Şimdi Ara

Elon Musk'tan ücretli Twitter aboneliği tepkilerine cevap: Faturaları ödememiz gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elon Musk'tan ücretli Twitter aboneliği tepkilerine cevap: Faturaları ödememiz gerekiyor
    Milyarder girişimci Elon Musk, yaklaşan Twitter Blue abonelik ücreti artışının nedenini açıkladı. İşadamı, şirketin yalnızca reklam verenlere güvenemeyeceğini ve yeni gelir kaynaklarına ihtiyaç duyduğunu söyledi. Musk, eleştiri alan bu konuyu ünlü yazar Stephen King'in tweetlerinden birinin altında dile getirdi.

Ayrıca Bkz.Elon Musk, Twitter yazılımcılarına ızdırap oldu: Kodlarını inceliyor

20 dolar yerine 8 dolar teklifi

Stephen King, Twitter'da yapılacak değişikliklere duyduğu öfkeyi dile getirdi - söylentilere göre şirket, doğrulanmış hesapların (tik işaretli) Twitter Blue aboneliği satın almasını zorunlu kılacak, aksi takdirde hesap doğrulama işareti kaldırılacak. Buna ek olarak, sosyal ağ ücretli abonelik fiyatını 4,99 dolardan 20 dolara çıkaracak. King, platformun sitede yer alması için kendisine ödeme yapması gerektiğini söyledi ve hesabını kapatmakla tehdit etti.

Musk ise platformun faturalarını bir şekilde ödemesi gerektiğini ve şirketin yalnızca reklamverenlerden elde edilen gelire bel bağlayamayacağını söyledi. Ayrıca fiyatın 20 dolar yerine 8 dolara yükseltilmesini teklif etti. Buna ek olarak da değişiklikleri uygulamaya koymadan önce kararın gerekçelerini açıklayacağının sözünü vererek, bunun Twitter'daki troller ve botlarla mücadeleye yardımcı olacağını belirtti.

• Gereksiz bir uygulama için aylık para Allah'tan kullanmıyorum.

• KING ELON dalga geçmiş orada, bunlar da haber diye ciddi ciddi haber yapıyorlar. Televizyonda da haber yaptılar.

İlginç.

• Hemen başlasın ben abone olurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Bu üyelik veya mevcut olan tekmil üyelikler hariç kullanmak ücretsiz.

• Gerçekten merak ediyorum,para veripte kullanan hıyar olur mu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yerinde bir karar olmuş. Çöplüğe dönmüştü ortam!

• Elon’dan beklenen hamle geldi 💵
    Hiç şaşırmadım. Servet döktü adam almak için şimdi üyelerden geri alacak :)

• Amma reklam yaptı musk amca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mavi tikli olan ödeme yapacak. Tiki olmayan bedava kullanacak.

• Yaklaşık 400.000 mavi tik hesabı var.

8 dolar olsa, ayda 3,82M$ yılda 44,8M dolar yapar.

Adam twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı.

Yani bahsedilen mavi tikin bir yıllık getirisi, adamın satın aldığı paranın binde biri.

Tamam 44 milyon bize çok da, bir yatırımın yıllık getirisi yatırımın binde biri olamaz.

Yani adam verdiği parayı kullanıcılarda çıkartacak saçmalığı bu rakamlar için mantıklı değil.

Neden böyle saçmalıyor o ayrı konu, ama rakamlar, parayı kullanıcıdan çıkartacak tezini doğrulamıyor.

• suphion kullanıcısına yanıt

Sadece o yok ki, bir de Twitter Blue, kullanıcı abonelikleri ve reklam gelirleri var.

• Düzenli kullanmıyorum ama bu Elon Musk ya Twitter'ı batıracak ya da olduğundan çok daha iyi bir konuma taşıyacak gibi. Ortası yok. Ücretsiz ve daha iyi işleyen bir alternatif çıkarsa işleri bitebilir. Bir mavi tik ile trolleri ve botları baskılayabileceklerini düşünüyorlarsa ve mavi tik için milleti kolayca yolabileceklerine inanıyorlarsa çok iyimser ve biraz da pişkin olmalılar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Faturaları ödememiz gerekiyor."

Ya bu adamın böyle basit troll cevaplarını sevmeye başladım. Emekli dayılar gibi çok basit, çok sade yazıyor çiziyor.

-Zam yaptık.
    -Niye?
    -Faturaları ödememiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Kasım 2022; 12:26:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.