O değilde... Juventus madem Diegoyu satıyordu. Biz niye Diegoyu değilde, Diegonun gideceği takımda 2. plana düşecek oyuncuyu almaya çalışıyoruz?
Bana biri bunun cevabını versin. Sorun Para olamaz. Wolfsburg bizden zengin mi? Ya da Misi Diegodan daha mı iyi? Ne hale düştüğümüzün farkında değil misiniz? Misimoviç kim?? Bize yakışan Diegodur...
Çünkü Diego Alman liginde başarılı olmuş orayı tanıyor. Ayrıca Bundesliga bizim lige 10 basar.
misimovic gerçekten büyük topçu.
Bir oyuncu gitmek istiyorsa tutmayacaksın sonra verim alamıyorsun.
En yakın örnek Servet. Ne zaman Marsilya almaktan vazgeçti adam futbolu unuttu.
Bizde Topalı gitmek istiyor diye bonservisinde kolaylık yapmıştık. Gencecik adamı 5 milyona bıraktık.
Son Dakika : Krasic Juventus'da belki kanat oyununa dönüp satarlar Diego'yu Wolsburg'a
dün maçın 2. yarısını izledim. Bu misimovic'i bize yedirmezler.
Arkadaşlar şuan bir duyum aldım,wolfsburg petrici almış,misimovic gidiciymiş...
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
kaynak ?
Duyumlara kalsaydık Rosicky,Ledesma,Pires,Tomasson,Ronaldinho,Figo,Akınfeev,Enyema,Rivaldo,Diarra,Emana,Zokora,Gökhan Ünal,Mehmet Topuz ve daha niceleri bizdeydi... Arkadaşlar artık şu bloglara prim yaptırmayın.Adamlar yüzbulup hala haber yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
quote:
kaynak ?
bloglara falan inandığımdan değil almanyada oturan bir arkadaşım söyledi
quote:
quote:
quote:
kaynak ?
hm. Beyler bu sene Wolfburg avrupa kupalarında var mı ?
quote:
quote:
quote:
quote:
kaynak ?
hm. Beyler bu sene Wolfburg avrupa kupalarında var mı ?
Kupa kazandıysa gider. Ligde 8. bitirdi.
Misimovic'ten ayrılık sinyali!
Galatasaray ve Schalke'ye Misimovic transferi için umut ışığı doğdu !.. Wolfsburg'un Juventus'tan Diego'yu alamadığı için satmaktan Boşnak yıldız, dün oynanan Bayern Münih maçı sonrası basın mensuplarına ayrılık sinyalleri verdi.
Bayern Münih ile oynanan sezonun ilk maçına yedek başlayan ve 2. yarıda oyuna dahil olup Wolfsurg'un tek golünün asistini yapan Zvjezdan Misimoviç, karşılaşma sonrası kısa ama ilginç açıklamalar yaptı.
Gazetecilerin Wolfsburg'da kalıp kalmayacağı yönündeki soruya "Yarın ne olur bilemem. Ama hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez" diye yanıt veren Boşnak futbolcu, "Wolfsburg'da kalmayı istiyor musun?" şeklindeki soruya ise üstü kapalı bir yahır yanıtı verdi: "Bu konuda hiçbir şey söylemesem daha iyi"
Zvjezdan Misimovic'i Galatasaray'ın yanı sıra Schalke de istiyor.
Hatırlanacağı üzere Wolfsburg Juventus'tan Diego'yu transfer etmek istemiş ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Misimovic'i Galatasaray'a satmaya sıcak bakmıştı. Boşnak orta saha oyuncusu da Galatasaray'a gelmek istediğini açıklamıştı. Ancak Diego'nun transferi gerçekleşmeyince Wolfsburg da Misimovic'i satmayacağını bildirmişti.
Ancak Wolfsburg'un kendisini satmaya sıcak bakması ve sezonun ilk maçına yedek başlaması, Misimovic'in kulüpten ayrılma isteğini güçlendiriyor.
(Ligtv.com.tr)
yedek kalmaktanmı korkuyor takımın en etkili oyuncusu...Bu haber ne kadar wolsburgdan ayrılık sinyali başlığıylada açılsa ilk 11 garantisi verirlerse kalacak gibi görünüyor çünkü temkinli konuşmuş oyuncu.
Misimovic gelmeyecek adam değil. Galatasaray'ın adama ayırdığı bütçe çok düşük.
Shalke Wolsburga teklif yapmış Alman sitelerinde yazıyor..Şampiyonlar liginde oynamaları çok büyük avantaj birde Felix Magath var.Wolsburgda Musimoviçi yıldız yapan adam.
Misimoviç Türk medyasına göre GS ile anlaştı, Alman medyasına göre Shalkede talip ama şu net Misimoviçın kalma ihtimali gitme ihtimalinden daha düşük.
Schalke alır. Bizim Adnan para gidecek diye 5'ten fazla vermez zaten, Schalke gelip 7-8 verir alır.
quote:
daha almadı ama iş bitmek üzere..bu satten sonra misimoviç wolfsburgda kalmıcak o kesin..asıl soru hangi takıma gitcek..bence bu yuzde 80 galatasaray..
misimovic wolfsburgdan ayrılırsa kesin gs gelir gibi duruyor fakat wolfsburg bayern macından sonra misimovici asla bırakmaz. misimovic giderse dzeko da biter grafitede.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
misimovic wolfsburgdan ayrılırsa kesin gs gelir gibi duruyor fakat wolfsburg bayern macından sonra misimovici asla bırakmaz. misimovic giderse dzeko da biter grafitede.
petriçi alıyorlar işte misimoviç gidiyor diye..
Adam gerçekten süper oynuyor.Bu saatten sonra bize geleceğini düşünmüyorum ama bir gelirse müthiş bir hava katar takıma