Şimdi Ara

email değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar hack yedim dün akşam bütün itemlerim gitti e-mail adresimin şifresini unuttuğum için şifremi değiştiriemıyorum napcam ? lvl 74 'üm lütfen yardım.

DİKKAT: Bu konuyu ben başlatmadığım gibi, konu içindeki yorumlar da bana ait değildir. Şifremin ele geçirildiği bir dönem tanımadığım biri tarafından yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahanda -- 27 Mayıs 2016; 23:36:18 >

• gizli yanıtlarını kullanarak şifreni ve e-mail adresini değiştirebilirsin
  • login olduğumda item kilitleme şifresi ve 3 gizli soru seçme yeri gelio ve bunları yapmak için emailime gelen aktivasyon kodunu istiyo yani gizli sorum falan henüz seçilmiş değil bu yüzden emaili dğeiştirmem lazım.
  • şifremi hatırlamıyorum bölümüne gir email adresinin gizli sorunun cevabını yaz böylelikle emailin san ait olduğunu da anlamış oluruz...E gizli sorunun cevabını biliyorsundur ehrhalde
  • Bu hesapta kayıtlı olan e-posta adresine gerekli bilgiler yollanmıştır.

İşlemin tamamlanması için lütfen e-postada belirtilen adımları uygulayın.

diyo ama email adresimin şifresini hatırlamıyorum :S sorun o zaten
  • Arkadaşım bak sen emailinin şifresini hatırlamıyorsun gönderilen aktive koduna nasıl bakacaksın. Sana diyorum ki email adresin hotmail se şayet gir o bölüme forgot password vardır. Ona tıkla paralo sıfırlama seçeneklerinden alternatif email adresime gönder var ya da birinci seçenek te gizli sorunun cevabını sorunun altına yazarak email şifreni değiştirebilirsin. Eğer gizli sorunu bilmiyorsan alternatif email adresi de belirlememişsen şifreni hatırlamak durumundasın. Ya da başka bir chardan ticket atacaksın. Durumu anlatacaksın ödeme bilgilerini yazacaksın sonra senden tekrar isteyecekler sonra başka bölüme yönlendirecekler sonra tekrar yazacaksın neden sonra charını alabilirsin geri. Ancak önce üstte yazdığım adımları bir dene bence...
  • mynet den email ve doğum tarihini soruyo mynet onuda sallamıştım.şimdiye kadr 1 kere bronz almıştım onunda ödeme bilgilerine ulaşmam imkansız gibi bişey internet kafeden almıştım preyi.
    yeni pre alsam öyle istesem olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    IP DEĞİŞTİRME
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesş işten yeni geldim problemin çözüldü mü diye girdim ama pre alsan ne olacak. Charı hackleyen pre almış olursun. Bu bilgilerini bilmiyorsan çok zor. 74 lvl char nasıl kastın presiz yazık sana tek tavsiyem sen başka bir chardan bildiğin kadarıyla ticket at ancak bütün ödeme bilgilerini isteyeceklerdir. Mesela pre aldığın cafeden kesn kodu vermişlerdir sana o kodu yaz. Ne zaman hacklendiğini charın ne zaman açıldığını hatırlıyorsan yaz. Bir gönder eğer zaten hiç pre almadıysan tek bir kod yeticektir kesn mesela. Bir dene çünkü hiçbir bilgi yok elinde sanırım.Geçmiş olsun...
  • aynı sorun bendede var. her türlü yolu denedim bin bir çeşit ticket attım. ama nafile. geçmişte aldığın bütün pre bilgileri cash vs. bilmen ve yollaman gerekiyo. o bilgiler bende mevcut olmadığı için değiştiremedim char kenarda duruyo. ticket atmayla falan halledemesin anca e-mail şifreni falan bi şekilde değiştirip öyle haleldebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.