|
Elon Musk’tan Ford’a övgü dolu sözler
-
-
Hmmm Elon ford'u övüyorsa demek ki yakında fordu' da satın alacak demektir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence satin almak isteseydi ovmek yerine degerini dusurmek amaciyla yererdi. Ovdugune gore mevcut Ford hisselerini satmak istiyor herhalde desek daha mantikli olabilir
-
Sen övme senin övdüğün üç gün yaşamıyor
Şu an otomotiv sektöründe Ford kadar kötü yönetilen başka bir firma yoktur.
Adı, otomotiv tarihiyle anılan, dünyada ilk seri üretim bandını kuran firma otomotiv sektöründen silinip gitmek üzere.
-
Bilgisi olmadan fikri olanlar yorum yapmış yine. 2022’de 4 milyonun üzerinde satarak satışlarını arttırabilen nadir birkaç otomobil üreticisinin arasındadır ford. Musk’a gelecek olursak birkaç ay öncesinde de volkswagen’i övmüştü. Şimdi ford’a övgüde bulundu. Ford ve volkswagen yöneticileri de tesla’yı övdüler. Kısacası firmalar arada sırada karşılıklı olarak birbirlerinin reklamlarını yaparlar, bu çok normaldir.
-
Bu elektrikli otomobil işi yakında patlar, ben daha farklı teknolojilerin (hidrojen gibi) avantajlı olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınca çalışanların çoğunu kovar
-
Onunda önünde biraz zaman var.
-
fordun otomobil işleri yıllardır hep kötüye gidiyor. o kadar ki kalan 2 modelin de fişini çekiyorlar(fiesta ve focus) gerçi focusu vw golfle beraber vw üretecek gibi bir anlaşmaları vardı galiba.
ama ticari araç yönündeyse epey karlılar ve satışları yüksek, bu yüzden de vwe araba yaptırdığı gibi vw transporterı üretmeyi ford gölcük fabrikasına devrediyordu.
yani ford batmaz ama mitsubishi gibi bir kamyonet markasına dönüşebilir
-
bi zaman sonra fordu alıyormuş :D
-
Siz Ford'u sadece Tr pazarından ibaret mi sanıyorsunuz :)
bir de böyle çok bilmiş gibi gülücük falan koyuyor böyle tiplemeler, vallahi bayılıyorum.
aynen kardeşim focus fiesta sadece tr pazarına özel araçlardı, onu da artık bırakmaya karar verdiler. avrupada abdde ganimet gibi focus ve fiesta satıyorlar, hatta mondeo, ve hatta cortina satışları şuan uçuyor. araç yetişmediği için tr pazarını boşladılar sadece
-
Bilmediğiniz konular hakkında böyle kesin konuşmayın bence .
en son yazan boş troll hariç diğer arkadaşlar için, aslında kendilerinin de basit internet araştırması ile çok rahat bulabilecekleri bazı verileri paylaşayım o zaman
ne yazık ki kısa bir aramayla bulabildiğim veriler bunlar, o yüzden en fazla 2005 yılına kadar gidiyorlar.
uğraşacak zamanı olanlar 50lerden itibaren olan rakamlara bakıp ford neymiş, ne olmuş inceleyebilir.
ha bu arada ufak bir not bu veriler amerika satışları ve dünya çapında satışlar olarak grafik başlıklarında veya içlerinde yazıyor zaten.
ancak bu verilerde ne yazık ki binek (otomobil) ve ticari (pick-up, kamyonet, minibüs) ayrımı yok, keşke onu bulabilseydim de fordun otomobil işleri ne halde daha net görseydik. vakti olup bulacak olan bana da paslasın, beraber değerlendirme yaparız.
ticarideki başarıya rağmen satışların 6,5 milyonlardan 4 milyonlara gittiğini gören, makul arkadaşlar naber, şimdi hemfikir miyiz?
-
-
musk teslasinin arkasina alirim ford ,olurum lord yazdirmis diyolla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ford elektrikli ve otomasyon araç işine milyarlarca dolar yatırım yapmış bir firma ve bu anlamda sektördeki çoğu oyuncudan daha önce davranmış, çok yol katetmiş ve geleceği de görmüş bir firma. Tabiki şu an sattığı üç beş araçdan zarar edecektir ama zaman geçtikçe sektörde ağırlığını hissetirmeye başlar. Şu an daha elektrik ve otomasyon piyasası emekleme aşamasında bile değil. Daha alınacak çok yol var. Tesla acaba, Ford gibi geleneksel firmalar ağırlığını pazara koyduğunda ne kadar gücünü koruyabilecek? Bence Elon Musk'ın gördüğü ve övdüğü budur. Her şeyin altında spekülasyon aramayın. Doge'dan bahsetmemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bence satin almak isteseydi ovmek yerine degerini dusurmek amaciyla yererdi. Ovdugune gore mevcut Ford hisselerini satmak istiyor herhalde desek daha mantikli olabilir
|
Hmmm Elon ford'u övüyorsa demek ki yakında fordu' da satın alacak demektir .
|
Bu elektrikli otomobil işi yakında patlar, ben daha farklı teknolojilerin (hidrojen gibi) avantajlı olduğunu düşünüyorum.
|
Siz Ford'u sadece Tr pazarından ibaret mi sanıyorsunuz :) |
Bilgisi olmadan fikri olanlar yorum yapmış yine. 2022’de 4 milyonun üzerinde satarak satışlarını arttırabilen nadir birkaç otomobil üreticisinin arasındadır ford. Musk’a gelecek olursak birkaç ay öncesinde de volkswagen’i övmüştü. Şimdi ford’a övgüde bulundu. Ford ve volkswagen yöneticileri de tesla’yı övdüler. Kısacası firmalar arada sırada karşılıklı olarak birbirlerinin reklamlarını yaparlar, bu çok normaldir.
|
Benzer içerikler
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- 1 telefonda 2 whatsapp
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- instagram gizli hesap görme
- instagram şifremi unuttum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X