Onca Emeklerle kastıım IDsi ble 2.5 yıllık olan charımı braktım artık K.O yoq benim için... İlk başta içime oturdu ama char için uzulmuorum braktıım arkadaşım bşey yapmaz zaten Ama onca zaman oyna brden brak koyuyo braz...
Mutluyum ... Geleceğe daha bir umutla bakıyorum artık.
neyse içimden geçenleri soledim isteyen istedini soyleyebilir umrumda deil zaten brazdan banlanırım...
ßß
En İyisi.
en iyisini yapmıssın ıns.yakında bende bırakcam 14 gunu kaldı k*e nın benım ııcn
bedne 2 saat sonra ingilizceden kurtarma sınavına gircem yarın matematik matematikten geçmem laızm bn napcam şimdibu oyunla işim olmaz lise2 de tabi sınıfı geçersem beniö için dua edin
quote:
Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF
bedne 2 saat sonra ingilizceden kurtarma sınavına gircem yarın matematik matematikten geçmem laızm bn napcam şimdibu oyunla işim olmaz lise2 de tabi sınıfı geçersem beniö için dua edin
Bende ayın 28inde matematikten grcem. Kaç yaşında olmuşuz hala oyunlar için geleceğimiz suistimâl edioz...
Oyunu bırakarak en doğrusunu yapmısın....
Blue_Wolf senin içinde dua edecem inşallah kazanırsın sınavını başarılar diliyorum sana....
Bende ayın 28inde matematikten grcem. Kaç yaşında olmuşuz hala oyunlar için geleceğimiz suistimâl edioz...
bende nasipse bu sene öss ye gircem (gerçi kazanamam ama) onun için oynamıcam ki ztn oynayamıyoruz da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme