekeriz diyenler geliyor. Bu milleti zaten eden edio bizde edip paramızı kazanırıız sorusuna OK cevabını verenler gelip hizmet veriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 12 Mayıs 2024; 11:16:42 > -
Belçika Norveç, dingiltere hepsi monarşi hatta krallık
Bi bize mi gtlerinin kalkacağı geliyor arkadaş :) :)
Rte ile kanki kanki pozlar vermek iyi de iş hizmete gelince mi "ay ama monarşiii" :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türklerin sorunu kendilerini tanımamaları, çapsız olmalarına rağmen öleymiş gibi yapıp iş ciddiye binince kıvırmaları. Diğer monarşilerin gücü de .....tü de yetio istediklerini yapmaya. Türklerinse ancak iban yollamaya gücü yetio. Sokak dilencisi gibi para dilenio. Açım bana para ver dio.
-
Tamamen siyasi bir yorum olmuş.
-
Starlink uygulamasında bu uyarıyı birkaç gün verdi ancak herhangi bir hız düşüklüğü veya kesilme yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X