Şimdi Ara

Elon Musk, Twitter'ı satın almak için 43 milyar dolar teklif etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah sana fırsat vermesin kanka =D iyice kötüye giden süreçleri içinden çıkılamaz bir hale getirirdin. Biraz ekonomik dinamikleri ve bunların sosyolojide denk geldiği yerleri okumanı öneririm. İnsanlara yardım yapılarak sorun çözülmez. Yardım yapacak insanın kalmaması gerek ve insanlara amaçlar vermen bu amaçlara ulaşacağı yolu da çizmen lazım. Açlığı barınmayı çözersin ama bu defa da sürekli depresyon ve içinden çıkılamaz bunalımları oluşturursun. Günün sonunda paran da insanlar da tükenmiş olur.

• zevron kullanıcısına yanıt

Allah zaten fırsat vereceği vermeyeceği insanları iyi bilir kanka, Tanrı'nın çizdiği kader denilen yolda benim ütopyam yok 

kanka sayfamda da paylaştım  

Admin, Elon Musk kadar servete sahip olsaydı özellikle de refah seviyesi düşük vatandaşlarımız için hangi sosyal sorumlulukları üstlenirdi.

-Devasa ve son teknoloji yerleşim alanları, yurtlar, statlar.

-Gıda, giyim ve temel elektronik ihtiyaçları için bedelsiz harcama kartları.

-Spor ile uğraşan gençler için maaş.

İhtiyaçlarımız sınırsız paramız ise sınırlı kaldı ki ben iş adamıyım 

O halde bunları sübvanse etmek ve devamlılığını sağlamak için çerez parasında ve sembolik miktarda ihtiyaçlarını gördüğün insanlardan para da almalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 15 Nisan 2022; 11:6:9 >

• Trump versiyon 2

• Aman iyi ki sana verilmemiş o para. Hala kalan doğayı da yerleşim yeri, stat, olimpiyat havuzu motor spor sahası ve zenginleşen milleti için daha çok araç ve otoyollar ile katledin de rahatlayın. Cümlenin arasında bir tane bile şu kadar arazi alır orayı doğa korumalı park yapar ve göl sahasında deniz canlılarına adarım diye bir kelime geçmez. Sorarsan çok hayırsever gözükür ama dünyanın içine de eden kafa yapısı budur.

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Hahaha ne guldum adam dunyanin sahibi kim tutuklayacakki. Adam herseyin sahibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Büyük coin dolandırıcılığı için kendince etik yollar arıyor. 43 verir 63 alır. Çakkal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 16 Nisan 2022; 11:27:12 >
  • Adamda nasi bi para varda harca harca bitiremiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.