Şimdi Ara

EMAİL KORUMALI CHARLAR NEDEN SAKINCALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgisi olan var ise paylassın lütfen. teşekkürler.

• satarken zor oluyor
  • satarken zor çarın emaile bağlı email giderse o çarın id ve gizlisini bilsen bile çara güle güle demekten başka bir şey diyemiyorsun
  • bence yanlış bi kanı oluşmuş. bu yanlış kanıdan dolayı char satılırken pek tercih edilmiyor. adam mailin şifresini vs bilgilerini ele geçirebiliyosa charınkinide ele geçirir. alım satın işlerinde dikkat edilcek nokta mailin gizlisi seçilmişse eğer onu değiştirmek, alternatif posta seçilmişse onu değiştirmek. bilmeyenler charı aldıkları zaman mailin sadece şifresini değiştiriyolar. gizli yahut alternatifi değiştirmiyorlar sonra charım çalındı diye ağlıyolar. tamamen kendi hataları.
  • Bence Sakıncası Yok

Eğer Charınıza Actıgınız Email Adresinize Güveniyorsanız Daha Dogrusu Kendinize Bilgisayarınıza Güvenin

Daha Önce Cok Charım Oldu Satın Aldıgım Ama Bütün Bilgilerini Kendime Göre Düzenledikten Sonra Her Hangi Bir Hack Vs Bişey Olmadı

Gecen de Charımı Dalgınlıkla Bir Hırsıza Verdim Charımdaki Bütün Herşeyi Aldı Suan da Charıma Email Koruma Yaptım

Emaili Kimse Bilmiyor İsteyen Olursada Vereyim Gelsin Kırsın Kırabilecekse Yani Herşey Bize Baglı Siflere 123456 Yerine 1xn34x1 vs Gibi Oldugu Sürece Zor Olur

Bizi Soyan Ya Arkadasımızdır Yada Charı Bizden Kıskanan Charımıza Özenendir

Email Korumalı Charları Alan OLmuyor Zor Satılıyor Deniyor Amacımız Charımızda Ve Tanındıgımız Yerde Kendimizi İyi Olarak Tanıtırsanız Kimse Char Korumalı Diye Almamazlık Yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Bence Sakıncası Yok

Eğer Charınıza Actıgınız Email Adresinize Güveniyorsanız Daha Dogrusu Kendinize Bilgisayarınıza Güvenin

Daha Önce Cok Charım Oldu Satın Aldıgım Ama Bütün Bilgilerini Kendime Göre Düzenledikten Sonra Her Hangi Bir Hack Vs Bişey Olmadı

Gecen de Charımı Dalgınlıkla Bir Hırsıza Verdim Charımdaki Bütün Herşeyi Aldı Suan da Charıma Email Koruma Yaptım

Emaili Kimse Bilmiyor İsteyen Olursada Vereyim Gelsin Kırsın Kırabilecekse Yani Herşey Bize Baglı Siflere 123456 Yerine 1xn34x1 vs Gibi Oldugu Sürece Zor Olur

Bizi Soyan Ya Arkadasımızdır Yada Charı Bizden Kıskanan Charımıza Özenendir

Email Korumalı Charları Alan OLmuyor Zor Satılıyor Deniyor Amacımız Charımızda Ve Tanındıgımız Yerde Kendimizi İyi Olarak Tanıtırsanız Kimse Char Korumalı Diye Almamazlık Yapmaz

+1907

• E-Mail'in Şifre,Gizli Soru vs. bilgilerini değiştirdiğin sürece bi sorun çıkmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eminmisiniz ? hotmail ve hotmail hizmetlerini kapsayan diğer mail adreslerini kullanin bakalim verification icin..o char nasil geri aliniyor !

Adamlar hotmail servisine mail atiyorlar hesabim hacklendi diye..en gec 2 gün icerisinde hotmail servisinden eski bilgilerin doğruluğunu tespit etme amacli onay maili geliyor..ve kişi onu gayet doğru bir sekilde dolduruyor..önce tüm bilgileri bildiği icin..ve hotmail servisi bunu karsilastirip onayladiği anda da parola sifirlama maili gönderiyorlar kisinin belirlediği maile..

sonra ne oluyor ? char gitti..olay bu kadar basit..hotmail verification kullanilmis bir karakteri tavsiye etmiyorum..tecrübeyle sabittir..iyi günler.
  • Mail şifresini bilmeye ne lüzum var?

Mail adresi bilinse yeterli.

Şifremi unuttum kısmına 3 şey yazmanız gerekiyor; ID, gizli cevap ve mail. Maili sadece yazmanız yeterli başka birşeye lüzum yok.
  • ScmaLama mail korumalı charları ole yapamazsın.o seceneğide seçsen maile kod gönderiyo maili açmadan şifreyi değişmen imkansız
  • umayumay aynen sana katılıyorum. işi çözmüşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruıse

umayumay aynen sana katılıyorum. işi çözmüşsün.

Tesekkür ederim ..kardeslerimiz yararlansin..canlari yanmasin istiyoruz.
  • Tek kasacaksan yani satmayacak ve takas yapmayacaksan ileriye yönelik bence bi sakıncası yok güvenli. ama takas vs zor oluyor alan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: umayumay

Eminmisiniz ? hotmail ve hotmail hizmetlerini kapsayan diğer mail adreslerini kullanin bakalim verification icin..o char nasil geri aliniyor !

Adamlar hotmail servisine mail atiyorlar hesabim hacklendi diye..en gec 2 gün icerisinde hotmail servisinden eski bilgilerin doğruluğunu tespit etme amacli onay maili geliyor..ve kişi onu gayet doğru bir sekilde dolduruyor..önce tüm bilgileri bildiği icin..ve hotmail servisi bunu karsilastirip onayladiği anda da parola sifirlama maili gönderiyorlar kisinin belirlediği maile..

sonra ne oluyor ? char gitti..olay bu kadar basit..hotmail verification kullanilmis bir karakteri tavsiye etmiyorum..tecrübeyle sabittir..iyi günler.

bunu uyarı konusu olarak açmalısın.
  • Katılmıyorum sana "umayumay" adam hotmaile heklendim diye başvurdu diyelim pekiya hotmail bu sıfırlama mesajını hangi msn adresine yolluyor ? tabiki alternatif e-posta'ya.Ve alternatif e-postayı satın alan şahıs değiştirebiliyor.(En azından ben böyle biliyorum.)
  • gmail le verifectionlanmıs bir mail kullanıcı hesabı tamamen zararsız hatta daha faydalıdır.

hotmail ise 2. sırada yer alan secenek. Ancak sanıldıgı kadar zararlı değildir. Musteri hizmetleri direkt olarak charı eski sahibine vermezler. Hatta bazen geri verme işlemleri yıllar surer. Bunun haricinde kullanımı su anda kapalı olan Mail vs hic bir serviş almayan kişi listesi sıfır olan mail adresleride geri verilmiyor. Ustelik 4 sene kullandıgım msn hesabımı hacklettigimde butun bilgilerini a dan z ye bilmeme ragmen degistirememiştim.
    Ayrıca alıcagınız kişi guvenilir kişi olursa mail adresinden kaynaklanacak her sorunda ona ulasabilirsiniz.
  • bence e- mailli charlar daha güvenli hiçbir sorun yok char satarken ve alırken e-mail korumalı olanlara öncelik veriyorum ve hemen hemen her charımında e-mail koruması var bu sekilde adam msn-ıd-pw-gs fln bilse bile deistiremior mesela adam gs yi bilior sizle takas etmek istediği solüor verior önce ıd-pw sizde veriorsunuz bu durumda charın gitme olasılıgı hiç yok alırkende alternatif msn genellikle ihmal edilir alternatif adresinde kesinlikle değismesi gerekir...
  • ben kesinlLikle tavsie etmiorm. benden size uyarı email korumaLı charları takas veya satın almayınz ! ıd gizli ve msn olunca msn siresine gerek kalmadan pw degiştirebilenler var ! charınızı elinizden alamazlar ama soyarlar benden size soyLemesi ! joymax acıgını kapamadıkcaa bu oyunu oynamak zor !
  • emailin ve charın bilgilerini komple verirse adam sende hepsini deişirsen hiçbişe olmaz, yalandan o daha mı iyi daha mı kötü muhabbeti yapmaya gerek yok. ben e mail korumalı en az 10 char satmışımdır alıcılarımdan hiçbiri de tereddüt etmedi çünkü alıcı-satıcı arasında güven varsa sorun olmuyor. satan kişye guvenmiyorsan zaten charda hiçbi koruma olmasın yine sorun çıkar. kafanızdan sorun üretmeyin e mail koruma herhangi bir sorun teşkil etmiyor, cahillik tamamen boyle bir konunun açılması bile.
  • Sadece Gmail li carlarda sorun var. onun dısında hotmail de bütün bilgileri değistirdikten sonra hiçbir sorun olmuyor şimdiye kadar cok hotmailli car aldım ve sattım hic birisinde sorun cıkmadı.Önemli olan bilgileri kendine göre değiştirmek ve 2. bi kişiyle paylaşmamak mesela benim char bilgilerimi kardesim bile bilmiyor( id ve pw haric) onun dısında bi kağıtta yazıyor hepsi ki eğer bana bisey olursa kağıttan bilgileri öğrensin diye :):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.