Şimdi Ara

Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
24
Favori
75.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süpermiş en sonunda bunu başardılar...
  • İste budur ya iste budur
  • Denemek lazım.
  • RİZÖRV :D

indirdim gayet başarılı helal olsun.

çok ilginç bir uygulamaki telefonu ne zaman satın aldığımı falan da yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Again -- 20 Kasım 2011; 15:23:29 >
  • itunes gayet başarılı gerk duymuyrum başka bi programa :)
  • Cracked .ipa larin da yuklenebilir hale gelmesi yakindir umarim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

quote:

Cinli iOS Hacker takımı iTools adında bir program gelistirdi. Bu programla cihaz jailbreaksiz olsa dahi sistem dosyalarini görebiliriz, onlarla oynama yapabiliriz, cihazimizdaki muzikleri bilgisayarimiza atabiliriz (bu durumda elveda CopyTrans), bilgisayarimizdan telefona istedigimiz müzigi, filmi, fotografi vs. özgürce sürükle-bırak yöntemiyle atabiliriz ve daha pek cok seyi yapabiliriz. En iyisi direk linkleri veriyim ve iTunestan kurtuldugunuzu anlamış olun.

w:http://itools.hk/tscms/index.php?a=download&name=iTools1119E.zip
    mac:http://itools.hk/tscms/index.php?a=download&name=iTools1028.dmg

Çinlilere o kadar guvenebiliyormusunuz? Yani onlarin yazdigi bir programla itunes yerine itools kullanmak sizce guvenlimi? Ipad yada iphonundan bankacilik, paypal, borsa islemleri yapipta itunes yerine itools ile cihazinizi eslestiricek kadar guvenciniz yada guvenceniz varmi? Çinliler yazilim konusunda guvenilmezler benim icin bu boyle ve android icin dahi ilk virüsü çinliler yazmistir, gerci su an bir cok cinli apple icin uygulama gelistiriyor ama bunlar apple tarafindan denetlenen uygulamalar peki itoolsun herhangi bir guvenlik sertifikasi varmi kullanan arkadaslar yuklemede buna dikkat ettinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

quote:

quote:

Cinli iOS Hacker takımı iTools adında bir program gelistirdi. Bu programla cihaz jailbreaksiz olsa dahi sistem dosyalarini görebiliriz, onlarla oynama yapabiliriz, cihazimizdaki muzikleri bilgisayarimiza atabiliriz (bu durumda elveda CopyTrans), bilgisayarimizdan telefona istedigimiz müzigi, filmi, fotografi vs. özgürce sürükle-bırak yöntemiyle atabiliriz ve daha pek cok seyi yapabiliriz. En iyisi direk linkleri veriyim ve iTunestan kurtuldugunuzu anlamış olun.

Çinlilere o kadar guvenebiliyormusunuz? Yani onlarin yazdigi bir programla itunes yerine itools kullanmak sizce guvenlimi? Ipad yada iphonundan bankacilik, paypal, borsa islemleri yapipta itunes yerine itools ile cihazinizi eslestiricek kadar guvenciniz yada guvenceniz varmi? Çinliler yazilim konusunda guvenilmezler benim icin bu boyle ve android icin dahi ilk virüsü çinliler yazmistir, gerci su an bir cok cinli apple icin uygulama gelistiriyor ama bunlar apple tarafindan denetlenen uygulamalar peki itoolsun herhangi bir guvenlik sertifikasi varmi kullanan arkadaslar yuklemede buna dikkat ettinizmi?

programı ben yazmadım dostum sakin ol.
    ben kullanmıyorum, kullanmak isteyen varsa güvenen varsa alır kullanır
    gerisi o kişiyi ilgilendirir, çinlilerin sözcüsü değilim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

quote:

quote:

kaldı ki o yazıda alıntı,yani o yazıyı ben yazmadım
    nereden alıntı oldugu alttaki mesajımda var

• Takip
  • Tamamda programla eşleştirme vs yapılmıyor direk müzik at resim at vs.. şeklinde o yüzden virüs vs olacağını zannetmiyorum yinede işi daha iyi bilen biri açıklarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 20 Kasım 2011; 15:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Tamamda programla eşleştirme vs yapılmıyor direk müzik at resim at vs.. şeklinde o yüzden virüs vs olacağını zannetmiyorum yinede işi daha iyi bilen biri açıklarsa iyi olur.

şayet niyetleri kötü ise telefonu baglamak yeterlidir diye düşünüyorum.
  • Aksam yuklim su iTunes'u begenen arkadaslara cidden guluyorum ya hayatlarinda hic jailbreak bile yapmamislardir kesin
    Edit:Kurdum tek kelimeyle şahane resimleri istediğiniz gibi atın kopyalayım müzik video zil sesi her şeyi tut bırak atabiliyorsunuz harika bir program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 20 Kasım 2011; 20:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Tamamda programla eşleştirme vs yapılmıyor direk müzik at resim at vs.. şeklinde o yüzden virüs vs olacağını zannetmiyorum yinede işi daha iyi bilen biri açıklarsa iyi olur.

reload yapinca eslesiyor
  • bulunsun
  • Rizörv
  • Bende rezerve edeyim maksat iş olsun :p yeni moda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde orjinal olmayan programlara pek yonelmem ama takipteyim kullananlar ne yorum yapcak memnunmu indirsen tekrar itunesa donsen tel allak bullak olur mu diye korkuyorum acıkcası deniycem ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Bende rezerve edeyim maksat iş olsun :p yeni moda

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.