Şimdi Ara

Elveda... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kız konuları gayet eğitici ve eğlenceli oluyor istemeyen istemediği konuya girmez :)

Burası konu dışı :) size bye bye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

kız konuları gayet eğitici ve eğlenceli oluyor istemeyen istemediği konuya girmez :)

Mesele isteyenin girip istemeyenin girmesi değil. Bir konu açtınmı bu konular yüzünden yardım alamıyorsun. Ama bu konular post rekoru kırıyor.

• yönetimi devirsek mi ne yapsak
  • sorunda orda zaten burası yardım alma bölümü değil :)

konu dışı olduğu için.... herkes istediğişeyi yazıyor sen bişey hakkında yardım bekliyorsan insanlarda burda onları kimsenin tanımadığını bildiği için sırlarını paylaşıyor içini döküyor tavsiye veriliyor.

ben bunda kötü bişey göremiyorum açıkcası konu dışı şuan donanımhaberde ap ayrı bir bölüm en çok raabet gören bölüm...
    quote:

Orjinalden alıntı: ouzzz

quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

kız konuları gayet eğitici ve eğlenceli oluyor istemeyen istemediği konuya girmez :)

Mesele isteyenin girip istemeyenin girmesi değil. Bir konu açtınmı bu konular yüzünden yardım alamıyorsun. Ama bu konular post rekoru kırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Mart 2009; 23:44:44 >

• quote:

Haklısınız tabi ama, herkes buraya yığıldığı için diğer başlıklar boş kalıyor. Diğer başlıklarda cevap alamıyorsun. Buna bir çözüm getirilmeli.

doğru söylemiş burda
  • gule gule fake hesap acıpta girme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coming

quote:

Haklısınız tabi ama, herkes buraya yığıldığı için diğer başlıklar boş kalıyor. Diğer başlıklarda cevap alamıyorsun. Buna bir çözüm getirilmeli.

doğru söylemiş burda

İlk çözüm denemesi konuların uygun bölümlere açılmasının sağlanması...
    Olmadı başka bir çözüm yoluna gidilir. Ancak konuyu konu dışına açanın şunu bilmesi gerekir.
    Konu dışında konuya bilen bilmeyen tarafından yazılan "Kasayı yan yatır" "Kedidir kedi" "" vs. gibi alay edici ve geyik amaçlı yazılmış onlarca mesajdansa ilgili bölümde gerçek çözümün ne olduğu bilen bir arkadaş tarafından yazılmış tek bir mesaj daha değerlidir.

• suan sezan aksuyu dinliyorum ve sözler su
    buda gelir bu da geçer ağlama .... diye gidiyor allahım ss alma sansım olsaydı keske :D:D
  • bence son zamanlardaki saçma kız konuları sıktı arkadaşlar
    en azından eskiden daha güzeldi burası
  • Hocam haklısın diyemiyorum, çünkü burası ADI ÜSTÜNDE KONU DIŞI, yanı senin pc ya da her türlü sorunun varsa arabadan bilgisayara kadar her birinin ana konusu var arama bölümünder arayabilirsin ya da oralara yazabilirsin, burası KONU DIŞI adı üstünde
  • evet bencede burası konu dışı eğer bilgisayarda felan bi problem olmuşsa asıl yerler var
  • ya şöyle mesaj bittikten sonra gidip kendinizi köprüden atacakmış izlenimi veren konular açmıyormusunuz bayılıyorum...
  • Yöneticilerde burada olduğuna göre bir kaç şey söylemek isterim. Mesela şu kız konularını artık gereksiz mesajlar bölümüne açsalar olmazmı ? Ya da siz taşıyın , uyarın , kural olsun vs. vs. Daha sonra facebookta ki videoları buraya koymak adet oldu artık. Buna da engel olursanız güzel olur.

Ama şu saçma sapan kız olayları artık gereksizlere taşınsın. Çünkü hakikaten GEREKSİZ !
  • Gerçekten ne kadar memnun olduğumu bilemessin eğer birgün benimde burdan ayrıldığımı ve hesabını kapattığımı görürseniz aklım başıma gelmiş demektir bilesiniz. Hiç pişman olma en azından bir zamanlar düzgün bir katılımın ve içerik paylaşımının olduğu bir forum sitemiz vardı hepimizindi daha sonradan bozuldu diye... Böyle giderse iyice lamer ve fake üyeliklerin olacak ki zaten bazıları bunu istiyor...
  • haklısın..kal sağlıcakla güle güle..
  • Siz gidipte ;

Balgam at
    Ona bunun onur kırıcı oldugunu söyle
    Tamam
    Hede
    Hödö

Gibi şeylere kahkaha atar pirim verirseniz tabiki konudışı boktan biyere döner. Çoluk cocukları embesilliğe itiyorsunuz , bu ettikleri lafların komik oldugunu sanmalarını saglıyorsunuz , 1 2 kere bozun o lafı edeni bir daha edermi?

Herşey sizi elinizde " Etraf pis diye ağlayacagınıza önce bi sagınızı solunuzu temizleyin , sizi görenlerde size uyacaktır. "
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.