Şimdi Ara

Elon Musk Twitter’ı satın aldı, Doge uçuşa geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elon Musk Twitter’ı satın aldı, Doge uçuşa geçti

Elon Musk’ın 44 milyar dolara Twitter’ı satın alması finans dünyasında fırtına estirirken kripto para dünyasını da es geçmedi. Sabah saatlerinden bu yana gelişmelerden haberdar olanlar borsalara stabil kripto para sokmaya başlamıştı bile. 

Kripto para dünyasına Elon Musk etkisi

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak istediği bir süredir konuşuluyor ancak yönetim kurulunun buna izin vermeyeceği tahmin ediliyordu. Bu nedenle bugüne kadar çok ciddi bir gelişme olarak bakılmamıştı. Ne var ki bugün işler değişti. 

Ayrıca Bkz.Twitter, artık Elon Musk'ın! İşte 44 milyar dolarlık tarihi satın alım

Önce Elon Musk’ın yönetim kurulu ile görüşmelere başladığı haberi akşam saatlerinde gündeme düşerken gece saatlerinde de imzaların atıldığı haberi geldi. Bununla birlikte sabah saatlerinde kripto para hareketliliği dikkat çekmeye başlamıştı. 

Muhtemelen şirket içinden sızdırılan bilgilerle borsalara stabil kripto paralar aktarıldı. 38 bin dolar seviyesine kadar inen Bitcoin harekete geçerek yükselmeye başladı. Hali hazırda 40 bin doların üzerine atmış durumda. Ayrıca ABD borsaları da benzer bir hareket gösterdi. 

Diğer taraftan Elon Musk ile ilişkilendirilen DOGE de uçuşa geçti. Sabah saatlerinde 12 cent civarında seyreden DOGE bu saatlerde 17 cente kadar çıktı. Günlük hacim 4 milyar doları geçti. Elon Musk’ın bundan sonraki hamleleri DOGE’nin yönünü de belirleyecektir.

• E yuh, böyle de oynak olmazsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu saaten sonra bitcoin falan dünyanın en riskli yatırımı…

• 980 dolar liq oldu elon tweet attı yükseldi piyasa şans işte dogedeydim 0.13 ten ne güzel daha girmem kumara döndü iş

Direnç neresi merak eden varsa 0.1670 destekte 0.1560 larda

bir sonraki direnç 0.1756

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Nisan 2022; 23:36:55 >
  • Süper!

• Sazan avı başladı. Sazanlar yem olmaya baştan razı.

• Kral adam vesselam.

• Adam hemen verdiği parayı çıkardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla almak istiyordum 0.125000 civarlarında. Baktım 3 kere düştü daha da düşebilir diye düşündüm. 5000 usdt atsaydım şimdi oh %20 kardaydım. Ama amadım. Finans böyle bir şey. ah uh cart curt yok maalesef.

• Elon buys twitter %1800 yaptı Elon Musk Twitter’ı satın aldı, Doge uçuşa geçti 

https://coinmarketcap.com/currencies/elon-buys-twitter/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İkaz Edici Biraderler -- 26 Nisan 2022; 11:12:55 >
  • Bedava kripto , elon musk'ın kapanında olur

• Coin uctu deyince ,bizim garibanlarda 100 lira yatırınca 32000 dolar olacak felan sanıyor

• "Futures" işlemler "gamble"dan farksız. Bulaşmayın.

• twitır ile doge bitkoın kassa çok değil herkesın cıhazından ayda az bişi kassa zaten verdiği parayı bi kaç ayda cıkarmış olucak

• lithran kullanıcısına yanıt
    100 lira yatırılamıyor zaten. min 10$ (ironi)

• Adamlar savaşla sömürü ile işgal ile petrol ile kazanamadığı paraları bitcoin ile kazandılar. Sazanlardan aldıkları paralarla, dünyayı bombalamaya devam ediyorlar... Vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 27 Nisan 2022; 2:11:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum uçuşa geçti demişsin de bu hala düştüğü yerde debeleniyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 27 Nisan 2022; 12:56:49 >

• Dolar bu! Çıkardaaa inerdeee! Pardon Bitcoin :D :D :D

• doge tavuk gibi uçuyor dostum :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.