Şimdi Ara

Elon Musk OpenAI için 100 milyar dolar teklif yaptı, Sam Altman dalga geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her şeyin içinde şu adamın ismi çıkıyor.. normal girişimci yada zenginin yapmıycağı işlerdir bunlar.. genelde böyle her şeye atlayan şirketler yada şahıslar çok çabuk dibi görürler..

Araba sektöründe hype gün geçdikçe düşücek byd tanrının gözünü yaptı ve bunu en alt seviye giriş sınıfı araçlarında bile standart olarak kullanılacağını söyledi .. byd nin hisseleri teslayı solladı geçti ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    yani bir sıfır eksik yazdın diyor

• Alıntı

metni:
    Elon Musk bu kinayeli paylaşıma kayıtsız kalamadı ve Sam Altman’ın 2 yıl önce kongrede sunduğu ifadelerin videosunu paylaşarak Scam Altman notunu düştü.

Üffff! Ne laf sokmuş be! Aman tengrim, olamaz! Çok sert!1!1!1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben satin alacak diye yorumladim. Tweterda da buna benzer senaryo olmustu sonra satmislardi.

• Bu iş böyle gitmez.
    Altman’la musk boş bi arsada buluşup delikanlı gibi kozlarını paylaşsın bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ioz kullanıcısına yanıt
    Teklif ettiği rakamın %10 na X i alırız diyerek ezmiş aslında okadar değersizsin iması yapmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

konu X değil ki

• ioz kullanıcısına yanıt
    X demedim ki zaten, musk in teklif ettiği paranın %10 nu geri teklif etmiş ya twitterı alalım diye
    Dalga geçmiş işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar 97,4 - 9.74 boşuna yazmadı, burada bir 9.11 göndermesi var. Öyle ki sadece atan ve attıkları adam biliyor mesajı..Öyle bir mesaj ki bu X'i satın alan Elon Musk'a sahibinin kim olduğunu biliyorum, X'i satın aldığınız gibi OpenAİ'de satın alamazsınız. Bir gecede deepseek yalanıyla openAi hisselerini düşürenler de dünyayı yöneten bu örgüt olduğunu çok iyi biliyor. O yüzden teklifini 9.74 olarak yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezoterizm -- 14 Şubat 2025; 00:30:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.