Şimdi Ara

Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
24
Favori
75.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta oldugu halde sorunsuz kullaniyorum deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

itools, ipod nano'da kullanılabilir mi?

6.nesil nanoyu görmedi
  • Oh beeee içimi bir huzur kapladı resmen apple her zaman sadelikten yana olmuştur ama bu diktatör tavrı yüzünden itunes la bizi mahvediyordu
    valla ben böyle kolaylık böyle pratiklik görmedim çatır çatır herşeyi yapıyorsun resmen çok basit olmuş bundan sonra itunes u anca update lerde açarım artık
  • Rezerve,yarın denicegim.inşallah win7 64bitte çalışır.deneyen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreaksiz telefonlarada Appsync deb dosyası kurularak crackli oyun programlarda yüklenir o zaman bununla
  • Pc geciyim bakicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

Jailbreaksiz telefonlarada Appsync deb dosyası kurularak crackli oyun programlarda yüklenir o zaman bununla

dener misiniz bir oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

merak ettim şimdi..eğer söylendiği gibi jbsiz telefonunda dosyalarına ulaşabiliyorsak kn yapmadan operatör logosunu falan değiştirebileceğiz sanirsam..

valla o kısımı bulamadım ben
  • m.b.
  • steve jobsun kemikleri sızlıodur şimdi. adam hayatını itunese adamışdı.
  • SS yokmu SS
  • Bilgisayara geçince deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

Jailbreaksiz telefonlarada Appsync deb dosyası kurularak crackli oyun programlarda yüklenir o zaman bununla

dener misiniz bir oluyor mu?

jailbreak olmadığı için usr klasörüne girmeyi engelliyor böylece appsync deb kurulmuyor içindeki dosyalarda telefonun gerekli kısımına atılamıyor şuan için elbet bununda yakında çözümü çıkacaktır.
  • arkadaşlar açılan konu ilgimi çekti bir okıyım dedim nedir bu iTools , her kafadan bir ses çıkmış ama şöyle bir göz gezdirin 2 sayfada elle tutulur yazılar oldukça az(program hakkında teknik bilgi vermeye çalışan arkdaşlar üstüne alınmasın lütfen),evt tecrübeli arkadaşlar incelerken vakit alıcakta. Kimi çine ver yansın yapmış kimi ben itunes bırakmam demiş iyide bu konun açılması böyle bir program var incelensin diğer arkadaşlarda bilgilensin diye ama gereksiz bir sürü msj atılıyor boşu boşuna forum şişiyor. Bence daha özen gösterelim.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tramneil -- 21 Kasım 2011; 2:23:52 >
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tramneil

arkadaşlar açılan konu ilgimi çekti bir okıyım dedim nedir bu iTools , her kafadan bir ses çıkmış ama şöyle bir göz gezdirin 2 sayfada elle tutulur yazılar oldukça az(program hakkında teknik bilgi vermeye çalışan arkdaşlar üstüne alınmasın lütfen),evt tecrübeli arkadaşlar incelerken vakit alıcakta. Kimi çine ver yansın yapmış kimi ben itunes bırakmam demiş iyide bu konun açılması böyle bir program var incelensin diğer arkadaşlarda bilgilensin diye ama gereksiz bir sürü msj atılıyor boşu boşuna forum şişiyor. Bence daha özen gösterelim.
    Teşekkürler...

bunu bende anlamadım,sanki adamlara itunesu bırakın dedik zorla
    o kolayına gidiyorsa tamam
    gitmeyenler için bu program cıkmıs

• Simdi iyi guzel iTunes kullanmayi bilene iyi olabilir dogru soyluyorsunuz da hakikaten biraz karisik cogu kullaniciya gore.

Yani arkadasim kullaniyo telefonu, suna bi muzik yuklemedin dedi, taktim benim laptopa, direk Sync ekrani cikti, Set up as new iphone veya backup from.. Cikti. Ya arkadas telefon benim degil, arkadasimin, aylardir da kullaniyo, yeni ayfon olarak tanitsam hersey gidicek, backup da benim kendi telefonumun backup'i, onu neden yukliyim baskasinin teline :) simdi yapamam dedim verdim geri telefonunu. Bu programla muzikleri surukleyip atiyosak bence fazla da on yargili olmaya gerek yok

Foto icin de ayni sey gecerli. Cekilen fotolari pcye aktarma kolay ama pc den resim atmayi da yapamiyorlar. Surukle birak ile resimler atilabilicekse neden kullanmasin insanlar.
  • Takip edilmelik konuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Rezerve,yarın denicegim.inşallah win7 64bitte çalışır.deneyen oldu mu?

evet calışıyor ama jb olmadıgı icin uygulamalar atamıyorsnuz denedim olmadı itunes bile atmadı neden acaba paralı oldugu icinmi acaba... ama program süoer şimdi itunese elveda deme zamanı degil biraz ara verme zamanı ama itunese alışanlar icin sorun olmaz ben alıştım hemen... resmi güzel atıyor hemen..cin işi japon işi gibi çin işi abd işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Cinliler yaptysa ben yokum

Elinde tuttuğun telefonda orda yapıldı, nolacak şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.