< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Elon Musk’tan Ford’a övgü dolu sözler (2. sayfa)
-
-
şu işin sonu ne oldu, hatırlayan var mı?
-
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklı olmayıp fikri olanlar konuşmuş yine.
Yok Ford bitmiş miş felan bla bla bla.
Ford’da zaten sadece TR’de vardı. He…
Dünya SUV’a kayıyor tabii ki Focus ve Fiesta’nın fişini çekecek.
Hafif ve Ağır ticariden ise hiç bahsetmeyelim isterseniz? Ziraa yıllardır zirvedeler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üretici menzili ~400 km
8 yıl yada 160 bin km yakıt hücresi garantisi.
Epeyde güzel duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford Dünya geneli de aptallar tarafından yönetiliyor evet ama Türkiye'de KOÇ resmen bitirdi Ford'u.
Göz göre göre böyle bir marka neden yok edilir ve izin verilir anlam veremiyorum.
Arkadaş tek derdiniz ticari satmak ise, yan bir marka kurar oradan devam edersin.
-
-
sanırım ford kullananlar yorumlarıma kızmış ki olayı hakaret boyutuna taşıyacak kadar göz karartmışlar.
en fazla elinizde bir modeli var diye bu kadar kızmak mantıklı değil, hissedarı olsanız neyse ki onların bile kızmasına gerek yok çünkü yazdığım gibi fordun ticari işleri tıkırında.
focusun fişinin çekilme sebebi dünya suva kayıyor diyorlar ama o sırada 2022 yılında dünyada en çok satılan otomobil toyota corolla :)
focus kaçıncı o listede allah bilir
ben burada yorum değil tespit yapıyorum ve bunu yaparken de işkembemden sallamıyorum, satış rakamı trend gösteriyorum.
gelen cevap aklın yok fikrin var.
almanya, brezilya, hindistan fabrikalarını da satışlara yetişemediği için kapattı zaten ford.
neyse rakamlarla bir cevap gelirse tekrar değerlendirme yaparız, yoksa hayat kısa fordlar uçuyor kardeşim aynen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X