Şimdi Ara

Elon Musk : Woke Akıl Virüsü Oğlumu Öldürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Musk ve Çocuğu arasındaki bir sorun değil

Bir şey mi demiştin? Musk'ın çocuğu ve trans gender tedavisi hakkında düpedüz yalan söylediği de ortaya çıkmış. Politik şovmenlik yapsın diye aile içerisinde kalması gereken bir aile meselesini - hem de yalan söyleyerek - kullanmış. Çocuğunu kendisi bundan kaçınmaya çalıştığı halde magazine alet etmiş. Onları herhangi bir kamu otoritesi de bir şeylere zorlamamış. Onlar eyalet yasaları yalnızca trans gender tedavisinde ebeveyn onayı gerektirdiği için bilinçli şekilde müracaat etmişler. İnsanları tanımıyorsun. Politik görüşün sağduyunun önüne geçiyor. Kusura bakma. Dost acı söyler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Diğer arkadas bir sürü makale, link vb atmış onları baştan sona tek tek okuyup ardından bir kritiğini yapmayı düşünüyordum. Ancak bir türlü zaman bulamadığım için konuyu boşlamak zorunda kaldım.

Yakında uzun bir yazı yazacağım Elon Musk : Woke Akıl Virüsü Oğlumu Öldürdü 

• insanlar ergenlik çağında bir hemcinsinden hoşlanabilir yada cinselliği öğrenmek için bir eşcinsel ilişkiye girebilirde ama bu hayatı boyunca eşcinsel olucak diye birşey yok geçiş dönemidir.

Sosyologlara erkeklerin çoğu o yaşlarda zaten eşcinsel eğilimleride olabiliyor hiçmi hemcinsinize pandik atmadınız eşcinsel şaka yapmadınız öyle herkes gay olsa oooo.

abd deki şeytani yapı daha 13-16 çocuğa senin cinsiyetin başka, eşcinselsin diye küçücük yaşta ergene dikta edilmesi, eee benimde ergenken sesim kız gibiydi,balkan göçmeni olduğum içinde biraz, herkes kız güzelliğim olduğumu söylerdi,hatta abaza sapık bir kaç hemcinsimin elle tacizine uğradım ne yapıyım dönsemiydim daha 14 yaşında saçmalığın dik alası sistemleri, elon u sevmem ama çokta haksız değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Temmuz 2024; 15:42:17 >
  • Elon Musk : Woke Akıl Virüsü Oğlumu Öldürdü

Avrupa'da 3 yıl önce yapılan bir çalışmada bazı ülkelerde evlilik dışı çocuk sayısı %69'a kadar çıkmış durumda.

Tabi bunlar resmi rakamlar, çocuğunu aldırmak istemeyen bazı kadınların partnerlerinden genelde en pısırığını seçip "Bu senin çocuğun babalığı üstlen" diyerek iteleği dünya kadar çocuk var. Onlar bu tabloda yok.

Bu tabloya Avrupa'da inanılmaz yaygınlaşan hatta ilkokulda çocuklara ders olarak okutulan Lgbt bireyleri de eklersek aile yapıları tamamen bitmiş durumda.

Kim kimin çocuğu belli değil. Belli olan çocukları da cinsiyetsizleştirmeye teşvik ediyorlar.

Uyuşturucu batağını yasallaştırmaları da bambaşka bir sorun.

Avrupa bu kafayla devam ederse 30 yıla tüm kıtayı Afrikalı ırklar, Hintliler, Türkler ve Suriyeliler ele geçirecek. Afrika+Ortadoğu karma toplum olacaklar.

ABD'de durum, AB kadar kötü değil.

Kaynak:

• @Satoshi.

Bana attığın makaleyi kendin okudun mu ? Çünkü attigin makale savunduğun şeyin yani escinsellik normal ve doğaldır safsatasıni destekleyen bütün savları bilimsel olarak çürütüyor. Yetmiyor tam tersi Psikoloji gibi sözel bir bilim yerine doğrudan doğa bilimlerinden kanıtlar sunarak Psikoloji'nin hem kendi icinde yanlış argümanlar kullandığını hemde sözel bir bilim olmasina rağmen doğa bilimlerinin kanitlariyla çelişmak pahasına bu iddiayı yani escinselligin normallerinin savunduğunu gösteren iki kat katmerli biçimde bu görüşü çürütüyor.

Ayrıca tartıştığımız makale daha sonra attığın haber linklerindeki iddiaları da çürütüyor : )

Escinsellik doğal ve normaldir söyleminin ne bir bilimsel gecerliligi nede bilimsel kanıtları vardır. Tersine bunun bu kadar yayılması bilimin ne kadar sulandırılmış ve yozlastirildigini gösteriyor.

Çünkü bu uddia apaçık bir biçimde de bilime aykırıdır.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771012/

İsteyen arkadaşlar makaleyi okuyabilir .

Not : Makaleyi okumaya başladım biraz sinirli biçimde bakalım ne saçmalıklarla karşılaşacağız diye. Neşe okuyorum ilk başlarda bu arkadaşların bir iki argümanı çürüttü. Dedim ne oluyor herhalde daha iyilerini söyleyecek. Sonra makalenin ortasına kadar geldim çatır çatır çürümeye devam ediyor : ) Ne oluyoruz dedim bu makale escinselligi savunmuyor muydu : ) Ne zaman başlayacak.

Sonra en sona gelirken makale bu arkadaşların savlarina adeta fatality'i çekip yazıyı bitirdi. Bir anda bilimsel açıdan bu safsatalarin hepsini çürüten adam akıllı bir bilimsel makale okumuş oldum .

Şaşkınım : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Temmuz 2024; 20:59:9 >

• Periah kullanıcısına yanıt

eşcinsellik tabi doğaldır, doğada olmasa olmaz görülmez zaten, doğal olmayan şey senin kuş gibi gök yüzünde uçmandır..

ama bunun propagandasını yapıp daha gelişme yaşındaki çocuğa sen gaysin,cinsiyetinde başka demek deli saçması bir projedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Temmuz 2024; 21:21:3 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Davranış bozuklukları da doğaldır, cinsel yönelim bozuklukları da doğaldır, hastalıklarda doğaldır öyleyse: ) Çünkü hepsi doğada var.

Ancak bu durum bunların birer doğanın kendisinde bulunan bir hata oldugu gerçeğini yadsimaz . Bir insanda ortaya çıkmış davranış bozuklukları veya hastalıklar doğaldır denilerek kendi haline bırakılmaz.

Escinsellikte doğada vardır ancak diğer bütün doğal kısır ve hatalardan farklı değildir. Toplum diğer bütün hatalar gibi bunu da bilinçli olarak engellemeli teşvik etmemelidir. Nitekim doğada kendi türünü yiyen canlılarda vardır, insanlarda da bazı kültürlerden yamyamlar vardır. Ancam buna doğal ve normaldir demeyiz : )

Doğal olan ana akım ve faydalı şeylerdir. Escinsellik jse kısırlığa ve türün yokolsuna yol acar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.