Şimdi Ara

ELT CLANI DAGILDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BILFIGINIZ GIBI XGENON SERVERININ EN IYI CLANI ELT TIR AMA BUGUN GORDUMKI ZAD BASKA CLANDA ELT ARCHER YOK black_mor3 baska clanda meteorın baska clanda bı fıkrı olan warsa lutfen soleyın plssssssssssssssssssssssssssss

• Ne yapacaksın elt clanını bosverBenim duyduguma gore clana gelmek isteyen oyuncu sayısı cok arttıgı için clanı 2 e bölme kararı almıslar rage veelt var su anda.Ne kadar dogru bilemem fısıltı gazetesi diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majaran

Ne yapacaksın elt clanını bosverBenim duyduguma gore clana gelmek isteyen oyuncu sayısı cok arttıgı için clanı 2 e bölme kararı almıslar rage veelt var su anda.Ne kadar dogru bilemem fısıltı gazetesi diyelim
    MAJAR UYUMADINMI KANKA SEN UYU BENDE UYUCAM YOQSA UYUMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUVVETM1R@

MAJAR UYUMADINMI KANKA SEN UYU BENDE UYUCAM YOQSA UYUMAM

Alıntıları Göster
    evet rage & elt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi

evet rage & elt

Alıntıları Göster
    Elt 2 ye ayrıl dı rage ve elt diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: aâmet

Alıntıları Göster
    Kesin kavga etmişlerdir assistlik hakkında. Technical_tr iyi bilir onun bi arkı elt clanında
    quote:

Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: metal__king

Kesin kavga etmişlerdir assistlik hakkında. Technical_tr iyi bilir onun bi arkı elt clanında
    quote:

Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet

Alıntıları Göster
    rage ve ELT olarak 2 clanlardı ELT yenıden yapılanmak ıcın bozuldu fkt hmn kuruldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    WARRIOR NICKLERİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuNioR_ßoZo

rage ve ELT olarak 2 clanlardı ELT yenıden yapılanmak ıcın bozuldu fkt hmn kuruldu

Alıntıları Göster
    Rage Ve Elt Clanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alemciler

Rage Ve Elt Clanları

Alıntıları Göster
    Rage eltin ALLYSİ ,adamlar bi boss çıktığında allyden yazıorlar, mesela x1 eslant tk gibilerinden rageden waytoobad eslantta yatıor bi kere 10 dk içinde 2 tane tk kestiklerine şahitim arkın pcsinden izlemiştim ama drop sadece para idi

• quote:

Orijinalden alıntı: XxXCoMeBaCkForYoUXxX

Rage eltin ALLYSİ ,adamlar bi boss çıktığında allyden yazıorlar, mesela x1 eslant tk gibilerinden rageden waytoobad eslantta yatıor bi kere 10 dk içinde 2 tane tk kestiklerine şahitim arkın pcsinden izlemiştim ama drop sadece para idi

Alıntıları Göster
    ELT dağılmaz merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeeK

ELT dağılmaz merak etmeyin.

Alıntıları Göster
    OFF
    bilip bilmeyen yorum beramustaki adam bile yorum yapıyoo!!!

arkadaşlar elt clanını elt_archer daıttı! şuan YoYoYo die bi clan kurdu kendisi(geçici)
    çünkü elt clanından human a geçicek olanlar var belki elt clanı da geçebilir (kesin deil)
    onun için oyuna girmeyenlerde warmış bu yüzden daıttılar

RaGe clanı ise hala duruo

• ya valla bilmiyom berki dağılmamıştır ben ne bileyim

sen o clandamısın ben chayper deyim sen hangi serverdasın

ve lvl kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: **large--king**

ya valla bilmiyom berki dağılmamıştır ben ne bileyim

sen o clandamısın ben chayper deyim sen hangi serverdasın

ve lvl kaç
    elt dagılırmı hıc
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaTu

elt dagılırmı hıc

Alıntıları Göster
    beyler elt dağıldı diyolar ama geçen gün (dün) cz de adam kovalıyolardı beni tabii.
    ama kesilikle elt in rage ile ilişkisi war çünkü pelerin ve sembolleri aynı....
    bide geçen gün rage den birinin eltte eltten birininde ragede olduğunu gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 23 Haziran 2006; 11:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN

beyler elt dağıldı diyolar ama geçen gün (dün) cz de adam kovalıyolardı beni tabii.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

naber kardes ben clericsss dün czdeyim demiştim ama dün seni harpyde gördüm x1 de hatırlarsan hatta
    konusmustuk pmden ...

• quote:

Orijinalden alıntı: clericssss

quote:

naber kardes ben clericsss dün czdeyim demiştim ama dün seni harpyde gördüm x1 de hatırlarsan hatta
    konusmustuk pmden ...

Alıntıları Göster
    beyler olayın aslı su ben elt clanın resmi site adresinden baktım
    gecen carsamba günü castle war sawasından sonra iyice konusmuslar.Meteorain ve 1 arkadası human olmak istiomus.Elt_Arch3r ise biraz beklemelrini rica etti fakat meteorain ve arkadası human oLdu.Elt_Arch3r da clanı tekrar yapılandırmak icin bozdu ve tekrar kurucakLar KAYNAK:www.elt-clan__.com (__) kaldırın

• quote:

Orijinalden alıntı: clericssss

quote:

konusmustuk pmden ...

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: clericssss

quote:

konusmustuk pmden ...

Şu konuşmalarınız pm yoluyla halletseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: game_masterrrr

beyler olayın aslı su ben elt clanın resmi site adresinden baktım
    gecen carsamba günü castle war sawasından sonra iyice konusmuslar.Meteorain ve 1 arkadası human olmak istiomus.Elt_Arch3r ise biraz beklemelrini rica etti fakat meteorain ve arkadası human oLdu.Elt_Arch3r da clanı tekrar yapılandırmak icin bozdu ve tekrar kurucakLar KAYNAK:www.elt-clan__.com (__) kaldırın

Alıntıları Göster
    ELT archer clanı dağıttı ve kendine yeni bi clan kurdu. Sanrım dün clanı yeniden kuracaklarıdı..
  • sanırım np leri sıfırlandı kollukları pempeydi cünki
    dun gece 1 gibi elt ve rage lufersonda toplanmıştı
    bazılarının bazı itemleri yoktu hatta bazılarıda oyunu bırakıyorum falan diyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NetKing_

sanırım np leri sıfırlandı kollukları pempeydi cünki
    bazılarının bazı itemleri yoktu hatta bazılarıda oyunu bırakıyorum falan diyordu
    Efsana bitti demekki
    quote:

Orjinalden alıntı: sacmasapan_bir_isim

sanırım np leri sıfırlandı kollukları pempeydi cünki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.