O değilde... Juventus madem Diegoyu satıyordu. Biz niye Diegoyu değilde, Diegonun gideceği takımda 2. plana düşecek oyuncuyu almaya çalışıyoruz?
Bana biri bunun cevabını versin. Sorun Para olamaz. Wolfsburg bizden zengin mi? Ya da Misi Diegodan daha mı iyi? Ne hale düştüğümüzün farkında değil misiniz? Misimoviç kim?? Bize yakışan Diegodur...
Yıllardır yeni stadları var, Volkswagen destekliyor, bizim gibi CL'den yıllardır uzak değiller. Kendimizi fazla büyük görmeyelim artık, Avrupa'da sıradan bir takımız.
Benim anlamadığım adamlar Dzeko, Misimovic gibi adamları adı duyulmamışken alıp yıldız oyuncu yapıyorlar, ulan biz de toplayalım Boliç'i Baliç'i ne varsa artık, yollayalım Bosna'ya oyuncu bulsun bize. Şu iki oyuncuyu satsan 30M € havadan para gelir.
Koskoca Galatasaray Bir Wolfsburg kadar olamıyorsa yuh diyorum. Ne gelirleri olursa oldu. Bizim gelirimizin onlardan aşağı olduğunu kanıtlayamayız ama vizyonumuzun aşağıda olduğunun kanıtı burada.
Gsnin koskocalığımı kaldı ?
Galatasaray&Misimovic: Wolfsburg, Juventuslu Diego için teklifini 20 milyon Euro'ya çıkardı.
Misimovic Wolf tarihinde şampiyon yapan belki 3 adamdan biri idi. Galatasaray sanırım O'na yar olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
Misimovic Wolf tarihinde şampiyon yapan belki 3 adamdan biri idi. Galatasaray sanırım O'na yar olmadı.
Almanya ligini o ara deli gibi takip ediyordum. Wolfsburg'un 1 tane maçını kaçırmadım şampiyon oldukları sezon. Gerçekten 3 adam şampiyon yaptı o takımı. Dzeko, Grafite ve Misimoviç. Hayranlıkla izliyordum bu üçünü ve biri Galatasaray'a geldi. Keşke gelmeseydi... Yazık ettik adama. Takımın kalecisi ve sağ bekte oynayan adam da iyiydi yalnız haklarını yemeyelim Benaglio'ydu sanırsam kaleci ama sağ beki hatırlamıyorum.
valla misi geldiğinde çok korkmuştum galatasaray'ı şaha kaldıracak diye ama neyse ki arada bazı işler döndü ve misimovic oynamadı.galatasaray adına çok üzücü bir durum.
Harbiden elveda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme