soyledikleriniz dısında benim bildiklerim harpylere giderken solda buyuk agac war orda cıkar aposlarin onundeki hornetlerde cıkar
Peki Ardream'de Bishpo-Duke-Bach ve Lesath-Shaula en çok nerede çıkar
Karuslar bu yönden çok $anslı atilla bulmak için o slot senin bu slot benim dola$mıyorlar
Katılmamak mümkünmü
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverMetal
Karuslar bu yönden çok $anslı atilla bulmak için o slot senin bu slot benim dola$mıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverMetal
Doğru ama atilla bekleyenleri de unutmamak lazım. Orclarda herkes zombilerde bekler kim daha güçlüyse ya da parti halinde gelen varsa o keser. Zaten assaslarda % olduğu için diğer karakterlerin hiç şansı kalmıyo. Humanlarda farklı yerlerde olduğu için kimin tarafında çıkarsa o keser. Ben human olmama rağmen 2-3 yerde bekleyen olduğu oluyo kim bilir orclar nasıldır. Yeni serverlarda bekleyen olmayacağından orc olmak daha avantajlı.
Boss konusunda kendi bilgilerinizi kendinize saklayın...Bence...Ben paylaşmayı sevmem böyle şeyleri...Bu Slotlar üstünden çok para kazandım
apelerde kaluga troll dts smilodonlarda cıkıor
genelde boş cıkıor ama
Çogunlukla apelerin orda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme