Şimdi Ara

Email adresini unutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , ben internette gezinirken , belli yerlere kayıt olurken falan sahte bilgilerimi kullanıyorum . Bigün bi online oyuna başlıcaktım (isim vermiyim ) baktım eski emaillerimi aynı şirketin diğer oyunlarında kullanmışım . Bende yeni bir email alıyım onunla giriyim dedim . E maili açmam 1 dk sürdü . Neyse , oyuna girdim , baya uzun süredir de oynuyorum . Oyun çok hoşuma gitti para da yatırdım , çok emek verdim . Sonra bi gün hesabın emailinin ne olduğunu hatırlamaya çalıştım , olmadı . Destek sistemiyle de uzun süre konuştuk , yardımcı olamıyacaklarını söylediler . Bende başka çareler aramaya başladım . Microsoft hotmailin ve outlook un müşteri temsilcileriyle görüştük ( internet üzerinden chat sistemi ) güvenlik sebepleriyle erişim izinleri olmadıklarını söylediler , hesabın alternatif postasını ve kayıt olduğum ismi hatırladığımı söylediğim halde . Bende internet üzerinde çareler aradım . Yalnızca amerika içinde bu hizmeti veren siteler var . Bide super email harvester diye bi program buldum . 2 saate yakın uğraştıysam da program bağlantı kurmayı başaramadı (hotmail kendini geliştirmiş ) Bende bilgisayarın geçmişini kullanarak bişeyler yapabilir miyim dedim , baktım ki o tarihten sonra geçmiş silinmiş (sebebini bilmiyorum ben de silmiş olabilirim ) Bu sefer de aklıma veri kurtarma programları geldi . İnternet üzerinden küçük bir araştırma yaptım . R - studio isimli bir program buldum . Programı fulledim , şu an c de kullanıcılar dosyasını komple taratıyorum . 25 gb ın üzerinde veri var . Bu dosyanın içinden o emaile dair herhangi bir şey çıkarabilir miyim ? Veya alternatif fikirleriniz varsa açığım . Lütfen yardım edin , o kadar emeğimin boşa gitmesini (ve paramın ) istemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.