Şimdi Ara

Elon Musk'tan garip açıklama: Gizemli bir şekilde ölürsem sizi tanımak güzeldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elon Musk'tan garip açıklama: Gizemli bir şekilde ölürsem sizi tanımak güzeldi

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, yaptığı son açıklamalardan biri ile kendi annesinin yanı sıra çoğu hayranını da ciddi şekilde rahatsız etti.

Ayrıca Bkz.Elon Musk, 65 km mesafeyi uçakla gidince eleştirildi: Çevreci söylemleri palavra mı?

Tesla CEO'su dün sabah, ölüm temalı şu tweet'i attı: "Eğer gizemli bir şekilde ölürsem sizi tanımak güzeldi." Ardından hevesli bir Twitter kullanıcısı olan 74 yaşındaki Mae Musk, oğlunun paylaşımına "Bu komik değil" yazarak ve iki adet kızgın emoji ekleyerek yanıt verdi. Buna karşılık olarak da Musk özür diledi ve ekledi: "Üzgünüm! Hayatta kalmak için elimden geleni yapacağım."

Hayranlarından ilginç mesajlar geldi

Elon Musk'ın hayranları da ünlü girişimcinin dikkatli olmasını istedikleri çok sayıda mesaj bıraktılar. Ancak yorumlarda oldukça orijinal yazılar da vardı:

• Elon, bilincini periyodik yedeklemelerle yapay bir bedene yükleyebilir misin?

• Dostum, sen robot orduları kuruyorsun. Bir Ironman kostümüne ve bir sürü robotik korumaya sahip olmamanın hiçbir mazereti olamaz.

• Çin'de bir kardeşin olduğunu hatırla.

Geçtiğimiz yıl, Çin merkezli Weibo sosyal ağında Elon Musk'a çok benzeyen bir adamı gösteren video viral olmuştu. Musk ise bu duruma şakayla karşılık vererek: "Belki de Çin'de köklerim var." demişti.

• İlgi budalası.

''İnsanlar haz olmadan zavallı duruma düşmez , aksine hazdan dolayı öyle olurlar. Haz erdeme karışmazsa bu olmaz, bu yüzden erdem çoğu hazdan yoksundur, ona asla ihtiyaç duymaz.'' Lucius Annaeus Seneca.

• Her geçen gün daha da itici oluyor bu adam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki gün öncesinin haberi ve adamın bunu yazmasının bir sebebi vardı, sırf clickbait için onu bile eklememişsiniz içeriğe. İyice baithaber oldu burası.

• Yanacaksın yankeee

• damn2u kullanıcısına yanıt
    donanımhaber iyice saldı, artık tweaktown, arstechnica falan okumak lazım.

• Bununla alakalı bir komplo duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum. İddia şu küreselciler Musk’a tilt oluyormuş çünkü öncesinde tek başına piyasayı manipüle ederken Musk da bu işlere başlayınca kolay para kazanma tekelleri kırılmış oldu. Tabi iddia bu muhtemelen attığı twitlerden hedge fonları baya zarara soktu sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bu adamın yerinde olsaydım kendimi dondurtur ve 2100 yılında uyandırtırdım. Muhtemelen yaşanacak bir yer olmayacak olsa da teknolojinin ne hale geleceğini merak ediyor insan. Gerçi yarın ölsem neden demem orası ayrı :)

• coin'ciler harcayacak bu adamı. demedi demeyin.

• Twitter da özel yazışmalar okumuş ve bu durum ortaya çıkmış olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.