Şimdi Ara

Elven elder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyunda yenirim elf elven elder olmak istiyorum tecrübeli arkadaşların düşüncelerini merak ettim

• Hangi client ? Pvp serverdamı oynıycaksın ?
  • Bartz Serverda oynuyorum
  • Nerde oynarsan oyna hiç tavsiye etmem
  • Millete mana basıp arada heal atmak gibi bi fantazin varsa başla başka bi işe yaramıycaksın bitane attack augmenti getirirsin oda orjinalde zor yani kolay gele sana .D
  • peki 25 lvl oldum galiba 40 da değişiklik yapabiliyorum değilmi neyi önerirsiniz?
  • Bakma sen bu arkadaşlara healer 85 den sonra tam bir pvp makinasi 1 e 1 de kesilmesi imkansız neredeyse + summonu var tank olarak ve olympiadda elf healer p ve m evasion skillinden çok buyuk avantaj saglıyor dier klasslara karşı
  • Yukardaki arkadaşların EE den çakmadığı belli. O karakterle teke tekte alamayacağın karakter yok gibi bişey. iyi oynarsan dağıtırsın ortalığı...Youtubeden biraz video izle anlarsın dediğimi...(Edit: daggerlar ve archerlar zorlar stun ve critical faktörü var ama tank, mage ve warriorları çok rahat alırsın.Bu söylediklerim GOD tan öncesi için geçerlidir sonrasında zaten 85 te bütün classlar aynı oluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 14 Şubat 2012; 14:37:29 >
  • Herkezde EE hastalığı varmışta biz bilmiyormuşuz. Adam zaten BARTZ diyor yani GOD client. Oyuna yeni başlayan biri için çok gereksiz bir char çünkü oynaması tecrübe istiyor. Herkez healer olamaz, healer PvPsini de herkez yapamaz. Siz kalkmışsınız çok güzel oyna diyorsunuz adamı oyundan soğutacaksınız. Biride kalkmış olympiad demiş SS'liksiniz gençler
  • Herkes anasının karnında öğrenmiyor pvp yapmayı. Bu arada konuyu açan arkadaşım sana şöyle söyliyim GoD Client ile birlikte healer classlardaki transform olayı kalkıyor ve transform olduğumuzda sahip olduğumuz atak büyüleri artık ana büyülerimiz arasında yer alıyor 85'e kadar rahat kasarsın çünkü 85 e kadar günlük görevleri yapa yapa level atlıyorsun.(Nerden biliyorsun dersen GoD'ta Core serverda açtığım ilk tek karakter Elven Elderdı şimdi bıraktım.)interlude üstü oynamam diyen bazı şahsiyetlerde GoD'u çok iyi biliyormuş gibi yorumlar yapmış, sen aldırma gereksiz yorumlara...

Edit: Oynarken kafanda herhangi bir soru işareti olursa PM den ya da bu konudan sor kardeşim, elimden geldiğince yanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 14 Şubat 2012; 16:29:38 >
  • valla orjinali bilmemde pvp de augment atack skill tuttutursan fena bişey olur herhalde
  • Çok fazla yorum yapan olmuş özellikle mana verip heal atmaktan başka birşeye yaramıyor diyenler var bunların hepsi GOD'dan önceydi. Shilende 86 level healerim var ve 1 e 1 de alamadığı class yok gibi. .Colibri. zaten yeterince bahsetmiş durumdan. Pvp canavarı diyebilirim. EE karşıtı olanlara katıldığım tek 1 nokta var o da Healer oynuyorsan ÇOK iyi oynamak zorundasın İyi bile oynama lüksün yok en ufak bir hatanda bütün party'yi indirebilirsin. (Tek Healersan bütün yük senindir) 85 levelden öncesine gelince, Aklına gelebilen her türlü party'de yerin var boşta kalma imkanın yok. Daily questleri bile yapma gereği duymucaksın biyerden sonra. GOD'ta açma diye uyarılacak bir class varsa o da Iss Enchanter'lardır pvp'de neredeyse damage vurmuyor gıdıklıyor. Hiçbir class'ı kesme imkanın yok (tabiki ortalama olarak eşit level ve iteme sahip olan diğer classlar'dan bahsediyorum) tek yaptığı party'yi bufflamak. Ha birde pve için vurduğu skillerin attığı debufflar var Onun dışında Healer açma diyen biri varsa GOD hakkında birşey bilmiyor demektir kulak arkası yap geç git

• @karen155

2-3 yıl öncesine kadar yunan bir dostum vardı her serverda sadece healer takılırdı ve öyle bir oynardı ki anlatmaya kelimeler yetmez :) Ben o kadar profesyonel bir Bishop görmedim daha. Oyunu bırakma kararı aldığında bütün clan ağlamıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Çok fazla yorum yapan olmuş özellikle mana verip heal atmaktan başka birşeye yaramıyor diyenler var bunların hepsi GOD'dan önceydi. Shilende 86 level healerim var ve 1 e 1 de alamadığı class yok gibi. .Colibri. zaten yeterince bahsetmiş durumdan. Pvp canavarı diyebilirim. EE karşıtı olanlara katıldığım tek 1 nokta var o da Healer oynuyorsan ÇOK iyi oynamak zorundasın İyi bile oynama lüksün yok en ufak bir hatanda bütün party'yi indirebilirsin. (Tek Healersan bütün yük senindir) 85 levelden öncesine gelince, Aklına gelebilen her türlü party'de yerin var boşta kalma imkanın yok. Daily questleri bile yapma gereği duymucaksın biyerden sonra. GOD'ta açma diye uyarılacak bir class varsa o da Iss Enchanter'lardır pvp'de neredeyse damage vurmuyor gıdıklıyor. Hiçbir class'ı kesme imkanın yok (tabiki ortalama olarak eşit level ve iteme sahip olan diğer classlar'dan bahsediyorum) tek yaptığı party'yi bufflamak. Ha birde pve için vurduğu skillerin attığı debufflar var Onun dışında Healer açma diyen biri varsa GOD hakkında birşey bilmiyor demektir kulak arkası yap geç git

Karen 155'in dediklerine aynen katılıyorum bide şunu eklemekte yarar var, şahsi düşüncem EE'ler, SE ve Bishoplardan biraz daha avantajlı, neden derseniz; 85 ten sonra hepsi ortak bir classta toplansa bile wit bakımından zengin olan elfler casting speed'te ufakta olsa daha avantajlı oluyor. Tabi bu dediğim avantajı kullanabilmek için seninde dediğin gibi çok iyi bir oynayıcı olmak lazım ama yeni başlayan arkadaşlarında bu classtan başlamasında her hangi bir problem görmüyorum. Hangi class olursa olsun merak ediyorsanız videolarını izleyin gerçekten yararı oluyor.(Bu arada artık dye lerde +5 sınırlaması yok +15 e kadar yolu var.)

• @eRcn. dediğin gibi Healer oynamak sanattır, adamı vezir de eder rezil de Alışınca da bırakıp başka class oynayamazsın öyle de bir kıllığı vardır.
  • Forumda ilerleme var interlude server reklamları arasında böyle bi konu görünce şaşırdım :D Healer için denilcekler denilmişte iss enchanter için malesef çok yanlış düşünülmüş sonuçta bi buffer gidip warrior gibi adam kesicek hali yok ama yinede çok sağlam bi karakter lv4 bufflarla tadından yenmez pvpde kötü gözükebilir çünkü ara eleman sonuçta ama olympiadda ilk 3 de corede en uzun maçlar healer summoner ve iss ler arasinda sürüyor dierleri 1 dkda bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Forumda ilerleme var interlude server reklamları arasında böyle bi konu görünce şaşırdım :D Healer için denilcekler denilmişte iss enchanter için malesef çok yanlış düşünülmüş sonuçta bi buffer gidip warrior gibi adam kesicek hali yok ama yinede çok sağlam bi karakter lv4 bufflarla tadından yenmez pvpde kötü gözükebilir çünkü ara eleman sonuçta ama olympiadda ilk 3 de corede en uzun maçlar healer summoner ve iss ler arasinda sürüyor dierleri 1 dkda bitiyor

+1 oyundan ayrılmadan son birkaç maçlarını izlemiştim iss ve healerlerin, cidden karşı tarafı kanser ediyorlardı.Ağır ağır işkenceyle yenilmek opponenta çok koyar

• GoD clienti ile EE lerin transform skillerini transform olmadan kullanabiliyorsunuz.bu sebepten ötürü tam bir kasma makinesi haline geldi ki offical da ee ile oynuyorum.5 li grupların içerisine girip çata pata slot temizliyorum.partye girme ihtiyaci bile hissetmiyorum pet met falan da kasmıyorum yanımda.hele hele 4. classtan sonra ee deli fişek birşey oluyor tüm heallerlar tek sınıfta toplanıyor ve tüm skilleri ortak oluyor.pve ve pvp de gerçekten iş görür hale gelmiş tabii oynamasını bilene ki bu her char için geçerli:)
  • Bişey eklemek istiyorum Elven elder A.Healer oluyor 85de ve partide A.healer varsa..
     Elven elder
    Aeore ForceIncreases M. Atk. by 6% and additionally increases P. Atk. by 6% of party members who are equipped with bows/crossbows, excluding Aeore Healers.
    Tüm partiye etki ediyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.