Şimdi Ara

Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
24
Favori
75.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müzikleri tek tek düzenleme işlemi mükemmel olmuş. Sırf bu yüzden kullanılır bu program.
  • Sanırım sms yazma özelliğide var ama jb istiyor.
  • Cinliler yaptysa ben yokum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nhakan isimli arkadaşa ulaşabilen varsa sorabilirmi? En net bilgi yine ondadır,bu arada emegine saglık kardeşim son zamanların en iyi paylaşımlarından unlock çıktı demiş kadar faydalı:))
  • takip
  • Programla ilgili yorumu yazarken anlatmak istedigimi tam anlatamamisim sanirim, anlatmak istedigim program guvenilir yada guvenilmez onemli olan sizin kullaniminiza kolaylik saglamasida degil önemli olan guvenli olmasidir, kisisel bilgi ve belgelerinizin ikinci ucuncu sahislarin eline gecmesi kimsenin hosuna gitmez, tamam sunu herkes iyi biliyor ki kullandigimiz cihazlar ve bir cok yazilim, uygulama çinde yapiliyor ama bu aldigimiz ürünler sertifikali yazilimlari olan urunlerdir ve bir sorunla karsilastiginizda arkasindaki kisinin yada firmanin yakasina yapisabilirsiniz ama bu sertifikasiz urunler icin söz konusu degildir, çin konusunda cahil degilim dünyanin en büyük siber ordusuna sahip ùlkesidir çin, amerika ve kanada çinden gelen erisimleri cok iyi denetlemesine ragmen siber saldirilarindan kurtulamamaktadir. Bu tür saldirilarida bunun gibi yazilimlar vasitasiyla yapmaktadirlar bir jpeg fotografin icine yada bir mp3 n icine günümuzde cocuklar bile virus yerlestirebiliyorken bu sekilde birsey olmaz deyip 3ncü sahislarin yaptigi her yazilimi yuklemek mantikli degildir..

Google da sunu aratirsaniz daha iyi bilgi sahibi olursunuz, chinese hackers yada turkce sayfalarda çinli hackerlar diye aratirsaniz çinde hacker gruplarin ne denli gelismis oldugunu daha iyi anlarsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

program baya baya kullanışlı. mesajları, rehberi vs yedekleme. rehber kaydı oluşturma düzenleme (bu düzgün çalışmayabilir).

bayadır aradığım olay; çağrı günlüğü. kimi aramışım kim aramış, kaç dakika konuşmuşum vs hepsini gösteriyo ve bunları kaydedebiliyoruz.

baya sevdim ben bu icadı.

bende indirdim arkadaslar bakalım faydası olucakmı simdilik iphonedaki muzıklerimi pcye attim kullanmayı iyi bilmek gerek öyle daha faydalı olur gibime geliyo:))

hocam çağrı günlüğü. kimi aramışım kim aramış, kaç dakika konuşmuşum vs hepsini gösteriyo demişsiniz nası yapılıo anlatırsanız iyi olur ben aradım bulamadımda
  • Takip
  • takip.
  • cok güzel program itunes u hic sevmiyorum
  • itools, ipod nano'da kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Cinliler yaptysa ben yokum

telefonu yapan kim sorarım
  • takıp guzel program
  • Ciddi ciddi çalışıyor mu arkadaşlar,
    itunes ten kurtaracak mı sahiden,
    Kullanan arkadaşlardan biri detaylı
    yorumunu paylaşırsa herkes için
    çok faydası olur.
  • itunes güle güle :)
  • Arkadaşlar cidden çok güzel olmuş kesinlikle deneyin bence
  • arakdaslar programı denedım ve ıtunes a gore cok daha basarılı. bundan sonra ıtunes'a girmem bile. zaten benım ıtunesta problem var apple store a felan baglanmıyor geri kalan herseyıde bu program yapıyor. ben cok begendım helal olsun cınlı kardeslerime :D
  • Dursun mesajimiz surda yarin aksam isten gelirken indireyim :)
  • oha mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.